Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
piolica spune:
iepurila, as veni eu si la moldova, dar nu am pi nimini pi acolo ma iei la tine?
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Fetele am si eu o intrebare. Iaurt de capra e voie ? Si de cand, daca stiti .Am luat din greseala de la magazin, ma bucuram ca e bio si acasa am vazut ca e de capra
Nicoleta ai vrut sa ranesti copilul....
Eu nu mai sterilizez biberoanele de la 6 luni deloc. Am rarit la inceput , de pe la 5 luni , si apoi de la 6 luni deloc.
Piolica eu le spal la masina. Sunt atragatoare de praf si le spal din cand in cand ca e mereu cu ele cu in gurita.
Oanamada multumim pentru subiect Ai mare dreptate. Si imi place povestioara ta
Paula ce e izoprenul ??? Scuze, nu stiu dar ma intereseaza daca nu se mai loveste .
Moni pupam burtica !!!!!!!!!!!!! 20 saptamani
Iepurila nu ai aflat ??? A iesit al doilea dintisor !!!!
Noi am stat iar ca purceii pe afara, am venit mai repede ca ne era frica de ploaie, se inorase brusc. Dar a fost tare bine azi. L-am lasat in manecutza scurta si in labutzele goale. Moaaama ce i-a placut piciului, era numai cu piciorusele in gura si canta Azi a fost mult mai linistit, se pare ca de la dintisori mai trage inca ,cate un urlet....
Cu botoseii e mai dificil mai nou, ca se trage de arici si ii scoate din picioare si sigur o sa isi arunce vreunul din carut de nici nu o sa il vad...
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
alexa si mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicoleta15 si eu tot cam asa fac. cele fara muzicute la masina de spalat si cele cu muzicute le-am frecat cu servetele umede pe care am mai pus si eu spirt. am auzit ca se pot steriliza la congelator 24 de h, dar cum al meu e plin cu diferite animale..nu am mai avut loc sa le bag si pe ale lui VOT PT ALEX |
ai dreptate, mi-am amintit ca-mi spusese un coleg de scirbici. primise recomandarea de la un dr pt fii'sa care suferea de astm si asa proceda cu toate plusurile.
votat alex.
alexa, cipri si mami
piolica spune:
citat din mesajul lui babytza Piolica eu le spal la masina. Sunt atragatoare de praf si le spal din cand in cand ca e mereu cu ele cu in gurita. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
asa am facut si eu in weekend, dar nu stiu cum de nu mi-a trecut prin cap mai devreme... i le spalam numai pe alea din plastic ...noroc ca nu s-a intimplat nimic pina acum.
piolica spune:
va pup si va urez sa aveti un 1 mai si un weekend cit mai frumos. eu ma duc sa fac o prajitura cu cioco si zmeura.
sabinel spune:
citat din mesajul lui piolica va pup si va urez sa aveti un 1 mai si un weekend cit mai frumos. eu ma duc sa fac o prajitura cu cioco si zmeura. Mamica fericita de bebelina Elsa |
moamaaa, sa ne dai si noua reteta, ca acus iese zmeura la bunica-mea, iar ii mananc toate tufele. cat despre mandra, ti-o fac pachet, dar mi-o trimiti inapoi cand ii trece maraiala, da?
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
preety spune:
Lumi schimbaram lingurita... nu-i mai dau cu cea de silicon ii dau tot cu una de plastic dar tare... a papat bine piureul de fructe
Voiam sa va intreb... voi nu va pierdeti niciodata rabdarea? Cand se mataie, nu mananca, n-au stare, trag de tot si de toate... etc...
Eu ma la Dzeu ptr rabdare in fiecare zi !!! Cateodata mai obosesc si eu desi o iubesc enorm... Asta m-o face mama denaturata???
Moni burtica!
Delphinas pe unde umblii?
Claudinna da... era mai moale fructul cu pricina...
Gasca din Tineretului pe unde umblati zilele astea ca prin parc nu va vazui?!!!!!!!!!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
nicoleta15 spune:
citat din mesajul lui piolica va pup si va urez sa aveti un 1 mai si un weekend cit mai frumos. eu ma duc sa fac o prajitura cu cioco si zmeura. Mamica fericita de bebelina Elsa |
vrem si noooooooooooooooi!
ass e mai fetelor, am vrut sa ranesc copilul..dar nu m-a lasat inima
VOT PT ALEX
Mimihoo spune:
piolica, vii in tara? in bucuresti? cand si unde?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
Paula-Laura spune:
Preety, asta te face doar o mamica obosita
Babytza izoprenul este un fel de cauciuc, material izolant. Noi il foloseam pe munte cand mergeam cu cortul si exista si aceasta varianta de covoras pt copii. Uite aici sa iti dai seama despre ce vorbesc. Noi l-am luat din Metro, e vreo 30 ron un pachet
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete