Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
Am intrat si eu pe subiect la oanamada si pe blog. Ce de retete are acolo Si e si specificata varsta de la care se poate da fiecare papica
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
CosmyB. spune:
Nicoleta l-am votat pe Alex
Ratonelu ma bucur ca totul e ok cu Sasha
Andreea_ada vaiiii bine ca ai scapat cu bine. Cred ca ai tras o sperietura Mai bine mancare pasata, ca Maia ca asa nu te ineci
Cuscra astept sa se trezeasca sa vad daca mai sunt bubitele, sper sa fie numai paranoia mea. Offf. am dintzosul!
Monyca cum mai papa Eva?
Moni burticul tau ce face?
irina eu ii dau Mayei si ce nu-mi place mie, eu sunt cam pretentioasa, n-as vrea sa fie si ea asa. Eu zic sa-i dai, poate ei ii place.
Pozici
Mamica deMaya
andreea_ada spune:
ada the great....nici eu nu prea sunt ada mica ...decat de varsta poate ... sunt ada mare , grasa si panicata ...de aia ma gandeam ca a gresit ramo ...sau ca nu se referea la mine , mai ales acum ca m-a vazut ...
ratonelu felicitari pt vestile bune
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
_irina_ spune:
Soacre? A mea are un aer de experta, mostenit din generatie in generatie. Si ca sa ii tai din elan ii amintesc ca soata nu ii spune ei mama, ci bunicii care l-a crescut. Cred ca sunt rea.
fericita de Andreea-Maria
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Soacre? A mea are un aer de experta, mostenit din generatie in generatie. Si ca sa ii tai din elan ii amintesc ca soata nu ii spune ei mama, ci bunicii care l-a crescut. Cred ca sunt rea. fericita de Andreea-Maria |
un pic, da un pic-pic... reaaaaaa
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
nicoleta15 spune:
multumim pt votic, CosmyB.!
babytza, si mie imi place blogul ca are mancaruri mai pe gustul meu. am cateva cartulii cu retete pt copii dar nu sunt bune de nimic..numai ce nu trebuie contin mancarurile alea. blogul este facut de curand..deci nu a apucat sa puna prea multe retete.
VOT PT ALEX
preety spune:
dragele mele,
eu incurc cu brio avocado cu mango... Lumi iarta-ma io de avocado te intrebai intr-adevar... oricum orice as fi avut io aseara e clar ca dupa descrierile voastre era ceva in neregula cu el deci mai bine ca l-am aruncat...
astazi am papat mai bine... cartof dulce + dovlecel + putin ardei + iaurt... 200 ml, din care 100 mml cu bibe si 100 ml cu lingura mare de ciorba (adica lingurile noastre de metal)... lingurita ei cand o vede o apuca urlatul si nu mai e chip sa manance...
Ratonelu felicitari ptr vestile bune referitoare la bebe Sasha!!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
nicoleta15 spune:
nu mai stiu daca v-am intrebat, voi mai sterilizati biberoanele? pana cand se sterilizeaza?
VOT PT ALEX