Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

nu mai stiu cui am vrut sa raspund
oricum, pentru fetele care se plangeau ca mai scapa urina in diverse situatii, sa stiti ca eu imi pun zilnic tampoane de fiecare zi si e ok, pentru ca secretiile sunt destul de abundente si probabil mai scap si eu cate un strop de ceva , incat daca nu as pune ar ajunge probabil pana la pantaloni.

kki cri, ai grija de tine, stai in patut si trateaza-te. sa te faci bine.

pentru toate fetele care lecati maine in mini-vacanta, eu va doresc distractie placuta si sa nu aveti niciun fel de incident.

mary07, si sotul meu lucreaza maine, asa ca se pare ca la alba se sarbatoreste ziua muncii prin munca.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

trimite un sms la 848, 2 euro in reteaua orange , vodafone si vei salva viata a 2 copilasi, campania Unicef pana la 10 mai

noapte buna burtici

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 21+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle09 spune:

Buna dimineata, burtici! Multumesc mult pentru primire si tie Ellenuta multumiri pentru promptitudinea cu care m-ai introdus in lista

Mergi la inceput

Va poftesc la un ceiut, cafea, laptic dupa cum doriti

18+

Mergi la inceput

Am picat din pat astazi ... Ce-i drept aseara pe la 9 dormeam dusa, nu stiu ce-i cu mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Hristos a inviat!
Fetele - multe mai invata omul de la voi citindu-va!
adela2006 ai zis ca ti-a iesit la TT risc de 1:225. Ce ai facut mai departe? ce te-a sfatuit medicul?
danielle09- off... imi pare rau, se pare ca rezultatul tau e chiar mai rau dar totusi, in interpretare zice ca din 55 de femei cu rezultate similare doar una are sanse reale de a naste un copil cu probleme. Calculand astfel, vine un risc de doar 2% asa ca mult, mult curaj si rugaciune multa si totul va fi bine. Eu tare m-am mai linistit dupa ce am citit ca testele astea statistice de fapt... in 90% din cazuri sunt fals pozitive si mai mult alarmeaza gravidutele. M-am hotarat ferm sa nu mai fac si TT si in nici un caz amniocenteza unde riscul fiin intre 1-3% cum ai zis si tu... vine la mine chiar un risc mai mare decat cel de a avea un bebe cu probleme. Asa ca pur si simplu m-am detasat de problema si sunt increzatoare ca totul va fi bine... ah, si nu uit sa-i spun l ui bebe al meu ca-l iubesc in fiecare zi

Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Anadomnica iti multumesc din suflet pentru incurajari. Si eu simt ca bebita al meu este bine, sanatos... Peste trei saptamani am programare la eco morfofetala si sper in vesti cat mai pozitive. Oricum, le multumesc tuturor fetelor pentru incurajari.
18+

Mergi la inceput

Abia astept sa aflu ce culoare va avea caruciorul meu, bineinteles daca bebita va fi atat de amabil incat sa ne arate si noua acest lucru pe 22 mai la eco

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle09

Abia astept sa aflu ce culoare va avea caruciorul meu, bineinteles daca bebita va fi atat de amabil incat sa ne arate si noua acest lucru pe 22 mai la eco

18+

dar cel mai important sa fie sanatos
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata, burtici!

Va poftesc la un ceiut, cafea, laptic dupa cum doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Burticutelor,

Ieri ma aflat de rezultat TT ca e k. Mergem mai departe si mai avem de asteptat 2 saptamani pentru ecografia morfo fetala. Eu merg la Medlife pentru 4D la Bolintin Alina.
A mai fost cineva la ea? Este profesionista? Aveti sfaturi privind morfologia fetala?

Un 1 Mai fericit! Sa va odihniti si aveti grija de puiuti.
+ 21

Mergi la inceput