LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)
Raspunsuri - Pagina 10
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI RAISA 

LA MULTI ANI VIO

bubu are febra de la vaccin,aseara dupa ce am trimis mesajul aici s-a trezit am mers la el si avea din nou febra,am vrut sa-i dau nurofen dar deabia am reusit sa-i dau 0.05ml si a si vomitat...i-am bagat un supozitor paracetamol dar si ala cu chiu cu vai pt ca a plans ,nu ma lasa sa-i iau temperatura ,acum cand ma apropii de funduletel lui incepe sa se fereasca ,sa se smiorcaie..azi nu a mai facut febra sper sa nu mai faca dar nici in apele lui nu e pt ca nu papaceste cum trebuie ,de dimineata a luat cateva lingurite de banana iar la pranz cu mii de rugaminti si jucarici si maimutarit a papat un pic de ciorbitza..multa sanatate si voua ca vad ca tot mai aveti tuse,muci si racaici...
ariel spor la clocit si sa ne zici pe crengutza nu il alta parte ca sa stim si noi
criss
andreiutza mucioasa si
pt ajutorul lui mami tau sa o tina tot asa
mstela off sanatate
nu stiu ce sa-ti raspund ca nu iau nici una nici alta
olgutza mda nici eu nu mai stiu ce sa cred de pestele pangasius si sincer nici nu mai stiu ce sa-i dau lui andru..
kitzi eu vreau dar nu am id-ul tau
am vazut pozicile de la shueta...sunteti niste frumoase..
ralu castigatoarea 
somnorica ,ralu hai ca mai e o desteapta pe aici..ieri mi-am luat si eu o cicolata micutza cu rom sa halesc si bineinteles ca scaiul mic era cu mine si mestec eu prima gura ,a 2 a pai si il vad ca inghite cochilu' in sec ..asa ca i-am dat un picutz ciocolata sa o mozoleasca ,sa-si infiga dintisori in ea ..cred ca un picutz nu are nimic..sa nu fie cantitate mare ..la voi cata cantitate a fost?![]()
naty ma bucur sa vad ca esti mai bine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Aoleu, cine m-a pus sa citesc link-urile Olgutzei...nu mai citesc nimic despre dezvoltarea copilului, jur! ![]() Sondaj: copiii vostri mai au fontanela?-ca toti dr la spital, in ciuda prematuritatii Iuliei, s-au mirat ca mai are inca. Ea are cam cat buricul degetului mijlociu... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

ariel_7000 spune:
fetelor, am trimis un mail pe adresa comuna, de pe adresa mea de pe bebearicel. Pe crenguta nu pot sa fac public, caci mi-o iau in freza...dar raspund pe PM si pe mess la ariel_7000.
nu era momentul sa bat tam-tam, caci inca nu e finalizat "proiectul", dar cum nu pot sa tin un secret....
, aveti pe mail detalii. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mimonix spune:
La multi ani Vio!Sa ramai sanatoasa si frumoasa asa cum esti, si daca mai ai si alte dorinte sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca toate! 

Sunt in greva nitel asa ca zic repede:
Multumesc tuturor mamicilor care au venit cu idei si m-au ajutat sa ies din criza de nervi care ma pastea 

