Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

INTREBARE
pentru cele care ati recoltat sange pentru celule- ce rezultate v-au venit la greutatea maxima ????? mie mi-au trimis maximul de 29,3 kg si mi se pare cam putin totusi. e adevarat ca se pot face culturi la nevoie.. dar parca speram sa ajunga la mai multe kg. sa ne ajute Doamne Doamne sa nu fie niciodata nevoie de ele, si sa le donam cuiva care are nevoie si e compatibil.

fetelor chiar, am vazut ca a inceput campania nationala de selectare de donatori- cu siguranta o sa ma duc sa ma pun pe listele de donatori, cine stie cum pot salva vreodata o viata (eu oricum eram donator de sange, pur si simplu pentru ca puteam, nici macar nu am folosit bonurile de masa sau reducerile pe RATB). si acum e atat de usor, pentru ca nici macar nu se mai recolteaza din maduva, se foloseste direct sangele (bine, chiar daca ar trebui sa donez maduva, tot as face-o). sper sa ajung cat mai curand, poate undeva e o viata care asteapta.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gaza - eu pentru sani recomand cu caldura protectiile de silicon de la avent. eu fara ele probabil renuntzam la alaptat. aveam rani si imi dadeau lacrimile de durere de cate ori il puneam la san. chiar daca am respectat toate regulile...se pare ca am eu pielea prea sensibila sau prea fina. referitor la apetit...nici eu nu am mancat mai nimic vreo luna, pur si simplu nu imi trebuia mancare.nici acum nu mananc cine stie ce dar e oricum mai bine. ca idee am in frigider de doua zile doua cutii pline de prajituri de la agapitos si nici nu m-am atins de ele. va da'ti seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Dyana - asa o fi dar al meu inghitea asa: espumisan sau infacol la fiecaRE masa, debridat de 3ori pe zi si nishte bonidsan o data pe zi...cu toate astea urla ca din gura de sharpe. pai in conditiile astea chiar are rost sa ii dau medicamente?
nu stiu...acuma sper sa nu imi para rau la noapte. deshi dupa showul de aseara nu cred ca se poate mai rau, dar mai stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna, tufete!Ma chinui sa recuperez, cu greu reusesc, am foarte multe sa va spun si nu apuc.Pana una alta, vreau sa va intreb cu disperare ceva pe cele care alaptati. E normal ca bb sa stea la san ore in sir? A mea are program la pranz si seara inainte de somn, sta chiar si 3 ore uneori! Nu e prea mult? Pana acum vad ca noaptile au decurs cat de cat ok, s-a trezit cam la 3 ore pentru papica. Ziua e ceva mai greu.Vreau sa va spun ca va admir din inima pe cele care reusiti sa va mai ocupati si de casa, eu una chiar nu pot, abia reusesc sa mananc, ieri am pus niste supa la incalzit si a fiert vreo 15 minute pana am ajuns eu sa o opresc La ce varsta au inceput colicii? Noi avem aproape 8 zile de viata si ne temem tare de ei!Va pup, sunt alaturi de voi zilnic (inclusiv alaturi de tine, Monica), reusesc sa postez mai rar, insa!Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Hola!

Mai mai cu prbl cu sani, cel mai bine folositi protectie la mameloane si faceti proba suptului ca nu e ok dc sta atatea ore la san, inseamna ca e lenes nu trage cum treb decat la inceput si apoi adoarme, si nu se satura.

Pentru rezultatul de ceclue stem, noi am primit cel mai bund e pana acum, pentru 77, 4 kg. Si nu a fost la o clinika de fitze, ci aici la TGV, felicitari dr ca a putut sa scoata a asa mult sange, desi am avut cordonul scurt si gros.

De 1 mai ne plimbaram o tura prin parcul mare, super ok, insa drumul cam vraiste pana acolo.

Colicii apar dupa vreo 3-4 sapt, insa nu e o regula, nu stiu cat tin, unii zic k pana la 5 kg altii pana la 3 luni, vad ca fiecare isi face de cap in felul lui.

La noi deja s-a reglat kkutza, dim si seara, iar vad ca Debridatul merge super ok, i-l pun in lapte.

Ariana-Maria 2 luni si o saptamana, proaspat increstinata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ariana botez

http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

anamariame,
la sin - jumatate de ora, timp in care o tragi de piciorute, falcute, nas, minute, sa o stimulezi sa suga, nu sa doarma. sa stai cu ea 3 ore mufata e crima pt tine si mameloanele tale, si nici ei nu-i face bine la burtica. daca dupa cele 30 min de mincat mai vrea sa morfoleasca ceva, poti sa ii dai suzeta. dar nu o lasa sa foloseasca sinul pe post de suzeta

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetelor ajutati-ma!!!!!
Nu stiu ce sa mai fac, de 3 zile micuta mea nu mai mananca aproape de loc. O pun la san se vede clar ca ii este foame iar dupa 5 min de supt probabil cand incepe sa se digere lapticul incepe sa se stranga si sa planga isteric de durere si nu mai suge deloc si nici nu mai pot sa o facā, iar rezultatul dupa un supt asa chinuit imi regurgiteaza sau vomita, azi dupa fiecare masa a dat afara de cate 3,4 ori. Nu stiu ce sa mai fac, am atata grija ce mananc sa nu-i fac rau, beau chiar ceaiuri de colici cate 2 litri pe zi numai sa nu o mai vad asea chinuita. Nu-mi fac probleme de greutate pt ca luat foarte bine in greutate, si manca foarte bine pana acu cateva zile, nu stiu ce s-a intamplat. La san ar trebui sa fie cea mai mare placere a ei dar pt ea este un adevarat chin, si se rupe sufletul in mine cand vad lacrimi in ochisorii ei si ii vad fata atat de trista. oare sa-i faca rau laptele meu?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, nu cred ca se satura in 30 min (sa stii ca nu adoarme, sau daca o face, suge in continuare), si daca o pun in patut urla de numai. Suzeta o scuipa, nu ii place deloc.Chiar nu stiu cum sa procedez Plus ca sunt cu psihicul la pamant, nu ma pot desprinde de ea aproape deloc, uneori nici la baie nu mai ajung, pentru ca in majoritatea timpului sunt singura, doar eu cu ea.Ana-Maria, mami fericita de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

anamariame in 30 de minute trebuie sa se sature. uneori ei mai simt nevoia sa suga, dar nu de foame.
nici ai mei nu iubesc suzeta. andrei a mai tolerat-o pana la max 4 luni, dar foarte rar. ioana a supt suzeta 10 min in prima zi, si de atunci cand o simte o scuipa.

Mergi la inceput