LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Cris, ti-am dat PM, uitasem...

Ma duc pe la Plafar sa vad cu ce ne mai doftoricum...eu cred ca ajung la Augmentin

Pana una-alta, daca vreti sa vedeti bucatarashele dragalashele la seminar culinar
http://community.webshots.com/album/571572710npEksd
Enjoy!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Neata, randunici!
Am intrat o fuga sa vad ce-ati mai raspuns!
Amdreuta tot cu mucisori, mai multi si mai consistenti!
Stelutza, ce noapte aventuroasa ai avut si tu!
Suplimentele pentru ficat sunt bune, rau nu-ti fac, a luat si randunoiul si silimarina si essentiale, ca lua un medicament pentru colesterol care-i ataca ficaciorul, nu strica.
La prima intrebare nu stiu sa-ti raspund, eu nu mai iau AC.
Cuscra, multam de raspuns, ti-am dat si eu PM.
Va doresc o zi buna la toare, va pupacesc si ma duc la treburi. Daca mai am timp dupa-amiaza, mai intru, daca nu, la noapte!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Fecioru-miu manca ciocolata pentru ca desteapta de ma-sa a lasat-o prea la indemana. Inca nu realizez ca feciorelu este la capitolul "ia sa vad, ce mai agat?". Ma duc sa il spal, si sa il culc de dimineata.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cris,mercic.
Am vazut pozici dragute de la seminarul culinar.F interesant.Eu credeam ca mergeti sa bucatariti salate,sa va intreceti.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui somnorica

Fecioru-miu manca ciocolata pentru ca desteapta de ma-sa a lasat-o prea la indemana. Inca nu realizez ca feciorelu este la capitolul "ia sa vad, ce mai agat?". Ma duc sa il spal, si sa il culc de dimineata.

Robi

Desteapta de mama lui Sabin i-a dat de bunavoie ciocolata Kinder . Nu dati cu pietre. Tu esti absolvita de vina ca nu a fost cu stiinta.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetele va multumesc pentru primirea calduroasa...

Noi pe 9 avem turta si pe ultima suta de metri bucatarul de la restaurantul unde aranjasem si pe care il cunoasteam, s-a mutat in alta parte...Asa ca trebuie sa vedem cum face sa ne luam avansul de acolo si sa ne mutam...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bubule, m-ai omorat cu pozele de la seminar. Pe langa faptul ca salatele aau fost criminale, desertul sublim, mai erati si voi frumoase si slabe.
Apropo nu vinzi pe bucataras secretul salatei cu somon???

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sal'tare...Pana sa vina Simo pe care o anuntasem sa va zica (,)ca n-am murit, s-a rezolvat problema...Ne-au taiat astia netul ca cica nu era platit, aiurea, gata, a sunat randunoiul si s-a rezolvat.
M-am trezit mult mai bine (la modul ca de la ora 7 pana la 9.30 avusesem "doar" 4 scaune) si m-a apucat vitejia sa o scot pe Iulia la plimbare. Dupa juma de ora abia m-am tarat cu ea in casa, marele meu noroc a fost ca a adormit imediat si m-am putut prabusi nitel, insa ma omoara o durere de cap si o greata ingrozitoare. Deh, ce-si face omul cu mana lui...Nicoleta stia ea bine ce-mi spunea. Sper sa ma insel oricum, dar randunoiul da toate semnele ca prinde si el nenorocitul asta de rotavirus.
Stela, iti fac un rezumat din intrebarea 1 si 2: antiinflamatoarele pot scadea efectul AC, nu toate (fenilbutazona e cea mai "rea" in privinta asta, ori asta e deja medicament mai istoric; preferabil ia Movalis sau Aulin) insa sunt putin hepatotoxice si efectul se sumeaza cu al AC. Pe un ficat normal de femeie de 27 de ani insa...sa fim seriosi! Dra vorba lui Ccris, liv sau essentiale nu a stricat nimanui. Dar eu nu pricep cu ce Dumnezeu te-ai putut da pe picior
Gata, ma duc sa ma intind, iar mi-e ff rau...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello\
multumim fetele de aprecieri!!!!scriu pe fuga ca tocami ne pregatim sa mergem in PArcul Carol....vine cineva????

Bubule vreau si eu la seminar.........super fain cred ca a fost!!!!!!

Mimo....am intrat ca vreau neaparat sa-ti zic (mi-am adus aminte aseara}.....daca vrei,poti suplini fierul cu lapte praf Similac cu fier...asa se numeste....i-am dat eu Antoniei la recomandarea dr. cand avea lipsa de fier......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, cine m-a pus sa citesc link-urile Olgutzei...nu mai citesc nimic despre dezvoltarea copilului, jur!
Sondaj: copiii vostri mai au fontanela?-ca toti dr la spital, in ciuda prematuritatii Iuliei, s-au mirat ca mai are inca. Ea are cam cat buricul degetului mijlociu...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput