Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
...eu vreau poze ca nu te cred . |
Daca ai stii cat am incercat sa ii fac poza...ca si soacra vrea poza, ca nu l-a vazut inca cu dintisori.... Dar o mai las putin...sa fiarba Hm...ce rea sunt
O sa il las in pace, ca l-am chinuit cat am incercat cu pozele...oricum intr-o saptamana-doua o sa se vada mai bine si il filmez direct.
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
nicoleta15 spune:
ma duc sa curat spanacul si sa il pun la fiert. sper sa aiba succes la Alexoi..ma rog, la el au succes toate..mancare sa se numeasca
VOT PT ALEX
babytza spune:
Laura ma bucur ca sunteti mai bine. Incepe sa ii treaca !!!
Mama ei de raceala
_irina_ spune:
Pupici, eu tot scriu si tot pierd sirul... si se inchide capitolul pana apuc eu sa termin de scris.
Maine imi vin ajutoarele, deci o sa fie si mai rau
Am si eu o intrebare: dati piticilor un aliment chiar daca voi nu il suportati sau nu il tolerati?
Momentan e vorba de usturoi, azi am mancat spanac dar l-am amestecat cu carnita, morcovel si un pic de lapte pentru Deea. Eu am mancat ce a mai ramas din spanac cu smantana dar fara usturoi, ca nu il suport.
fericita de Andreea-Maria
andy.p spune:
Oana
Babytza cam asa ma chinui eu sa-i fac poze dintisorilor,ca tine..am renuntat
Andreea ada ai grija mamicule ca nu e de gluma,pe de alta parte papadia e o planta f sanatoasa asa ca ...
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
simodina spune:
Neatza!
Noi am umblat brambura ieri toata ziua si nu suntem la zi cu forumul.
Luminita ai scapat de proces, te-ai facut cu galbejiti si floricele pe campii. A mancat azi Mara un castronel plin de ananas cu mar golden si branzica dulce. Deschidea o guroaieee.
Babytza soricelul iepuras.
gaia.nevia spune:
Alexia!!!! Multa sanatate!
andreea_ada, io zic ca tu esti Ada mica, eu sunt Ada aia mare, grasa, si batrana pe deasupra.
Ramonoooo
(glumesc. mai nou e mai safe sa explic cand glumesc. oricum, nu mi-as dori sa fiu Ada mica I am Ada the Great)
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia andreea_ada, io zic ca tu esti Ada mica, eu sunt Ada aia mare, grasa, si batrana pe deasupra. |
Ai uitat matracuca
ratonelu spune:
va pup si eu
sunt la seerv..n-am timp de nimic....n-am citit nimic
suntem bine...sunt convinsa ca va ganditi la noi
adik spun ca suntem bine referitor la eco...care a iesit normala...nici vorba de tumora sau cum se zice...mama ei....totu se dezv normal la sasha in burtica.
raceala...febra...kaka...si d-astea....deja mi se par o nimica toata...inca mai are...dar e sub tratament...o sa-i treacatoti copiii fac.(cica i-ar fi dat socrela....mamaliguta...sa ma enervez?baiatu'meu sa fie sanatos.....)
va pup si poate revin mai tarziu ....desi azi plec la 14 ca mergem la neurolog.
nicoleta15 spune:
am,, am intins rufe, am sterilizat bibe, am pus spanacul la fiert...Doamne1 ce harnicuta sunt!
VOT PT ALEX