Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Fetelor,

imi pare rau azi, n-am reusit sa va urmaresc aproape deloc...ca sa nu mai spun ca nu am intervenit in discutii. Am avut mai multa treaba la serviciu si asta e!

Azi am schimbat semnatura...avem 21 de saptamani.

In rest va pup si va urez o minivacanta de 1 mai cat mai frumoasa!

Raluca 21+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!

Selen, ma bucur ca totul e bine cu tine si mai ales cu bebica ta!

In privinta gripei porcine, eu chiar sunt speriata...sper sa se termine cu bine povestea asta...mai ales ca stiu si eu ca avem sistemul imunitar scazut...Eu tocmai cred ca am racit, ma pisca ochii, stranut in continuu...am luat si viotamina c si acum beau un ceiut firbinte cu miere.

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uf, am un moment de respiro....m-a lasat colegul singura azi, el a plecat la munte, si uite ca exact azi trebuia sa fac boacane asa ca pt ca am plecat 2 ore de la birou, a trebuit sa recuperez ce aveam de facut...am reusit sa mananc si eu de-abia la ora 17.....

haideti sa va dau si detalii....a reusit dna dr sa ma bage pritnre programari, dar am stat vreo ora pe acolo pana atunci.....ursulica era bine, colul lung si inchis, placenta fara dezlipiri si ridicata (parca mi-a zis ceva ca e la 6 cm de col??! am retinut eu bine oare??)
a mai masurat si ea circumferinta capului, lungimea femurului, etc, toate bune si frumoase, si ne-a confirmat si sexul

deci putem pleca linistiti in mini-vacanta

va doresc si voua un weekend prelungit frumos, cu distractie sau odihna, fiecare cum vrea

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

oooof...harnicutze atzi mai fost...citesc de vreo doua ore la voi, shi nu mai reusheam sa ma apropii de adevar...ca o fata Morgana

selen, ma bucur mult ca totul e bine...ai facut f bine ca ai mers la medic, macar te-ai linishtit...in rest..discutia despre tensiune...eu o am scazuta de cand am ramas insarcinata (9 cu 4, 10 cu 5...)deshi Before era OK (de aviator cum spunea cineva)

va pup, bine ai venit Crissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Vacanta frumoasa, Selen! O meriti cu siguranta.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Slava domnului ca totul e bine Selen!!!

Odihna placuta si distractie multa zilele astea
Va , eu merg sambata la un acvariu f f mare, si abia astep sa vad delfinasii

Gianina 18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Fetelor, haideti sa va zic ca am comis-o si eu azi dimineatza am cazut rau de tot, direct pe coccis si m-am zdruncinat serios! trebuie s-o sun pe dr sa vad daca ma primeste azi sa fac un eco....bebelina cred ca e ok, ca misca, dar mi-e sa nu se fi desprins placenta, sau altceva.....oricum, better safe than soryy, nu? asta pt ca mergea totul prea bine pana acum

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Selen eu cred ca totul e oki daca misca si asa si cred ca ai simti sigur daca ar fi ceva cel mai mic in neregula dar sperietura care ai tras-o......Ai så vezi la eco ca o så fie bine..

Iulika, cea mai fericitå 22+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

of Selen, sunt sigura ca totul e bine. astazi ma gandeam ca abia astept intr-un fel sa nasc...si pentru ca suntem expuse la asa de multe pericole si nu putem sa controlam totul. si e si incertitudinea asta ca nu stii daca e intreg, sanatos si cu un IQ decent. multe griji, multe

MangaGirl :-) 18+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Selen, ma bucur ca esti ok. Mai mare atentie sa nu mai cazi, ok?
Distractie placuta in minivacanta!Eu nu plec nicaieri ca am fost in Salaj 10 zile pasti-si dupa si acum sunt racita sa stau acasa sa-mi ling ranile.

Dana 19+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Selen ma bucur tare mult ca sunteti bine.
Am fost si eu la control si mi-a spus ca am avut contractii mai mari din pacate colul nu s-a inchis insa nu este deschis atat de mult pentru cerclaj, iar tensiunea cam mica 10 cu 2.Mi-a spus sa iau cate 3 no-spa pe zi si fara nici un efort fizic numai in pat atat.Ce sa fac sa am tensiunea mai mare?Va .

+19

Mergi la inceput