Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
300 spune:
piolica ti-am vazut balerina. superdulce.
babytza i-o fi placand cum suna plansetul. sau a uitat cum e sa taca. ooof bebel suferind!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Ramo cred ca m-am exprimat gresit....ca el nu plange , urla de-a dreptul...si are niste decibeli .... te zgarie pe creieri
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Draga Maia, Ai aparut in viata mea intr-un moment de mare tristete... stii, eu am fost ranit teribil... recent... dragoste neimpartasita, stii cum e... dar m-am retras in glorie! Si, pana intr-o buna zi, n-am mai indraznit sa sper.... sa visez.... dar iata ca cineva acolo sus ma iubeste atat de mult, inca mi te-a scos in cale pe tine... tu, raza de soare... tu, copila cu zambet senin.... tu, floare mandra cu parfum de primavara... tu, Maia, m-am indragostit lulea! Sper timid si visez cu ochii deschisi la sentimente reciproce si, mai ales, la ziua in care te voi intalni! Ah, ce zi, Doamne, ce zi! Astept cu nerabdare raspunsul tau... Imbratisari, Edi zis hunul. Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Imi pare rau ..., dar trebuie neaparat sa rectific
Edi nu a fost refuzat ...si nici pe departe ranit ....
Eu am zis ..."SA II LASAM SA SE MAI CUNOASCA" ..
dar el hop..tzop ...a intors spatele si dus a fost ..
pai asa se face curte la o domnishoara ..
si mai ales la o printzesa pretzioasa cum e IZABELLA
Asteptam raspuns oficial din partea lui Edi
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa
_giulianna_ spune:
Daca intereseaza pe cineva, am primit newsletter de la Mothercare, la carucioarele Maclaren este reducere 10%.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
chiuie deci. in cazul asta clar ìi place sa se auda. numai sper sa nu te fi referit la urlete isterice
alina fa instructie cu ei! termos gasesti pe situri cu articole bebe, se vorbea de marca jane. si eu l-am vazut la julymorning si e f ingenios.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Muuh spune:
babytza poate ii iese si dintele 3 - eat (estimated arrival time) intre 02 si 04 la noapte asa ca nu te baga la prostii cu sotul sa fi odihnita. Pupam soricelul.
anamona sincer, eu cred ca soacra a lasat-o deja sa ii bage mainile in gura asa ca te superi degeaba. Bafta la cautat bone.
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh babytza poate ii iese si dintele 3 - eat (estimated arrival time) intre 02 si 04 la noapte asa ca nu te baga la prostii cu sotul sa fi odihnita. Pupam soricelul. |
Si lasand gluma , nu am vazut sa mai fie ceva pe drum...nu pare sa iasa niciunul prea curand.
Ramo din pacate la cele isterice ma refer Asteptam sa treaca nervisorii sa fin iar un bebe cumintel si neurlator
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
anamona spune:
babytza si piolica - m-am amuzat teribil la broscutzele din dotare...multi pupici de la noi
babytza - nu stiu daca ti-am zis, dar ma bucur ca te impaci bine cu slingul (am citit mai demult ca e bun asta mai mic), ce marime e pana la urma?
CosmyB. spune:
Babytza inca il doare de-asta plange, Maya a tinut greva foamei si o saptamana dupa ce au iesit cei doi dinti, si nu ma lasa sa pun mana pe ei sau poate iese Dintzocul nr. 3 asa ca stai de panda sa opresti cronometrul am dintzosul mic!
Nicoleta eu am fiert si usturoiul odata cu spanacul, asta pentru inceput, ma gandeam ca asa crud e prea puternic gustul si nu o sa-i placa. Cand ii mai fac o sa-l pun crud sa vedem poate ii place si asa.
anamona si soacra mea o lasa pe Maya sa-i bage mainile in gura pana i-a zis sotul nu s-a suparat, acum nici nu o mai pupa pe manute. Oricum si soacra ta pun pariu ca a lasat-o de "n" ori pana ai vazut-o tu si cel mai bine e sa-i zica sotul tau, sa vada ca nu numai tu esti pretentioasa
Baby_boy sa stii ca pe mine ma intereseaza tot ce se vb de ciuperci am si notat reteta ta ici
Pozici
Mamica deMaya
CosmyB. spune:
Laureta ce face dalmatianul? Azi am observat ca i-au aparut Mayei trei bubite pe spate, sper sa nu fie varicela ca saptamana trecuta am avut contact cu un bebe cu varicela, bubitele erau pe duca, dar totusi.. Maya nu era cu mine, insa eu l-am tinut pe micut in brate
Anca voi ce faceti? Pe unde sunteti? Ce mai papa Carla?
Sunt singura cuc pe aici, s-a dat stingerea si eu nu stiu?
Gata ma duc si eu sa-i calc soatei hainele pentru maine si sa fac un dus rapid. Iar ma apuca ora 3
Pozici
Mamica deMaya