Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

iuliapapusa, daca burtica e foarte incordata, inseamna ca ai contractii ale uterului. Nu e bine sa stai asa. Trebuie sa mergi la medic sa verifice daca e colul inchis si bebe bine. Oricum, daca misca, e ok. Pana atunci poti sa iei no-spa si scobutil.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Biaz29 tocmai deasta sunt asa de speriata pt ca la controlul trecut mi-a gasit colul putin deschis si vad ca e din ce in ce mai rau, incepe sa ma doara rau burta,no-spa am luat dar degeaba, daca nu-mi trece il pun pe guri sa ma duca la urgente

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Roxxy si Raluk, cum va mai e? Ati mai reusit sa faceti ceva in privinta varicelei?

Eu nimic concret in "lupta". Am reusit doar sa ma linistesc (m-am lasat in voia cuiva mai puternic) si ies in fiecare zi vreo 3 ore aiurea prin oras si asa uit si ma simt mai bine.

In rest, au trecut 8 zile de la contact, deci deja am inceput sa intru in panica daca incep sa ma scarpin, desi si inainte ma scarpinam destul, mai ales pe burtica.

Dupa ce am citit in urma, am vrut tie sa-ti spun sa-ti fie de bine covrigii , sa o felicit pe Mada pentru baietel si sa-i multumesc la Ramo pentru descrierea tampoanelor.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Biaz29 tocmai deasta sunt asa de speriata pt ca la controlul trecut mi-a gasit colul putin deschis si vad ca e din ce in ce mai rau, incepe sa ma doara rau burta,no-spa am luat dar degeaba, daca nu-mi trece il pun pe guri sa ma duca la urgente

+19

E mai bine sa te duci la urgenta. Si eu am fost vineri seara si mi-a facut o injectie, mi-a controlat colul si mi-a facut si ecografie. In cazul incare s-a deschis mai tare colul, poate sa-ti faca cerclaj, despre care stiu ca nu e un capat de tara. Asa ca e mai sigur sa te duci din timp, sa nu astepti prea mult. Noi o sa ne rugam sa-ti fie bine si o sa asteptam cu nerabdare sa ne spui cum iti merge, ce ai rezolvat.

Mergi la inceput

Si eu am ales sa nu fac DT si TT dupa ce am vazut atatea greseli la cunostintele mele... si apoi sarmanele fete au plans toata sarcina... amniocenteza nu au facut, asa ca...

Oricum, la varsta asta a sarcinii mi s-ar parea greu de tot sa hotarasca cineva sa renunte la sarcina.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Fetelor, daca am uneori burtica mai tare, dar nu simt ca mi se intareste brusc, doar remarc la un moment dat ca e mai tare, insa nu ma doare nimic, inseamna ca am contractii?? Ca sunt in ceata...

20+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Iulia, ai grija de tine. mai bine sa te duci la urgente, daca te doare burtica asa tare. tinem pumnii

20+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Eu nimic concret in "lupta". Am reusit doar sa ma linistesc (m-am lasat in voia cuiva mai puternic) si ies in fiecare zi vreo 3 ore aiurea prin oras si asa uit si ma simt mai bine.

In rest, au trecut 8 zile de la contact, deci deja am inceput sa intru in panica daca incep sa ma scarpin, desi si inainte ma scarpinam destul, mai ales pe burtica.

Dupa ce am citit in urma, am vrut tie sa-ti spun sa-ti fie de bine covrigii , sa o felicit pe Mada pentru baietel si sa-i multumesc la Ramo pentru descrierea tampoanelor.

15+

Asteptarea e cea mai grea. Sper sa aud de la tine vesti bune cat mai repede. De fapt, fiecare zi in care nu ai simptome e o veste buna in sine, chiar daca e inca o presupusa perioada de incubatie.

Multumesc de urare. Tare au fost buni covrigii calzi. Mi-au amintit de liceu, cand erau gustarea zilnica din pauza mare. Eh... ce vremuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bia, eu tampoanele le faceam pe loc cand aveam nevoie, umblam cu pachetul de vata si comprese sterile dupa mine prin spital dar asa credeam eu ca e mai igienic. SA ma fi vazut ce chin unde sa le pun si cum sa le fac dar eu am o problema cu infectiile mai ales prin ce-am trecuut si prefer sa fiu mai paranoia.
Contractii am si nu am. Vad ca de cand iau 3 no spa pe zi m-au mai lasat si il smt si pe bebe binisor (cum il laud si eu ca misca 2 zile intra in greva )

Moammaa da tensiune mica mai ai si eu o am prea mare (acum inca nu) si am risc de preeclampsie DA vad ca slava Domnului deocamdata e in jur de 12 cu7-8 fata de 14 cu 9 sarcina trecuta

iuliaa, mai bine mergi la urgenta la dr. CE sa-ti spun, durerile rele si continue nu prea sunt bune. Scurgerea e normala atata timp cat nu te ustura sau mananca pe la dansa
Urina ce culoare are? Faci o cantitate mare sau f mica? Daca e inchisa la culoare, te ustura cand faci si e in cantitate mica atunci cam poate indica o infectie urinara. CEl mai bine e sa faci o urocultura sa vezi ce si cum

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Iulia, ma rog si eu pentru tine. Eu asa de tare ma speriu cand mi se intampla cate ceva...

suna-ti si doctorul. Nu are rost sa iti fie rusine, e pentru bebe-ul tau. Si fuga la el sau la urgenta. Sper sa fie bine.

15+

Mergi la inceput