Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
neata!
poftiti la !!
babytza, eu abia acum am vazut Soricelul! n-are stare delok! si daca Elsa e gimnasta, el e campion la alergari
300, ziceai de durerei de spate. pentru mine a facut minuni kosmodiskul. si soacra-mea zice ca nu mai are treaba de cand l-a purtat
Muhh, esti mortala! adica imi plac raspunsurile tale, scurte, dar cuprinzatoare!!
anamona, are dreptate Muhh, adica sigur deja a lasat-o sa-i bage degetele in gura, insa cred ca o corectie ii tr facuta. si soacra-mea il pupa pe razvi pe degete, pe maini...deci voluntar, nu ca vroia copilul (era f mic), iar pe mine ma zgaria pe creieri de cate ori o vedeam si ma minunam ca nu realizeaza, asha ca i-am zis sa nu il mai pupe pe maini, ca pe alea le duce cel mai des la gura:))
nu i-a picat bine, dar nici nu l-a mai pupat...eu cred ca pur si simplu nu realiza, iar pt mine binele copilului era mult mai imp decat sentimentele ei ranite...a nu se intelege ca nu ma inteleg cu soacra, ba din contra!!
si pt ca se discuta pe aici cum le zicem la socrii...eu le zic "mama" si "tata", asta dupa vreo 2 ani de stat cu ei in casa si dupa vreo 7 de cand ii stiu mai bine. mi-a fost f greu, dar simteam ca trebuie sa fac asta si pana la urma am reusit. imi zicea mama unei colege o tactica: cica sa te gandesti ca asha ii cheama si-i strigi pe nume
le zic mama si tata, dar le vb cu dvs, ca asha m-am obisnuit si asta nu puteam schimba:) adica mama-tata, dar mai la distanta!
sotul le zice la ai mei "mama-soacra" si "tata-socru"...cand vb desper ei...asha nu prea ii striga...
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
noi ieri am fost la vaccin, am repetat BCG-ul. a urlat Razvi ca din gura de sharpe si cand vedea asistenta se uita la ea si se punea pe urlat...in 2-3 minute i-a trecut, a uitat, de atunci toate bune si frumoase! n-a facut febra, deci e ok.
ieri am reusit sa-i dau lapte, a pappat 480 ml in 24 ore...azi nu stiu cum va fi, ca nu s-a trezit azinoapte si nici pana acum nu se trezi....mi-a zis dr de fam sa nu ma stresez, ca se compenseaza cu branzica, iaurtul pe care le mananaca si oricum cu timpul isi reduc cantitatea de lapte si ca e ok ca si-a scos masa de noapte...in fine, o stii el ce face, ca mie imi ia ceva pana pricep si ma obisnuiesc cu schimbarile astea!
despre Fe, mi-a zis sa-i dau mereu, pana la 1 an jumate...ca asha se da, profilactic, pt ca au fost multi copii diagnosticati cu anemie
blog in scutec
Razvan
babytza spune:
Neata pe aici si noi , treziti de pe la 7
Claudina multu de cafea
Cuscra intrati si voi in clubul cu varicela ? Poate scapati tura asta Pup printesa mica
laureta voi cum mai sunteti ?
Anamona nu stiu sigur ce masura este, o sa il masor si iti spun.
Alina mami de Alexa
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
babytza spune:
anamona slingul are 54 cm.
Apropos de lasatul pe jos. Nu ii place deloc sa il pun asa. El e obisnuit in pat , sau pe ceva moale . Si cand se intoarce pe spate , o face cu avant si trage cate o capatzana de covor sau de parchet de urla cate 5 minute. Am inceput totusi sa il pun pe paturica lui pe covor si ii mai pun o paturica sub ea. Trebuie sa se obisnuiasca , ca in pat nu mai sta nici 2 minute fara sa ajunga pe margine.....Mai sunt bebici care au facut la fel la inceput ?
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
preety spune:
Neata si de la noi!
Claudinna multumim de si ... m-ati molipsit... in fiecare zi nu trebuie sa lipseasca nici una nici alta ... cred ca de-aia nu dorm profund noaptea si-i aud astuia de sus (vecinu' de la 2) toate zgomotele
Razvi si felicitari ca n-a facut reactii la vacccin.
Fetelor cum e normal sa arate mango pe dinauntru? un sambure gigantic... coaja verde... mijloc alb cu vinisoare maro... ???
Lumi hunii... grea alegere ptr micutul Edi
toata bobocimea!
PS: azi ma tund... nu stiu cum dar cade la greu...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
preety spune:
Ref la socrii... io neavand tata mi-a fost usor sa-i zic socrului meu "tatutzu" ca asa-i zicea si barbati-miu...
Insa soacrei mele nu-i zic in nici un fel, ca "mama" mi-e total peste mana... ii vb cu dvs dar evit s-o strig ca nush cum sa-i zic . S-a cam atacat ea pe tema asta... da cred ca i-a trecut cand a vazut ca tot asa o tin de 7 ani...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
luminita2008 spune:
Neatza!
Cosmy, noi avem probleme cu kk, suntem cam constipati asa ca prunele sunt chiar bine venite, nu are rost sa le combin neaparat cu un fruct care nu e laxativ....
babytza , poate plange ptr ca nu a iesit tot dintele sau poate ca.... mai iese unul??? Periuta de dinti ai, huh?
Claudinna, multumesc ptr !
Fe pana dupa 1 an??? Nu-i totusi cam mult? Pe ce baza...? hmm...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Apropos de lasatul pe jos. Mai sunt bebici care au facut la fel la inceput ? |
Neatza, lutze si for everybody!!!!
Babytza, Radu a plans rau de tot cand am vrut sa-l las pe covor... stiu si eu de ce?! Dar noi suntem inca tineri (nu mai zic mici, ca-mi sariti in cap )
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
claudinna spune:
da mai Lumi...asha a zis, dar voi intreba si pediatra, sa vedem ce parere are...
preety, nu asha tr sa arate mango, adica are un sambure gigant, da! dar pulpa nu e asha, e galbena! are niste vinisoare dar nu difera ca si culoare, decat poate o nuanta mai spre alb...deci in niciun caz alb cu vinisoare maro....sau o fi alt soi decat stiu eu?!
coaja verde
da o cautare pe google la imagini si te lamuresti...
blog in scutec
Razvan
300 spune:
telefonul asta e naspa! daca ma suna cineva cand editez un mesaj pierd mesajul.
anda e siderata de un umeras lasat de tati pe pat.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...