laparoscopie - 10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ionica si eu sunt curioasa cum ai rezolvat cu aderentele. am aceeasi problema. eventual ce tratament ai facut dupa laparo. multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Uratica, multumesc!!!
Sper totusi sa am curajul sa trec peste tot ce inseamna operatia asta...ma apuc de citit din urma...cate zile stai in spital, cum e refacerea, etc. etc....
Daca ati trecut printr-o asemenea experienta, spuneti-mi, va rog, si mie...sunt ca un burete. Absorb orice detaliu!
S-aveti o zi frumoasa si muulte vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

danuk-fac nenea drii astia 3 gaurici in tine si apoi fuguta acasa!nu e obligatoriu sa stai internata..dar citeste in urma..si daca mai ai intrebari suntem pe-aici!
ionicaaaaaaaaaaaaaa-vrem details!please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata, cred ca azi e prima zi de cm si trebuie sa sun pe dr sa ma programez la operatie , ma iau niste sentimente de tremura si limba in gura dar asta e, trebuie sa trec si prin asta ca sa am un flacat neastamparat si vorbaret ca tasu.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bitza-tinem pumnii!ai sa vezi ca va fi bine!curaj!

Mergi la inceput

bitza, bafta multa!! urmez si eu....la sfarsitul lunii, ma programez si eu...tu unde faci, la ce spital?
Hai, ca ne incurajam amndoua...pana la urma, nu o fi chiar atat de rau. Puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Buna fetele......!!!!
Ce mai faceti?
Nu v-am uitat, sa stiti, am fost alaturi de voi in fiecare zi, v-am urmarit asa din umbra.... N-am mai intrat pentru ca nu am nimic nou de declarat..., toate-s vechi.... astept o minune.....
Voi? Ceva vesti? Ceva noutati?.....

Va pupik pe toate si va doresc o saptamana minunata....

Mergi la inceput

Buna dragele mele, sunt lipsita de puteri nu mai am nici glas sa vorbesc.
Danuk, eu ma operez la Cuza Vola cu dr Onofriescu, tu unde mergi, la ce dr....ce bine ar fi sa ne intalnim si sa ne tinem de urat.

Haideti sa va povestesc ce am patit cu dr O. Imi spune sa-l sun in prima zi de CM. Asta a picat pe 14. Zis si facut...l-am sunat pe 14 seara dupa ora 21 cum mi-a zis, imi raspunde alt medic....dr este plecat si nu va pot eu programa la operatie, sunati pe 18 cand se intoarce.Ok...sun aseara, raspunde o d-na, dl nu poate vb acum asteptati....astep, astept, intr-un final imi zice ca nu poate raspunde si sa-i zic ce problema am si incep cu toata povestea. Aia nu-i zice la dr decat ca e pt o celioscopie si prima zi a fost deja pe 14, la care dr ii zice....programul operator este plin luna viitoare. Atat de tare ce m-am enervat, cum e posibil asa ceva, trebuie interventii si pile si pt o amarata de programare la operatie si asa sunt cu moralul la pamant. Aia se mai luat si de mine ca de ce n-am sunat in prima zi si i-am spus...d-na am sunat dar nu era dl dr, ce vina am eu......imi pare rau nu se poate. Ma enervez si trimit mail la dr si ii zic tot ce aveam pe suflet(sper sa fi facut bine) Azi dimineata primesc mail de la el ca sa ma prezint pe 25 si " probabil ma va opera pe 26 sau 27...."
Deci spatamana viitoare rugati-va si pentru mine sa fie usor si mai ales sa-mi dea DD o putere sa pot suporta asteptarea asta.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Bitza, eu ma duc la Giulesti, la dr. Cristescu. Inca nu am facut programare, pentru ca astept sa imi vina ciclul..
ce ciudat...am citit ce ti s-a intamplat!! Ce tara avem, frate!! In fine...acum ce mai conteaza? Sa mai intri pe forum, si...capul sus!! Si mie imi este teama, dar trebuie sa o facem si pe asta. Am inteles ca nu e o operatie grea, asa ca....o scoatem noi la capat! Te pup! Cu drag!

Mergi la inceput

danuk, asa este, nu e o operatie grea, dar frica tot te cuprinde. Trecem peste toate si vom face tot ce ne sta in putinta sa avem un copilas al nostru...daca se poate...daca nu, asta e, macar stiu ca am facut tot ce a tinut de mine, dar speranta moare ultima.Poate daca voi veni repede acasa iti voi spune cum a fost.
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa , haideti la o , ceai, frape sau ce vreiti sa serviti voi.

Mergi la inceput