Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
E delicioasa ghirafa???

Si la noi vine maine Buni!

Lasa tu girafa, cat am marait eu dupa girafa aia, e o traditie in Franta, Chatonel trebuie sa stie, e un fel de mascota la bebelusi. Cand eram gravida citisem intr-o revista si poza sugestiva era o graviduta cu o girafa imensa de plus sub brat. Ei bine, am obsesie pe o girafa din aia. Dar pe Sophie, ca asa o cheama pe girafa asta, pe care pot sa roada bebelusii, am comandat in special la sor-mea, fara girafa era mare bai.
Dar bulanele? Aia am vrut noi sa expunem. La ce picioruse de paianjen avea in urma cu 2-3 luni?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Se baga cineva la facut capitol nou? Sau numai io-s p-aci?
Lucia, am uitat. Ce bine ca vine buni. Te mai ajuta si te poti si tu odihni. O sa vezi si Victor ce incantat o sa fie. Luana vad ca-i terminata dupa buna-sa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol nou

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
La pranz musai ies 15 minute cu Manole, altfel cred ca s-ar sinucide. E ca o umbra prin casa, umil, deprimat, distrus...cred ca asa neiubit se simte, eu tot incerc sa-mi fac timp sa-l mangai si sa-l pup dar mai mult de 2-3 reprize scurte pe zi nu apuc!

Si blanoshii (pisik si catzel) mei sunt in depresie... Dragutz e ca asta i-a apropiat si mai tare, sunt si mai buni prieteni.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput