Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

am venit, nu-mi vad capul de treaba, dar am intrat repede sa va zic ca totul e ok

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Bravo, asa da! Dar sa nu mai faceti dintr-astea ca ne dati palpitatii.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

selen, ce ma bucur pentru tine!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ca tot vorbim de gripa porcina...stai sa vezi la vara, cand se umple romania de romania venit din Spania!

MangaGirl :-) 18+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

mary, nu as vrea sa intru intr-o discutie care sa te supere. Nici nu spun ca ar fi trebuit sa-ti spuna ca bebelusul e in pericol, ci ca ai nevoie de asistenta medicala mai atenta pentru ca tensiunea ta a mai crescut, ca vor sa se asigure ca bebelusul primeste tot ceea ce-i trebuie si pentru aceasta trebuie sa te monitorizeze cat mai curand pentru a preveni situatii mai dificile si a te pastra pe tine si pe bebe in siguranta. Daca ar fi stiut sa se comporte cu tact, ar fi putut evita sa te panicheze, informandu-te in acelasi timp despre ceea ce se intampla.
Sunt sigura ca a fost o experienta pozitiva si incarcata de duiosie pentru tine datorita faptului ca bebelusul a fost bine si sanatos. Eu am reactionat la ceea ce ai spus ca un psiholog care a facut ceva practica in spitale. E o dezbatere intreaga in legatura cu drepturile pacientilor si demnitatea acestora. Dar asta e o cu totul alta poveste. Sper ca nu te-am suparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, ce necajita sunt...uite cum era sa-mi stric eu cheful
Avand in vedere ca am saptamana viitoare eco morfofetala, la 19 sapt si 3 zile, la privat, m-am gandit sa ma programez si la spital, ca e gratuit, si il mai vad pe bebe o data, mai maricel. Pe langa faptul ca nu aveau loc (na, m-am trezit si eu in ceasul al 7-lea ), mi-au zis ca daca nu am facut prima ecografie la ei, nu ma primesc sa fac niciuna din cele gratuite (inclusa si eco de trim III).
Nu mi se pare corect .
Oare ce se vede la 19 sapt si 3 zile la morfofetala?? Auzindu-va pe voi cand aveti programarile, mi-am zis ca era frumos sa vad si eu un bebe mai grasun!

Gianina 18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Bia,departe gandul de a ma fi suparat....doar ca eu in toata povestea asta,nu am gandit f complex si n-am analizat problema din alt punct de vedere decat din cel al unei mame fericite care-si tine bebele sanatos in brate
Selen,ma bucur ca totul e ok

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 22+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Fetelor, ce necajita sunt...uite cum era sa-mi stric eu cheful
Avand in vedere ca am saptamana viitoare eco morfofetala, la 19 sapt si 3 zile, la privat, m-am gandit sa ma programez si la spital, ca e gratuit, si il mai vad pe bebe o data, mai maricel. Pe langa faptul ca nu aveau loc (na, m-am trezit si eu in ceasul al 7-lea ), mi-au zis ca daca nu am facut prima ecografie la ei, nu ma primesc sa fac niciuna din cele gratuite (inclusa si eco de trim III).
Nu mi se pare corect .
Oare ce se vede la 19 sapt si 3 zile la morfofetala?? Auzindu-va pe voi cand aveti programarile, mi-am zis ca era frumos sa vad si eu un bebe mai grasun!

Gianina 18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1

Si de ce trebuie sa le zici ce si unde ai fost? Te preziniti binisor si zici ca vrei si tu sa te inscrii la ei. Pe urma mai iei cateva lectii despre cum se formuleaza o plangere de la Miha (Chiar asa, unde esti Miha?)in care soliciti un tratament non-discriminatoriu.
SI eu am programata morfologica saptamana viitoare, la 20 sapt si 6 zile. Am inteles ca daca au un ecograf foarte eprformant, se vede totul bine.
Curaj! Sa ne spui cum ai reusit, ca de reusit sigur vei reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salut fetelor

mimika, imi pare rau ca nu stiu si eu ce bebei am.

sa stiti ca azi am intrat pentru prima data intr-un magazin de bebi si m-am uitat la hainute.am gasit niste body-uri asa simpatice pentru nou-nascuti....super.eu ma cam gandesc deja auzindu-va cu listele voastre, sa imi pregatesc o listuta a mea si sa cam incep sa cumpar, avand in vedere ca o sa am cheltuiala dubla.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa.81 spune:

BIAZ iti multumsc din suflet ca mi ai raspuns.esti o scumpa.stiu ca sunt multe siteuri despre asa ceva si intru la fiecare saptamana de sarcina dar cand l am vazut la eco m am speriat putin.da DOAMNE sa fie bine si sanatosi toti bebelasii. 14 plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Observ ca o sa fim o odisee de mamici de Alexandru

Da Thea, se pune si cautatul telecomenzii in frigider

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Foarte interesant!

Nu observasem pana acuma

Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput