Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Draga Izabella,

Tu imi esti in continuare draga prietena de carucior, insa... nu as vrea sa ne spalam rufele in public... si nici nu stiu ce-ar mai fi de spus, stie toata lumea de pasiunea ta pentru Gruia, cand eu frematam si te asteptam cu sufletul la gura.... dar eu nu m-am suparat, nici n-am cum, sunt atat de fericit acum c-am intalnit-o pe Maia, incat nimic altceva nu mai conteaza!!

N-am sa te evit cand ne vom vedea in parc, insa lasa-ma sa-mi traiesc fericirea alaturi de Maia!

Cu sinceritate,
Edi, zis hunul.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

preety, nu asha tr sa arate mango, adica are un sambure gigant, da! dar pulpa nu e asha, e galbena! are niste vinisoare dar nu difera ca si culoare, decat poate o nuanta mai spre alb...deci in niciun caz alb cu vinisoare maro....sau o fi alt soi decat stiu eu?!
coaja verde

da o cautare pe google la imagini si te lamuresti...

Preety, pai nu avocado mi-ai zis mie aseara la tel??? Daca ziceai ca e vorba de mango stiam sa te lamuresc, dar avocado nu le-am dat....

deci da, mango are un sambure gigant, si cand e copt e mai zemos si e galben portocaliu, nici urma de firicele maro!!! firicele maro inseamna ca e stricat in zona respectiva, probabil a fost degerat sau mai stiu eu....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

si eu am mancat mango galben in interior. coaja rosu cu verde.

ca si textura mie imi seamana cu o piersica mai tare.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Avem poze noi:

Pentru Maia

Edi, zis hunul

iti ofer in dar ursuletul meu preferat

mi-am pus palaria si vin spre tine!

Si de la Robi pentru aleasa lui Sorina:

mi-e dor de tine!

uite cate jucarii am pentru tine!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
eu mor cand o vad pe soacra-mea ca-i pupa mainile si i-am zis de nenumarate ori si eu si soata, dar tot o face, pe ascuns. stau si-o pandesc cu ochi de soim si cand o vad imi vine s-o dau cu capul de toti peretii. are un stil tare enervant de-a fi, simpla ei prezenta ma irita, desi e o femeie ok. mi-e la ficat de cand s-a bagat sa comenteze ca de ce ma marit cu burta la gura si nu astept... de atunci n-o mai pot vedea. iar socru-miu crede ca-l iau la misto cand ii zic dl t. senior, eu mai luandu-l la misto pe sot, spunandu-i domnul t. asa ca nu-i mai zic in nici un fel (nu ca pana acu i-as fi zis in vreun fel). mi se pare cel putin aiurea sa-mi ceara sa le zic mama si tata. am o mama si un tata si nu mai am nevoie de inca doi.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

BABYMOOOOOOOOOM unde esti ???????am atita nevoie de tine

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia ai patit ceva ?

Lumi niste dulci hunii !!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata
multumim de cafea si pepsi
sa va spun cum era sa mai pierdeti un memebru al odiseei aseara m-am inecat cu un os si era sa mor ... , acum sa nu credeti ca m-a afectat criza in asa hal incat mananc mancarea la caine , nu se intampla asta , numai ca nu l-am vazut si l-am inghitit si mi-a ramas in gat si nu am putut sa mai respir si daca nu era Mihai sa imi bage pe gat o bucata de paine si sa o impinga si sa ma forteze sa o mananc muream la sigur si acum il mai simt undeva prin stomac si ma doare si cand inghit probabil m-a zgariat rau de tot .....doamne cati "si" pe metru patrat
astzi plecam la mama ...abia astept ....
lumi se vede ca baietii tai sunt bine crescuti , edi ar fi ranit-o pe maia foarte tare daca ar fi lasat-o cu ochii in soare ....sa sti ca maia acum doarme dar o sa-i arat pozele cu edi hunul care pe mine m-au topit

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

Buna dimineata!
eu acum imi beau cafeaua si ma gandesc cu groaza cata treaba am.
Am gasit un blog interesant cu retete pt bbei
http://oanamada.wordpress.com/category/retete-pentru-bebelusi-si-diversificarea/retetele-pentru-bebelusi-pana-la-un-an-si-dupa-un-an/
poate vreti sa va uitati

[url = "http://giurgiu.nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=170l" ]VOT PT ALEX [ /url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

numai soacrele pupa copiii pe maini?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput