laparoscopie - 10

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Uratica, Bitza, multumesc mult de suport .

Am incercat sa fac efort, o sa incerc si o baie mai fierbinte si de ce nu, si vin rosu, ca am auzit ca si ala e bun la asa ceva .

Am niste greturi de nu va pot descrie in cuvinte, asta o fi poate un semn ca se apropie ciclometrul. Il mai astept pana Vineri, daca pana atunci nu binevoieste a veni, ma duc la dr care m-a laparoscopiat sa vad ce zice. Daca o zice si el sa trecem pe vreun tratament hormonal fara NICI O ANALIZA prealabila, cred ca or sa ma apuce .

As mai sta sa vorbesc cu voi, dar sunt la lucru si am o gramada de lucrat .

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hmm..eu sper ca o sa ne faci o surpriza placuta si o sa vii cu un bebe la purtator luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata, tare mai lenese sunteti, chiar nici un mesaj de ieri dimineata hmmmmmmmmm....haideti la si daca mai lipsiti sa aduceti scutire

Mergi la inceput

neata, vad ca m-ati parasit , n-am nici o noutate, doar frica care pune stapanire pe sufletul meu deoarece simt ca se apropie momentul de a face operatia . haideti fetelor si tineti-me de vorba sa nu ma mai gandesc la prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, fetelor!
Cu intarziere, am intrat sa raportez ca mi-a venit ciclometru' in ziua 35 de la laparoscopie . Ceea ce e in limitele normalului pentru organsimul meu.
Inainte de laparo cu 3-4 cicluri, mi se diminuase canitatea de sange la CM si eram cam ingrijorata. Insa, la primul CM dupa laparo, am vazut ca, cantitatea de sange este 'ca in vremurile bune'; sper sa fie tot asa si la CM ce vor urma. Se pare ca si la mine functioneaza ceea ce au zis si alte fete, si anume ca dupa o laparo, organsimul se regenereaza.

Va si va multumesc pt suportul ce mi l-ati oferit cand eram stresata ca intarzie CM dupa laparo.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, trezirea si haideti la
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna fetelor,

Hai ca va dau eu tonus su buna voie

Dupa o laparoscopie facuta in primavara 2003,am reusit cu brio doua sarcini excelente si anume doua cucuiete superbe!

Puneti-va toata energia deoparte pentru acest vis si se va implini,noi am reusit desi ne-am luptat vreo 10 ani,sper ca la voi sa mearga mai repede,eu mi-am dat seama prea tarziu ca avem aderente pe uter si trompe atrofiate.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

ionica-nu ne tine acum cu sufletul la gura!cum ai reusit?si apropo..ptr aderente ai facut si histeroscopie?
pleaseeee..vrem detalii multe multe!
bitza-fii barbata!
balanta-ma bucur ca esti bine!
fetele-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna seara!
Primiti-ma si pe mine, pentru ca luna aceasta ma pregatesc pentru laparoscopie...in urma unei hsg, am vazut ca am o trompa infundata si alta sinuoasa si greu permeabila. Procentul de a ramane insarcinata pe cale naturala: 25%.
Am o usoara teama, recunosc....imi e teama de operatiem dar dorinta de a avea un bebe este mult mai mare..

Mergi la inceput

off draguta..bine ai venit!vei vedea ca nu e asa greu!vei gasi in tine taria necesara de a trece peste orice obstacol-ptr ca dorinta de bebe ne marcheaza profund pe toate!si sunt sigura ca toate vom reusi!

Mergi la inceput