laparoscopie - 10
Raspunsuri - Pagina 5
danuk spune:
Bitza, tu ce probleme ai?
La mine, o trompa e infundata, iar alta e greu permeabila...cum vorbesc, parca as avea vreo 4 sau 5 desi, daca stau si ma gandesc, e bine ar fi fost. Cum se infunda una, cum exista alta...asa, cu doua, nu prea poti sa faci nicio smecherie!
bitza20 spune:
danuk...bine macar ca sunt 2....la mine nu mai e decat 1 si tare mi-e frica ca si aia e afectata. Eu am endometrioza si in 2007 am fost operata unde mi s-a scos ovarul si trompa stanga, iar acum nenorocita asta de boala s-a localizat pe ovarul drept. Ma rog incontinuu sa lucreze DD prin mana doctorului si sa-mi poate salva ovarul/ trompa ca sa pot face un copilas.
danuk spune:
Off...imi pare rau!! Dar sa stii ca Dumnezeu este mare si face minuni...practic, la laparoscopie, ce o sa iti faca mai exact?
Iti tin pumnii, vei vedea ca o sa reusesti!!
bitza20 spune:
mai exact trebuie sa-mi scoata chistul endometriozic de 5 cm, sa vada daca e afectata trompa, si sa-mi curete aderentele de la operatia trebuta,sa pregatesca locul pt un bebelus.
danuk spune:
Bitza, tot eu si te rog sa ma ierti daca sunt prea insistenta cu intrebarile...in a cata zi a ciclului de face operatia? Auzisem ceva de ziua a 14-a...asta inseamna ca in luna in care o faci ratezi ovulatia. Practic, bebele ar trebui sa apara incepand de luna imendiat urmatoare...cel putin asa cred....
Si eu astept cu infrigurare ziua ciclului, desi in dupa-amiaza asta am fost la biserica si mi-a spus preotul ca slujbele de "dezlegare a pantecelui" de vineri dupa-amiaza au mare har...mi-a zis sa vin in 7 vineri la biserica si deocamdata sa nu mai fac nicio investigatie...
bitza20 spune:
Mie dr mi-a spus sa-l sun in prima zi de cm si sa ma programeze....dupa multe telefoane date si interventii m-a programat pt operatie "probabil pe 26 -27 mai" asta ar veni in a 13-14 zi de cm.Deci luna asta oricum o pierd. Din cate am inteles, si eu stiu ca se face interventia pana in a 14 zi si oricum ai nevoie de repaus vreo 2 saptamani, deci oricum pierzi luna, chiar daca te operezi inainte de a 14 zi
arianutza spune:
Of, fetelor imi sunteti asa de dragi. Am citit toate pataniile prin care ati trecut legat de aceasta operatie si dupa ce am parcurs capitol dupa capitol va simt asa de aproape si va doresc din suflet sa vi se implineasca dorinta cea mare de a avea bebei mititei si frumusei asa cum imi doresc si mie. Va pupicesc si cu o stare mare de agitatie (numai cand ma gandesc la asta ma i a durerea de cap)va spun ca si eu mai am putintel si intru in club. Saptamana trecuta am fost la dr. Iliescu de la Filantropia care mi a placut tare mult cum s a purtat cu mine insa dupa ce i am povestit tot istoricu meu mi a spus ca singura sansa acum este sa fac celioscopie. Mi a dat nr. de tel si mi a zis sa l sun peste 1 luna cand ii vine o trusa noua de celio. M a bagat tare in ceata ca nu prea mai stiu ce sa fac. As incerca un IA inainte de ceio. Mi am facut programare si la dr Dracea la sfarsitul lui iunie, adica chiar inainte de celio sa vad ce spune. Voi ce ziceti???
arianutza spune:
Fetelor dragutelor m am hotarat:::fac celioscopia si dupa o IA poate e mai cu noroc si mai cu reusita dupa celio. Uratica ai fata draga niste subiecte belea, chiar ce ma doare mai tare ai atins si cred ca pe multe dintre noi. Am citit si postarile de la : FIV la cluj.
danuk spune:
Arianutza, sa fie cu noroc...eu m-am decis: fac operatia acum, adica astept sa imi vina ciclu si ma programez...ma gandesc ca rezolv problema mai repede si apare si bebicul!
arianutza spune:
sa fie danuk la noi toate. si eu abia astept sa scap de operatie si am zis ca fac si IA ca sa nu mai astept minunea. Anul asta bag actiune tare, nu ma mai las pe tanjeala. Spor la toate. Pupiceiii!!!!!!!!!!