Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
nicoleta15 spune:
ma duc sa hranesc puiutul, ca si asa vad ca doer eu mai hoinaresc pe aici
VOT PT ALEX
andreea_ada spune:
auoleuuuuuuuuuuuuu nicoleta cum sa ranesti puiul
eu inca mai sterilizez biberoanele ...nu stiu cat timp se sterilizeaza dar eu o fac
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
oanamada spune:
Fetelor, va multumesc ca ma "cititi".
Uite una pentru voi despre pupat!!!!
http://oanamada.wordpress.com/2009/04/30/nu-soacrele-pupa-bebelusii-pe-maiini-toata-lumea-o-face/
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
nicoleta15 spune:
a infulecat Alex tot spanacul...nu stiu daca de foame sau chiar i-a placut..bine ca a mancat
VOT PT ALEX
piolica spune:
Si eu inca mai sterlizez biberoanele, citeam ca e bine sa fie sterlizate pina la 1 an, alte mamici nu mai sterilizeaza cind introduc mincarea solida, se pare ca e destul de ok. Eu mai am 1 pastila de sterilizare, asa ca din weekendul asta, gata, nu mai sterilizez.
Iar in ceea ce priveste pupat de minute, picioruse, cred ca o sa am de munca cu familionul cind o sa merg in Romania... Soacra-mea nu face asa ceva, insa mama... upssss, mi-e teama. Bine, ei ii zic de la obraz, fara menajamente. Apropos de microbi si alte nebunii, eu nu-i spalam Elsei jucariile de plus inainte de a i le da sa se joace cu ele, nu stiu ce a fost in capul meu, asa ca weekendul trecut le-am spalat pe toate in baita Elsei, era plina de jucarii si jucarioare. Voi spalati jucariile de plus dupa ce le-ati cumparat? Alea din plastic le spal des, dar la astea de plus nu ma gindisem... si nu stiu cum m-a lovit asa 'ideea' sa le imbaiez pe toate.
aaaa, si sa nu uit, merci pt mesajele frumoase la adresa Elsei. (Este yoghina!)
Mamica fericita de bebelina Elsa
Paula-Laura spune:
Ola!
Babytza aveti 2 dintisori??? Serios ?? Acum chiar ai nevoie de periuta
Eu i-am luat lui Mihnea un izopren si il pun pe el de mic. I-am luat 2 pachete si lea-m pus unul peste altul, in felul asta e super-izolat sie si destul de moale, nu plange la intoarceri. Dar cand pica de pe el pe parchet plange Un pachet are 5 mp si gasesti in Metro in culori dragute. Poti incerca si asa.
Andreea Ada, bine ca esti ok!
Ramo am observat tendinta de a pupa copii pe maini la cei care nu au copii in general. O colega imi spunea ceva de genul il pupam pe manute doar acolo avem voie! I-am spus ca mai bine il pupa in varful capului
Andy.p pentru bolnavioara sa se faca repede bine. Unde vrei tu pup
Irina cica trebuie sa le dam si ce nu ne place. Eu nu mananc spanac deloc, dar lui i-am dat. Mi s-a parut super naspa combinatia, dar el a golit castronul asa ca...
Ratonelu bine ca a iesit eco buna!
Eu am fost azi in Hambarului sa fac cererE sa imi intre alocatia pe card si ce credeti... imi intra deja... odata cu indemnizatia.
Se pare ca in mom in care am depus pt indemnnizatie extras de cont au inceput sa vireze si alocatia in cont...doar ca nimeni nu iti spune asta. Adica eu ma bucur ca se centralizeaza totul...dar mie nu imi spune nimeni??? Ca scapam de 3 drumuri: 1 la posta pt alocatie si 2 in hambarului
In final bine ca e bine! (sotul rade de mine ca asa ma obisnuiesc cu birocratia de care o sa dau la firma, aflata in plin proces de certificare ISO )
Si tot azi am facut proba cu plecat de acsa dimineata si lasat copilu cu mama. Sa- trezit la 9 in loc de 10-10,30 si pe la 13 era nervos rau de dorul meu Cand am ajuns acasa s-a lipit de mine si ma controla la tzitzi; Nu ii era foame dar s-a jucat putin, pe urma a supt putin si a adormit.In mare e ok...
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
monica_dicut spune:
Cosmy, burta mea face azi 20 de saptamani Huh, am ajuns cu bine la jumate
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
nicoleta15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_ada auoleuuuuuuuuuuuuu nicoleta cum sa ranesti puiul eu inca mai sterilizez biberoanele ...nu stiu cat timp se sterilizeaza dar eu o fac mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008 poze cu pitica |
hai ca am ras cu lacrimi. nu vazusem ce bazaconie am scris
VOT PT ALEX
nicoleta15 spune:
am trimis puiul in parc cu tati sub pretextul ca eu am atata treabaaaa...si uite ce de treaba fac!
VOT PT ALEX
andreea_ada spune:
monica felicitari
sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica