LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Rami, jur ca te omor...dadusi raspuns cu copy la mesajul meu gresit, pe care eu l-am corectat repede in speranta ca n-a observat nimeni cat de tare m-am prostit

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
pai nu stii ca eu sunt tot timpul pe faza...ei lasa ca nu se baga de seama...daca ar fi fost totul ok nu ar fi fost pozele trimise de toa ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, Doamne fereste...ce treburi, bre, pt mine acu e un efort sa vin la calculator si sa o mai mut pe Iulia de colo colo cand ajunge pe un teritoriu gresit, in rest zac, sunt leguma...Si EU azi am mancat 2 felii de paine prajita cu branza si 3 linguri de orez fiert, fara nimic altceva...
Eu pot intelege de ce cineva nu mananca...N-am fost niciodata nici mancacioasa nici pofticioasa, exista doar alimente/preparate care imi plac la nebunie si in care mai dau iama dar niciodata in cantitati mari. De-aia si mor de ciuda ca nu mai sunt slaba ca inainte desi mananc putin si, mai cu seama, nu mananc deloc dulciuri...
in fine, revenind: eu am avut cumva norocul ca Iulia sa-mi faca greva foamei FOARTE RAU si la ORICE (am avut luni de zile de cosmar inclusiv cu laptele praf) la inceputurile diversificarii...cand, de pilda, Vladut si atatia altii mancau de spargeau; stateam pe mess toata ziua cu Ioana si cand, dupa invca un castronel aruncat integral imi zicea in ce hal a halit David ma podidea plansul la propriu. Pt tine sau Ramo e mai greu si mai ciudat sa vedeti ca brusc isi schimba obiceiurile-eu barem am constatat ca fii-mea, desi nu manca si era cea mai slaba de pe crenguta, a crescut totusi frumos, recuperand chiar handicapurile pe care le avea si am inteles ca e OM cu metabolism propriu, nu masina in care bagi cata benzina vrei tu. Alt exemplu mi-a fost Tea a Stelei, care desi e tot o super mofturoasa a fost si e o dolofanica. Atata ii trebuie!
DEEEEECI, duamna Mimo: rellllaxxxx!
Stela, da, diclofenacul provoaca metabolizarea mai rapida a AC si deci ii scade concentratia din sange. In plus, din cate stiu demult, tu ai probleme cu stomacul, deci nu ti-l recomand, nici macar ca supozitor, desi il consider un antiinflamator de neegalat dar asta e...
Ia sa vad si eu despre ce e vorba la Arielu...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Mimo, Doamne fereste...ce treburi, bre, pt mine acu e un efort sa vin la calculator si sa o mai mut pe Iulia de colo colo cand ajunge pe un teritoriu gresit, in rest zac, sunt leguma...Si EU azi am mancat 2 felii de paine prajita cu branza si 3 linguri de orez fiert, fara nimic altceva...
Eu pot intelege de ce cineva nu mananca...N-am fost niciodata nici mancacioasa nici pofticioasa, exista doar alimente/preparate care imi plac la nebunie si in care mai dau iama dar niciodata in cantitati mari. De-aia si mor de ciuda ca nu mai sunt slaba ca inainte desi mananc putin si, mai cu seama, nu mananc deloc dulciuri...
in fine, revenind: eu am avut cumva norocul ca Iulia sa-mi faca greva foamei FOARTE RAU si la ORICE (am avut luni de zile de cosmar inclusiv cu laptele praf) la inceputurile diversificarii...cand, de pilda, Vladut si atatia altii mancau de spargeau; stateam pe mess toata ziua cu Ioana si cand, dupa invca un castronel aruncat integral imi zicea in ce hal a halit David ma podidea plansul la propriu. Pt tine sau Ramo e mai greu si mai ciudat sa vedeti ca brusc isi schimba obiceiurile-eu barem am constatat ca fii-mea, desi nu manca si era cea mai slaba de pe crenguta, a crescut totusi frumos, recuperand chiar handicapurile pe care le avea si am inteles ca e OM cu metabolism propriu, nu masina in care bagi cata benzina vrei tu. Alt exemplu mi-a fost Tea a Stelei, care desi e tot o super mofturoasa a fost si e o dolofanica. Atata ii trebuie!
DEEEEECI, duamna Mimo: rellllaxxxx!
Stela, da, diclofenacul provoaca metabolizarea mai rapida a AC si deci ii scade concentratia din sange. In plus, din cate stiu demult, tu ai probleme cu stomacul, deci nu ti-l recomand, nici macar ca supozitor, desi il consider un antiinflamator de neegalat dar asta e...
Ia sa vad si eu despre ce e vorba la Arielu...

Naty

asta vreau si eu sa inteleg si sa ma obisnuiesc cu gandul ca el incepe sa manance cat vrea si cat poate nu cat VREAU EU...sper sa ma obisnuiesc cu acest gand dar totusi sper ca dupa ce-si revine sa devina cel ce a fost inainte de vaccin ..eu am avut un fix,o obsesie ca a fost micutz si am tinut f mult sa manance si m-am consumat la fiecare refuz al lui..dar cred ca trebuie sa ma obisnuiesc ca acum e maricel si are si ei personalitate si face ce vrea..

Mergi la inceput

Am vazut pozele mexicane...unde e locul??? Cea mai bestiala era sombrero, cu Vladut in ea

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Am vazut pozele mexicane...unde e locul??? Cea mai bestiala era sombrero, cu Vladut in ea

Naty

www.sapteseri.ro/en/place-details/la-papa-131b/bucharest/" target="_blank">Asta e restaurantul Mancarea e dementiala, poti comanda si acasa!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

www.sapteseri.ro/en/place-details/la-papa-131b/bucharest/" target="_blank">Asta e restaurantul Mancarea e dementiala, poti comanda si acasa!

Pai sa stii ca o sa comand, sar'na. Acum insa...nu e DELOC indicat pt mine sa pap mexican ...sau n-ai citit ce am mancat eu azi?

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In sfarsit mi-am culcat copilu!f greu il mai adorm.afara a plouat de ziceai ca vine sfarsitul lumii,iar acum e soare!
Am fost azi la cumparaturi,David avea cativa banuti stransi si a vrut sa-i cheltuie..asa ca i-am luat ce a vrut..fac poze si o sa va arat!
Sambata avem o nunta la Bran si apoi plecam la Hunedoara la un botez...cred ca venim luni sau marti acasa!Sam e "pedepsit" la domiciliu cu bunica,vad ca se "poarta"!Inca ne tuseste si mi-e sa nu fie mai rau.chiar am fost azi la dr din nou sa il vada si ne-a zis ca e exclus sa il luam cu noi...asta e!
Simo-Mimo,faine pozele de la Motz!tare mult s-a schimbat Tete-a slabit asa-i???arata fff bineiar Vladutzul e delicios
ma duc sa pozez

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Trambulina..pe care o voi incerca si eu!Geo imi garanteaya ca nu o sa dau cu fundul de pamanat

Mergi la inceput

bai si la iaurtel a facut nazuri..off ..m-a prins sotiorul cand ii dadeam sa manance lui andru si i-am zis ca nu vrea sa manance si imi zice f senin:n-are pofta de mancare lasa-l in pace ca or sa vina vremuri si mai grele ,ai sa vezi tre'sa ai rabdare...ce usor e sa vorbesti ,acu[o simt si eu pe pielea mea...bine macar ca nu mai are febra...

simo f misto trambulina ...
merg afara ,nu mai plec nicaieri stau in curte ca nu mai am nici un chef...va pupacesc pe toate ..pa pa..

Mergi la inceput

Mergi la inceput