Am retinut tot si incerc sa le aplic una cate una, sa vedem care da roade ! Pana una alta ieri, in lipsa mea, i-a dat Mari un castronoi de vita cu piure de cartofi (facut de mine) si la mancat pe tot 
Sa fac infarct, nu mai mult! Macar de-ar tine-o tot asa ca noi maine plecam la mare fara el (pana duminica) si sper sa fie totul bine acasa zilele astea. Il las asa mucios si mofturos si sper sa-l gasesc gras si sanatos
Am luat-o razna , clar!
Am vazut bucatarasele frumoasele
si am salivat la greu la bunatatile alea!
Luny super tare interventia ta de la metrou
I-am citit Teodorei si s-a bucurat!
Am vazut poze cu Zana la munte!
Si mai vroiam sa zic ceva dar am uitat! Pun si eu niste poze de la motz, acum le incarc...sper sa nu va socati ca actiunea a avut loc intr-un restaurant cu specific mexican (proprietar cunoscut al nostru), pe terasa [emoticon inghetat]
Minte creata ce avem...ne-am gandit ca-i mai intim asa, cine naiba mai iese la terasa sa paralizeze de frig in luna aprilie
Si intim a fost, si mancarea buna dar noi cam inhaimurati !
Revin
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui mimonix La multi ani Vio!Sa ramai sanatoasa si frumoasa asa cum esti, si daca mai ai si alte dorinte sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca toate! ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt in greva nitel asa ca zic repede: Multumesc tuturor mamicilor care au venit cu idei si m-au ajutat sa ies din criza de nervi care ma pastea ![]() ![]() Am retinut tot si incerc sa le aplic una cate una, sa vedem care da roade ! Pana una alta ieri, in lipsa mea, i-a dat Mari un castronoi de vita cu piure de cartofi (facut de mine) si la mancat pe tot ![]() Sa fac infarct, nu mai mult! Macar de-ar tine-o tot asa ca noi maine plecam la mare fara el (pana duminica) si sper sa fie totul bine acasa zilele astea. Il las asa mucios si mofturos si sper sa-l gasesc gras si sanatos Am vazut bucatarasele frumoasele ![]() si am salivat la greu la bunatatile alea!Luny super tare interventia ta de la metrou I-am citit Teodorei si s-a bucurat!Am vazut poze cu Zana la munte! Si mai vroiam sa zic ceva dar am uitat! Pun si eu niste poze de la motz, acum le incarc...sper sa nu va socati ca actiunea a avut loc intr-un restaurant cu specific mexican (proprietar cunoscut al nostru), pe terasa [emoticon inghetat] Si intim a fost, si mancarea buna dar noi cam inhaimurati !Revin Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
vladutz pt papacit sa o tii tot asa ca sa o vad si eu pe mami tau fericita

distractie placuta si cu singuranta vladutz vrea sa-ti faca in ciuda
Simo27 spune:
Naty,abia acum am intrat in casa
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 fetelor, am trimis un mail pe adresa comuna, de pe adresa mea de pe bebearicel. Pe crenguta nu pot sa fac public, caci mi-o iau in freza...dar raspund pe PM si pe mess la ariel_7000. nu era momentul sa bat tam-tam, caci inca nu e finalizat "proiectul", dar cum nu pot sa tin un secret.... ![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
pt proiect si spor la treaba sunt pe pozitie
natynic spune:
Mimo, din faza cu piureul cu vita mancat tot nu pot trage decat o singura concluzie: RELAXEAZA-TE! Copilul simte ca e scopul nr 1 al vietii tale sa-i dai carne cu legume si in slujba acestui deziderat pui toata fiinta ta si, vorba lui Ramo, iti face in ciuda. Comuta-ti capsorul la alte probleme (desi ideal ar fi sa nu-ti mai faci NICIUNA) si lasa naibii legumele cu carne![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
Rami, pai o gurita si inca una si dupa tipete inca una si am ajuns la o juma de Kinder de aia mica.
, na ca am zis tot.
Mimo, apropo de vegetarianul tau, gratar ai incercat sa ii dai. Noi aseara am bagat un gratar in curte si a halit juniorul la carne de-a rupt ziceai ca nu mancase de o luna. Poate e alt gust si il tenteaza.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui mimonix La multi ani Vio!Sa ramai sanatoasa si frumoasa asa cum esti, si daca mai ai si alte dorinte sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca toate! ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt in greva nitel asa ca zic repede: Multumesc tuturor mamicilor care au venit cu idei si m-au ajutat sa ies din criza de nervi care ma pastea ![]() ![]() Am retinut tot si incerc sa le aplic una cate una, sa vedem care da roade ! Pana una alta ieri, in lipsa mea, i-a dat Mari un castronoi de vita cu piure de cartofi (facut de mine) si la mancat pe tot ![]() Sa fac infarct, nu mai mult! Macar de-ar tine-o tot asa ca noi maine plecam la mare fara el (pana duminica) si sper sa fie totul bine acasa zilele astea. Il las asa mucios si mofturos si sper sa-l gasesc gras si sanatos Am vazut bucatarasele frumoasele ![]() si am salivat la greu la bunatatile alea!Luny super tare interventia ta de la metrou I-am citit Teodorei si s-a bucurat!Am vazut poze cu Zana la munte! Si mai vroiam sa zic ceva dar am uitat! Pun si eu niste poze de la motz, acum le incarc...sper sa nu va socati ca actiunea a avut loc intr-un restaurant cu specific mexican (proprietar cunoscut al nostru), pe terasa [emoticon inghetat] Si intim a fost, si mancarea buna dar noi cam inhaimurati !Revin Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |