LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Mimo, din faza cu piureul cu vita mancat tot nu pot trage decat o singura concluzie: RELAXEAZA-TE! Copilul simte ca e scopul nr 1 al vietii tale sa-i dai carne cu legume si in slujba acestui deziderat pui toata fiinta ta si, vorba lui Ramo, iti face in ciuda. Comuta-ti capsorul la alte probleme (desi ideal ar fi sa nu-ti mai faci NICIUNA) si lasa naibii legumele cu carne

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Am vrut sa sterg ceva din acest mesaj astfel incat sa ramana esentialul dar n-am reusit sa gasesc nimic de sters In primul rand ca "m-ai spart" cu dezideratul, dac-ar sti el mititelul ce complicat e sa exprimi in cuvinte exact moftureala lui cred ca ar renunta! Merita salvata ideea pentru posteritate Si nu in ultimul rand, eu care ma chinuiam sa indes si problema asta printre atatea altele , acum s-o scot? Deh ma, nu stiu ce sa mai zic ! Voi nici nu va dati seama cat de greu imi vine mie sa inteleg cand cineva NU VREA sa manance? DE CE?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Rami, pai o gurita si inca una si dupa tipete inca una si am ajuns la o juma de Kinder de aia mica. , na ca am zis tot.

Mimo, apropo de vegetarianul tau, gratar ai incercat sa ii dai. Noi aseara am bagat un gratar in curte si a halit juniorul la carne de-a rupt ziceai ca nu mancase de o luna. Poate e alt gust si il tenteaza.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
ei ..eu m-am oprit doar la mozolit si infipt un picutz dintisorii..nu i-am cedat poftei lui

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Raluca, am zis ca a mancat gratar...dar firimitura cu firimitura, rupt de mine si indesat in gura in timp ce el sugea osul pulpei pe care o tinea in mana ! Pai bine ma, ce-s eu? Chinez? Daca as avea atata rabdare m-as apuca sa cos goblenuri

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:

Aoleu, cine m-a pus sa citesc link-urile Olgutzei...nu mai citesc nimic despre dezvoltarea copilului, jur!
Sondaj: copiii vostri mai au fontanela?-ca toti dr la spital, in ciuda prematuritatii Iuliei, s-au mirat ca mai are inca. Ea are cam cat buricul degetului mijlociu...

Naty

Sa se mire ei mult si bine,Tea mai are inca si chiar mai mare de 2 burice de deget mijlociu,insa mi s-a spus si nu de catre un sg. dr, ca nu exista o perioada stabilita cand se inchide fontanela si ca nu trebuie sa ma ingrijorez fiindca sunt copii la care s-a inchis la 2 ani si nu au probleme.Nu stiu ce sa zic..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,diclofenacul o scadea efectul AC??
La picior mi-am dat cu un gel miraculos naturist de la plafar,dar na...
Sanatate.
Pup.Ma pregatesc de plecare.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:

Mimo, din faza cu piureul cu vita mancat tot nu pot trage decat o singura concluzie: RELAXEAZA-TE! Copilul simte ca e scopul nr 1 al vietii tale sa-i dai carne cu legume si in slujba acestui deziderat pui toata fiinta ta si, vorba lui Ramo, iti face in ciuda. Comuta-ti capsorul la alte probleme (desi ideal ar fi sa nu-ti mai faci NICIUNA) si lasa naibii legumele cu carne

Naty

Am vrut sa sterg ceva din acest mesaj astfel incat sa ramana esentialul dar n-am reusit sa gasesc nimic de sters In primul rand ca "m-ai spart" cu dezideratul, dac-ar sti el mititelul ce complicat e sa exprimi in cuvinte exact moftureala lui cred ca ar renunta! Merita salvata ideea pentru posteritate Si nu in ultimul rand, eu care ma chinuiam sa indes si problema asta printre atatea altele , acum s-o scot? Deh ma, nu stiu ce sa mai zic ! Voi nici nu va dati seama cat de greu imi vine mie sa inteleg cand cineva NU VREA sa manance? DE CE?

poze

nici eu nu inteleg de ce nu vrea sa manance?si sincer mie uneori imi vine sa plang de nervi daca ar fi ca vladutz mi-as da demisia din functia de mama

pe mine ma omoara si ma face sa sufar doar crizele astea micutze nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul vostru desi tot mai aveti puterea sa glumiti

Mergi la inceput

Poze motz
PS Naty, sa stii ca eu chiar m-am distrat sper ca nu te-ai suparat si ca esti doar ocupata "cu treburi"
Beyyy, sau v-ati mutat toate in surpriza lu' Ariel?

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

http://family.webshots.com/album/571582680tysZPn"Poze motz[/url]
PS Naty, sa stii ca eu chiar m-am distrat sper ca nu te-ai suparat si ca esti doar ocupata "cu treburi"
Beyyy, s-au v-ati mutat toate in surpriza lu' Ariel?

poze

superbe pozele..sunt f tari mexicanii tai iar vladutz e un scump ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, Vlad al tau nu vrea sa manance pentru ca se joaca cu nervii tai, ca vede ca te chinui si te superi ca nu papa . Asa ca e un mare smecher! de la tati nu vrea sa pape? sau de la Teo? nu-i mai da tu sa pape cateva zile, pune-o pe Mari cand o prinzi

Soo, ma bucur ca v-a placut de noi! dar nu v-am zis, cand a inceput tombola, primul bilet castigator a fost al meu , apoi dupa mai multe bilete a castigat Ralu si spre final si randunoiul meu
Si ne-am relaxat, a gatit nenea bucataru, noi doar am papat si am ciripit
Data viitoare va dau de veste si ne inscriem cat mai multe, ok?

Ralu, retetele sunt deja pe bucataras! iar salata aia cu somon, care arata intr-un male fel si era de super fitza, mie una nu mi-a placut defel . Avea gust de somon afumat cu miere multa pe el si piper...brrrr...celelalte salate au fost de mare exceptie, plus platoul cu aperitive servit de gazde, tare bun . Desertul, iamiii rau

Asaa, si parca Olguta zicea de albastru de metil cand a fost cu gatul in pioneze , mi-am luat si eu azi niste pastile de supt si am limba albastra , sper sa-si faca efectul sa nu ajung la antibiotic, ca n-as vrea...
Baietii mei fac nani, ia sa ma apuc de traba pe Bucataras

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Rami, jur ca te omor...dadusi raspuns cu copy la mesajul meu gresit, pe care eu l-am corectat repede in speranta ca n-a observat nimeni cat de tare m-am prostit

poze

Mergi la inceput