Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

la capitolul raport:
- mananca foarte bine legumele (mai ales daca sunt combinate cu avocado). adica un pahar Avent plin ochi. Nu mananca inca multe legume ca nu m-am grabit eu: dovlecel, cartof dulce, pastarnac, avocado
- nu mananca la fel de bine fructele. de-abia de azi de cand i-am bagat para, parca s-a schimbat un pic situatia. nu am crezut ca nu ii va place marul. Azi a papat mar cu para si morcov (cateva lingurite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

si capitolul intrebari:
- exista vreo posibilitate de pastrare fructe blenduite de pe o zi pe alta. Hai nu mar ca se oxideaza instantaneu. Dar para? sau altele?
- cam de cand pot introduce branzica? dar iaurtul? reamintesc ca noi am inceput diversificarea pe 4 aprilie la 5 1/2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

dar jucariile de plus cu "tremurici" sau muzicutze in interior cum le spalati, sterilizati?
hai ca ati fost mortale cu pupatul, balele si deochiul:)))

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

fetelor mi-au venit baietii de afara. au fost la dr.si Alex are 8500g
ne iese si primul dintisor

VOT PT ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

si capitolul intrebari:
- exista vreo posibilitate de pastrare fructe blenduite de pe o zi pe alta. Hai nu mar ca se oxideaza instantaneu. Dar para? sau altele?
- cam de cand pot introduce branzica? dar iaurtul? reamintesc ca noi am inceput diversificarea pe 4 aprilie la 5 1/2 luni)

Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008)
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

te pupa mama de huni!
- eu nu pastrez fructele blenduite, nu doar marul oxideaza, si banana, si pruna.... cred ca toate pana la urma.... si isi mai pierd si din vitamine pe drum...
- noi am inceput diversificarea la 5 luni si am papat branzica de la 6 luni si iaurt de la 7 luni. da' nu e musai sa faci ca mine.... de ex., pediatra, la 6 luni deja ma intreba daca i-am dat branza si cand a aflat ca nu, s-a mirat....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

jucariile de plus le spal la masina, de obicei cam doar la prima utilizare.... cele cu mosor/motoare sau alte dracii, le sterg cu carpa umeda, cat de bine pot.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

si eu tot cam asa fac. cele fara muzicute la masina de spalat si cele cu muzicute le-am frecat cu servetele umede pe care am mai pus si eu spirt. am auzit ca se pot steriliza la congelator 24 de h, dar cum al meu e plin cu diferite animale..nu am mai avut loc sa le bag si pe ale lui

VOT PT ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

mandra mea ori e flamanda ori se da mare frantuza ca de azi dimineata numai pa-pa zice. iar la revedere n-are de la cine-si lua

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

dar jucariile de plus cu "tremurici" sau muzicutze in interior cum le spalati, sterilizati?
hai ca ati fost mortale cu pupatul, balele si deochiul:)))

alexa, cipri si mami

cu o perie umeda, ca sa nu se strice smechereala.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

mandra mea ori e flamanda ori se da mare frantuza ca de azi dimineata numai pa-pa zice. iar la revedere n-are de la cine-si lua

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

trimite-mi-o mie sa se ia cu a mea de minuta!!! (cu toate ca a mea zice de citeva zile un fel de 'apa', care, culmea, inseamna tata in maghiara. stie ea de unde vine....

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput