Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu scot majoretele pt Anca!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

La multi ani Isabela!!! Sa fii sa natoasa si cuminte

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ilinca_M,Olishka multumesc pentru urari si gandurile bune,

Ancanicolae ,important ca bebe sa fie sanatos

Joanna27 sa fie totul in regula

Monica si

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

LA multi ani/luni/saptamini bebeilor sarbatoriti de astazi ! Noi ieri am implinit 8 saptamini, asteptam 5 mai pt äniversarea" oficiala...

Ayla, ieri nu am apucat nici sa ma duc la baie, dar te pup astazi si te imbratisez virtual. Bunicul e ca si pina acum, se considera stabilizat, miine il muta de la spitalul de neurochirurgie la spitalul de recuperare. Misca putin piciorul, mina deloc, si acum e si deprimat, in sfirsit s-a prins si el ca e de durata recuperarea.

Ilinca, mi s-a oprit inima-n loc cind ai scris ca mi-ai trimis sms seara. Apoi m-am lamurit eu cum a stat treaba de fapt.... mi pare rau ca nu ai scapat si tu repede si usor ca alte fete, dar bine ca e mutzunica sanatoasa. Frumoasa e sigur !

Chatonel, daca mai intri..."dixtractie" placuta cu proaspetii bunici !

Eu raportez mindra ca (cred) am terminat de invatat Pisilinca toate prostiile posibile pentru virsta asta. Adica mai nou seara dupa baie o pun la ea in patut, dupa care, la prima trezire din noapte (de obicei pe la 2) o iau cu mine in "pat" (o canapea mai ortopedica decit salteaua ei, asa e de teapana), papam in pat. Dezavantaje: daca miriie dar nu destul cit sa ma trezeasca de tot, ii pun sinul in gura si tace. Dar asta inseamna dureri de burtica a doua zi dimineata, daca nu era ora de masa de fapt. Sincer insa, ajunsesem noaptea sa adorm in fund cu ea in brate, era crima, si cind, uneori, avea chef mai mult sa se alinte la sin decit sa suga, imi faceam niste nervi de oboseala...

In rest...azi mi-a tras un kk (dupa 4 zile) de s-a uns LA PROPRIU pina la git...pastram programul de colici in intervalul 18-20 si dormitul numai in brate, pe burtica, in timpul zilei. Dar si zimbete pina la urechi, si mai nou conversatii cu mami si tati.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
dupa ce ieri mai aveam un pic si va scriam fericita ca debridatul face minuni, am tras cea mai grea noapte din cariera noastra. noroc cu ta-su, pe la 2 i l-am pus in brate si i-am zis ca eu mor daca nu dorm si mai devreme de 5 sa nu il mai aduca la mine. s-a conformat saracu' si s-a plimbat cu el prin casa toata noaptea, nu stiu la cat au venit in dromitor..la 7 m-a trezit piticu care era in landou la marginea patului, langa mine. asa ca m-am enervat rau si am decis sa nu ii mai dau absolut nimic de colici. indop copilul cu toate chimicalele si el tot plange si se chinuie. sa vedem daca ma tzin nervi sa nu ii dau nimic, dar de aseara de la 22 nu a mai primit medicamente si vad ca deocamdata nu e mai rau...e adevarat ca nici mai bine nu e.

fetelelor, m-am cam speriat cu vaccinul din mana facut in maternitate. eu nu stiam ca trebuie sa se faca asa urat si am crezut ca s-a infectat...si ma gandeam cum e posibil sa se infecteze daca nu a fost rana deschisa. bineinteles ca la prima ora eram cu telefonul inmana. noroc ca m-a linistit pediatrul. si voi ati patit la fel?

merci pt sfaturile referitoare la aspiratorul de nas, parca azi am scos mai bine. dar tare rau se enerveaza cand ii pun picaturi in nas. o sa incerc si apa de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani, Isabella!
Dodo

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa - si al meu e fonfanit si fonganit nici un alt semn de raceala. am uitat total sa ii spun pediatrei deshi e asa de cand am venit acasa. te-am auzit pe tine ca folosesti batista bebelusului si am prins curaj si am scos-o si eu din sertar. mare lucru nu face pt ca nu are muci lichizi. te pomenesti ca o fi o alergie...sau pot fi polipi la varsta asta? imi e mila de el ca atre greu respira.

Noi aspiram de zor. Si scoatem. Bagam intai ser, sa ii "diluam", apoi ies. Daca nu suntem satisfacuti de efect, iar ser... si repetam operatiunea. Noi ne gandim serios la varianta cu rinita alergica, fiindca tati are teren atopic...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna fetele, am intrat sa dam un semn mic de viata. Nu prea am timp sa stau pe net dar va pupic mult si va multumesc pt incurajari si felicitari. In general gaza mica e bine mai rau e cu mine asa ca am nevoie de ajutorul si sfatul vostru pt ca nu am pe nimeni langa mine inafara de sotul meu si ne cam ingrijoram plus imi vine sa plang si ma autosugestionez sa nu disper.

