laparoscopie - 10
Raspunsuri - Pagina 3
balanta_tm spune:
Uratica, Bitza, multumesc mult de suport .
Am incercat sa fac efort, o sa incerc si o baie mai fierbinte si de ce nu, si vin rosu, ca am auzit ca si ala e bun la asa ceva .
Am niste greturi de nu va pot descrie in cuvinte, asta o fi poate un semn ca se apropie ciclometrul. Il mai astept pana Vineri, daca pana atunci nu binevoieste a veni, ma duc la dr care m-a laparoscopiat sa vad ce zice. Daca o zice si el sa trecem pe vreun tratament hormonal fara NICI O ANALIZA prealabila, cred ca or sa ma apuce .
As mai sta sa vorbesc cu voi, dar sunt la lucru si am o gramada de lucrat .
Va pe toate.
uratica spune:
hmm..eu sper ca o sa ne faci o surpriza placuta si o sa vii cu un bebe la purtator luna asta!
bitza20 spune:
Buna dimineata, tare mai lenese sunteti, chiar nici un mesaj de ieri dimineata hmmmmmmmmm....haideti la si daca mai lipsiti sa aduceti scutire
bitza20 spune:
neata, vad ca m-ati parasit , n-am nici o noutate, doar frica care pune stapanire pe sufletul meu deoarece simt ca se apropie momentul de a face operatia . haideti fetelor si tineti-me de vorba sa nu ma mai gandesc la prostii
balanta_tm spune:
Buna, fetelor!
Cu intarziere, am intrat sa raportez ca mi-a venit ciclometru' in ziua 35 de la laparoscopie . Ceea ce e in limitele normalului pentru organsimul meu.
Inainte de laparo cu 3-4 cicluri, mi se diminuase canitatea de sange la CM si eram cam ingrijorata. Insa, la primul CM dupa laparo, am vazut ca, cantitatea de sange este 'ca in vremurile bune'; sper sa fie tot asa si la CM ce vor urma. Se pare ca si la mine functioneaza ceea ce au zis si alte fete, si anume ca dupa o laparo, organsimul se regenereaza.
Va si va multumesc pt suportul ce mi l-ati oferit cand eram stresata ca intarzie CM dupa laparo.
ionica spune:
Buna fetelor,
Hai ca va dau eu tonus su buna voie
Dupa o laparoscopie facuta in primavara 2003,am reusit cu brio doua sarcini excelente si anume doua cucuiete superbe!
Puneti-va toata energia deoparte pentru acest vis si se va implini,noi am reusit desi ne-am luptat vreo 10 ani,sper ca la voi sa mearga mai repede,eu mi-am dat seama prea tarziu ca avem aderente pe uter si trompe atrofiate.
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
uratica spune:
ionica-nu ne tine acum cu sufletul la gura!cum ai reusit?si apropo..ptr aderente ai facut si histeroscopie?
pleaseeee..vrem detalii multe multe!
bitza-fii barbata!
balanta-ma bucur ca esti bine!
fetele-
danuk spune:
Buna seara!
Primiti-ma si pe mine, pentru ca luna aceasta ma pregatesc pentru laparoscopie...in urma unei hsg, am vazut ca am o trompa infundata si alta sinuoasa si greu permeabila. Procentul de a ramane insarcinata pe cale naturala: 25%.
Am o usoara teama, recunosc....imi e teama de operatiem dar dorinta de a avea un bebe este mult mai mare..
uratica spune:
off draguta..bine ai venit!vei vedea ca nu e asa greu!vei gasi in tine taria necesara de a trece peste orice obstacol-ptr ca dorinta de bebe ne marcheaza profund pe toate!si sunt sigura ca toate vom reusi!