Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 21
anamaria1979 spune:
Seara burtici,
Fetelor multumesc pentru primire. Sunteti niste dragute.
Monikus mersi mult. Eu sunt mai avansata cu sarcina caci am facut luni 21 saptamani.
ellenuta . multumesc mult pentru lista
Va doresc multa sanatate voua si puiutilor si bafta multa la teste.
O vacanta de 1 Mai cat mai placuta!
+ 21
kiki_cri spune:
Iulia, ma bucur ca e totusi bine ce ti-a zis doctorul
. Ai mare grija de tine si sa stai in patut cuminte!Asa voi face si eu de acum...
Legat de tensiune cred ca poti sa bei cate o cafeluta pe zi
.
KIKI
18+ cu 

THEA22 spune:
Selen, bine ca te-ai linistit...
Sa te pazesti altadata de surprize de astea neplacute. nu-i de glumit. pupici!
THEA22
18+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monica_dicut spune:
Buna seara si de la noi. Adik de la mine si bebe Atomix 
Am fost si noi la doc, am facut eco nu tuseu ca a zis mai bine sa nu zgandarim
. Nu a stat fraaaate o clipa, deci nu vrea, este atomic la fel ca tasu 
(care ma intreba in masina cu cine o semana
dooaaahhh) Plus ca ne-a aratat bijoux-urile din dotare claaar si frumos
(sa le pupe mama pe ele
)
Colul meu tot luuuung |(4,96) si inchis deci nu ne alarmam inca dar continuam cu nospa si juma de diazepam din cand in cand dc e mai grav. Placenta posterioara la 3,9 cm de col. DEci in mare suntem bine, adica foarte bine. Je tre sa scap de paranoia ca de nu ma cearta doc rau pt ca bebe se dezvolta frumos iar eu cu paranoia mea doar ii fac rau 
OF, nu stiu ce mai aveam de zis.
Selen, ma bucur ca sunteti bine 
SI joia viitoare ma prezentez la spital sa facem o internare si s ama bagam un medical, vedem noi ce si cum. Mai imi face si niste analize zi o secretiune. Plus ca m-a trimis fuga sa fac o urocultura ca deasteapta de dra de fam a zis ca e bine da mie mi-a sarit in ochi PH-ul care era 9 si cand a auzit dra sa moara acolo. Cica nu e bine si ca e posibil sa fie o infectie
SPer sa lucreze careva maine, o sa sun dimineata la Synevo dar ma indoiesc...
Hai ca m-am laudat cam mult 
![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
biaz29 spune:
Iuliapapusa, ca sa-ti creasca tensiunea trebuie sa mananci cate ceva sarat si sa bei muuuuulta apa. Sarea retina apa in organism si tensiunea creste. Asa mi-a zis medicul meu de familie. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu sarea. Iar cu apa sunt sigura ca nu poti sa exagerezi. ![]()
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Selen ma bucur tare mult ca sunteti bine. Am fost si eu la control si mi-a spus ca am avut contractii mai mari din pacate colul nu s-a inchis insa nu este deschis atat de mult pentru cerclaj, iar tensiunea cam mica 10 cu 2.Mi-a spus sa iau cate 3 no-spa pe zi si fara nici un efort fizic numai in pat atat.Ce sa fac sa am tensiunea mai mare?Va ![]() . +19 |
10 cu cat?
Bia spunea paginile trecute sa mananci sarat si sa bei multa apa daca bine am inteles (ea a mancat covrigi cu apa)
stai in patic si sa speram ca totul va fi bine. Important e ca te-a vazut medicul.
15+
kiki_cri spune:
Monica ma bucur ca bebe e ok cu bijutreiile lui
...Asa e prea multa "paranoia" poate sa ii faca rau lui bebe, asa ca relax totul va fi bine!
Ma bucur ca o sa mergi sa te internezi sa iti faci medical, cine stie poate iti rezolvi si nu mai mergi la serviciu. Si eu de luni sunt in medical![]()
KIKI
18+ cu