In primul rand am probleme cu mancatul, mi-e rau nu stiu ce sa mananc,stiu ca am nevoie de calorii dar pur si simplu am o stare de greata, voma cand vad mancarea. Ma doare burtica asa ca si cum as fi deranjata. Fetele cu cezariana voi cam ce ati papat la inceput? Eu am hrana de baza paine prajita si ceai. In plus ma ia cu frisoane. M-am gandit ca e de la lapte (furia laptelui) a inceput acu 2 seri sper sa treaca. Voi ati trecut prin asa ceva? Poate mi-e asa de rau pt ca nu prea mananc, sau de oboseala, sau de la operatie sau de la lapte nu stiu am si eu nevoie de un sfat ca deja ma ingrijorez. Vreau sa stiu daca e normal sau trebuie totusi sa consult un medic, al meu nu prea ma mai baga in seama. In plus moralul incepe sa scada, am facut niste rani ingrozitoare la sani inca din spital si nu mai trec am incercat tot ce e posibil dar nu are nici un efect. Ma chinui sa o pun corect la san dar nu reusesc mereu si ea se supara si plange.... si am incercat si cu aparatori dar ne e tare greu sa ne mufam cum trebuie. Si mulsul e dureros datorita ranilor. Vreu si eu sa ma simt bine sa ma plimb lejer cu bebe la san si sa ma fardez cu o mana asa cum facea Aris. Si la voi a fost asa greu la inceput? Sper ca macar sa nu mi se mai umfle asa de tare sanii si sa fie ceva mai normal. La voi dupa cate zile v-ati refenit la normal din punct de vedere al lactatiei?

Hai ca se observa deja starea mea din cat de haotic am scris. Va pupic , n-am apucat sa recuperez dar poate odata.... cine stie? Ilinca felicitari pt fetita, Anca iti tin pumnii.

Gaza (momentan cam plangacioasa) mamica de gazii mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor am muncit de mi-au iesit ochii- asta da 1 mai muncitoresc. de 5 ore frec toata casa- v-am zis ca era balamucu' in floare si n-am mai rabdat. da' si cand m-am apucat..... nu m-am mai oprit. am spalat toata bucataria, am facut curat peste tot, am spalat, am calcat( si asta chiar urasc sa fac, dar mi-a fost mila sa le las asa, de obiceri imi calca tanti care vine o data pe saptamana sa ma ajute, dar luni o duc la aprtamentul nou.... asa ca mi-a ramas mie asta la frecat) am luat doar o pauza de 20 minute si l-am indopat pe mutunel care doarme dus cu taica'su' langa el. dorm baietii mei de poti sa tai lemne pe ei.
manca-l-ar mama de mutunel, de ziua lui cand face o lunita este cel mai cuminte bebe din univers (pana acuma, ca mai e timp sa ma cocoseze); ar fi nasol sa-l apuce pe seara nervisorii ca eu sunt ruptaaaaaaaa. si azi mi-a dat cel mai frumos zambet din lume pe care am reusit sa-l si pozez- o sa descarc poza diseara sa va arat- noi deja am pus-o pe ecrane la telefoane, ca e ceva incredibil.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aris nau mai chinui copilul, da-i picaturile in continuare; asa am facut si eu o proba ieri si i-am ratat 2 mese si s-a chinuit copilul de-mi venea sa-mi trag palme; si stai linistita, simeticona nu se absoarbe,doar trece prin sistemul digestiv si se elimina. si ii ajuta - oricat ne-am feri noi de ele, eu prefer sa nu-l las sa se chinuie.

gaza nu stiu ce sa-ti spun, eu nu am avut probleme dupa cezariana- dar oricum nu e in regula ce mananci; mie nu mi-au dat voie sa mananc paine decat la vreo saptamana dupa ceza, dar am mancat supica multa (fara fidea sau orez la inceput)si gratare de pui, si multeeeeeee iaurturi. eu furia laptelui nu am facut, bebe a fost fomist si a tras zdravan, plus ca eu l-am pus la san inainte de absolut fiecare masa biberon, chiar daca nu prea avea ce sa traga, tocmai ca sa desfunde canalele si sa scap de furia laptelui- si a functionat; incearca sa mai scoti din laptic cu pompa, dar tot bebe trage cel mai bine (eu am vazut diferenta clara intre muls si supt, sanul se goleste uniform cand suge bebe, la pompa trebuie sa masez eu pe laterale ca sa iasa si de acolo (stie natura asta ce face :-) )
in primul rand trebuie sa incerci sa te linistesti, pentru ca asta e factorul cel mai important acum, o sa treaca si perioada asta de acomodare si o sa fie mult mai bine dupa- uite-te la noi ca deja ne intram intr-o rutina si ne capatam un ritm care sa ne fie bun si noua; si avem timp si de forum.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput