Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Ah mai fetelor ,cred am uitat sa va spun. Ieri dimineata la ora 6 fix cand m-am trezit sa ii dau piciului sa bea laptic ,l-am verificat la gingiute si am remarcat ca a iesit si al doilea dintzoc. V-am mai spus ???

...eu vreau poze ca nu te cred .

Daca ai stii cat am incercat sa ii fac poza...ca si soacra vrea poza, ca nu l-a vazut inca cu dintisori.... Dar o mai las putin...sa fiarba Hm...ce rea sunt
O sa il las in pace, ca l-am chinuit cat am incercat cu pozele...oricum intr-o saptamana-doua o sa se vada mai bine si il filmez direct.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

ma duc sa curat spanacul si sa il pun la fiert. sper sa aiba succes la Alexoi..ma rog, la el au succes toate..mancare sa se numeasca

VOT PT ALEX

Mergi la inceput

Laura ma bucur ca sunteti mai bine. Incepe sa ii treaca !!!
Mama ei de raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici, eu tot scriu si tot pierd sirul... si se inchide capitolul pana apuc eu sa termin de scris.

Maine imi vin ajutoarele, deci o sa fie si mai rau

Am si eu o intrebare: dati piticilor un aliment chiar daca voi nu il suportati sau nu il tolerati?
Momentan e vorba de usturoi, azi am mancat spanac dar l-am amestecat cu carnita, morcovel si un pic de lapte pentru Deea. Eu am mancat ce a mai ramas din spanac cu smantana dar fara usturoi, ca nu il suport.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana

Babytza cam asa ma chinui eu sa-i fac poze dintisorilor,ca tine..am renuntat

Andreea ada ai grija mamicule ca nu e de gluma,pe de alta parte papadia e o planta f sanatoasa asa ca ...

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neatza!

Noi am umblat brambura ieri toata ziua si nu suntem la zi cu forumul.

Luminita ai scapat de proces, te-ai facut cu galbejiti si floricele pe campii. A mancat azi Mara un castronel plin de ananas cu mar golden si branzica dulce. Deschidea o guroaieee.

Babytza soricelul iepuras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Alexia!!!! Multa sanatate!

andreea_ada, io zic ca tu esti Ada mica, eu sunt Ada aia mare, grasa, si batrana pe deasupra.
Ramonoooo

(glumesc. mai nou e mai safe sa explic cand glumesc. oricum, nu mi-as dori sa fiu Ada mica I am Ada the Great)

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

andreea_ada, io zic ca tu esti Ada mica, eu sunt Ada aia mare, grasa, si batrana pe deasupra.

Ai uitat matracuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup si eu
sunt la seerv..n-am timp de nimic....n-am citit nimic
suntem bine...sunt convinsa ca va ganditi la noi
adik spun ca suntem bine referitor la eco...care a iesit normala...nici vorba de tumora sau cum se zice...mama ei....totu se dezv normal la sasha in burtica.
raceala...febra...kaka...si d-astea....deja mi se par o nimica toata...inca mai are...dar e sub tratament...o sa-i treacatoti copiii fac.(cica i-ar fi dat socrela....mamaliguta...sa ma enervez?baiatu'meu sa fie sanatos.....)
va pup si poate revin mai tarziu ....desi azi plec la 14 ca mergem la neurolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

am,, am intins rufe, am sterilizat bibe, am pus spanacul la fiert...Doamne1 ce harnicuta sunt!

VOT PT ALEX

Mergi la inceput