Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 20
Manuela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Monique, si atunci care e solutia? De ce vrea asa mult la san? Uite, acum e 8:40, a mancat de la 8 si un pic, a adormit pentru cateva minute, iar acum plange cu jale la ea in patut. Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria |
Ana-Maria am fost in exact aceeasi situatie. Eu il pun jos cand adoarme si si se trezeste rapid daca inca ii e foame...daca e satul doarme in continuare si il pun in pat. Cand sunt mai micutzi nu au atata forta si de asta dureaza mai mult si tot adorm. La mine acum e tot mai bine (azi avem o luna), e tot mai activ si treaz, goleste bine sanii si creste ca din apa. Eu nu ma uit la ceas si il las sa suga pana lasa el singur sanul. Acum mesele dureaza tot mai putin. Cred ca toti bebeii adora sa stea la san si e tare greu sa le un program cand sunt doar de cateva zile/saptamani.
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
pisigri spune:
anamariame,
si eu cred ca vrea sa suga asa, de...confort, nu de foame.
ilinca,
pe mine m-a tot pansat pina au cazut toate crustele
si a mea se mai zbate la sin, de cele mai multe ori face asta dupa ce o re-mufez, daca am intrerupt-o pentru rigiit. dar am avut si perioade in care ziceam la fel ca nu maninca aproape nimic si totusi lua in greutate...
daca ieri a facut colica de seara cu o masa mai devreme, azi mi-atras-o dupa baie...inca sint cu ea la sin...sper sa reusesc sa o culc, ma urc pe pereti daca nu doarme la noapte
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Ayla21 spune:
Deci, acum ca pot intra pe net, si vad prima pagina cu lista, sa urez si cu intaziere ghioceilor nostri sarbatoriti astazi:
La multi ani, David Gabriel!
La multi ani, Isabella!
La multi ani, Radu!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Deci, acum ca pot intra pe net, si vad prima pagina cu lista, sa urez si cu intaziere ghioceilor nostri sarbatoriti astazi: La multi ani, David Gabriel! La multi ani, Isabella! La multi ani, Radu!_ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Buna seara,
Ti-am trimis ceva pe mailul tau de yahoo
.Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
saby spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri.
De venit laptele vine asa cum trebuie ca am verificat, este adevarat ca uneori se ineaca din cauza ca trage repede. Acum i-am facut baita si i-am dat sa manace si bineinteles ca a supt dintr-un san si din celalat a inceput sa faca iar urat sa se stranga toata si nu am mai putut sa o alaptez. Nu stiu o sa vad cum mai e si maine si daca e tot asa o sa sun doctorul.
Ilinca pe mine m-a lasat doctorul din a treia zi fara pansament si am avut voie la dusi din a cincea zi fara probleme. Acum eu nu stiu cum ai tu operatia eu am avut-o cu un singur fir care era bagat pe dedesupt si scos doar la capete, asa ca la mine nu s-au format nici un fel de cruste, iar dupa ce am venit acasa mi-a zis sa ma dau o sapt. cu rivanol, cam asta a fost acum nici nu mai stiu ca am fost operata.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
Ayla21 spune:
Fluturasi?
Nu-mi zi ca fluturasi.
Vezi ca pun poze cu Luana de azi.
_
Ayla21 spune:
Lucia
te iubesc! Multumesc mult! M-ai facut sa plang de emotie.
Am pus pozici cu Luana cum "vorbeste" cu Buni (a venit mami azi la noi), si avem expozitie de bulane.
_
Manuela77 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Deci, acum ca pot intra pe net, si vad prima pagina cu lista, sa urez si cu intaziere ghioceilor nostri sarbatoriti astazi: La multi ani, Radu!_ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Monica, multumim!

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Lucia te iubesc! Multumesc mult! M-ai facut sa plang de emotie.![]() Am pus pozici cu Luana cum "vorbeste" cu Buni (a venit mami azi la noi), si avem expozitie de bulane. ![]() _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |

Vaaaaaaai, nu mai suport! Trebuie sa o pup si eu putin, te rooog!!!

E delicioasa ghirafa???Si la noi vine maine Buni

Gigelica(Lucia) -
gigelica20 spune:

La multi ani, David Gabriel!
La multi ani, Isabella!
La multi ani, Radu!
Gigelica(Lucia) -

Eva Maria