LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am vazut pozite de pui scumpi de Simo, ce se mai iubesc ei, mai, mai!

S-a trezit Andreuta plangand si cu nasucul infundat, i-am pus picaturele s-o desfund si am aspirat-o si sa- suparat tare-tare si a inceput sa planga, abia am potolit-o. Of, mucioasa mica! Am pus-o la noi in pat, doarme cu ta-su! iar plange, of! Prevad o noapte grea!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Completare la capitolul "copii obraznici"
Vladutz cu ta-su, sta de zici ca-i copilul model, isi gaseste de joaca te miri ce si sta minute in sir in banca lui fara sa cracneasca. Cum apar eu, cum incepe circul Bazaie, vrea in brate, vrea pe balcon, ma duce de mana, se urca pe canapea, parca are ardei iute-n fund ! Sunt omul lui Iar cu sor-sa rade...ma dar rade...in hohote, se da pe spate...si asta numai daca isi flutura Teo un pic pleata sau daca il ciupeste un pic de fund
Deci fiecare cu rostul lui, va rog!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mimo, esti mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu! remember?

LA MULTI ANI, VIO!!! SA FII FERICITA SI SA FACI MULTE POZE FRUMOASE CU VOI !

LA MULTI ANI OLGULE SI BITZULE, SCUZE DE INTARZIERE!

BINE AI VENIT, PUPPA, mamica frustrata :)! las' ca aici esti "acasa" ca si noi suntem frustrate de aceleasi motive

remallis si eu sunt in aceeasi situatie...cu toate simptomele de PMS la mijlocul perioadei, asa...ca am 2 PMS-uri ....pana luna trecuta am avut si sangerari in perioada aia, dar am bagat la greu tinctura de zmeur si de marar si vad ca am scapat luna asta de probleme.

kitzy, ... te va alege bebicul cand va fi el pregatit sa vina in lumea asta

mimo, culmea ironiei! teo era vegetarian si a devenit carnivor, iar vladut invers....
teo adora pestele! sub orice forma. ii dau salau adus de la Tulcea. alta carne e cea de vitel, luata de la tara. in rest, nu i-am dat pui sau alte aratari.
capsuni i-am dat pe la 8 luni , kiwi de la 6...i-am dat putin, am vazut ca nu are nimic, am crescut portia incet incet. dar cum capsunile astea sunt oribile, doar am testat si am zis pas, pana apar alea "adevarate". am inceput sa-i dau miere si albus de ou. alune mai am sa-i dau si am terminat lista de "rele" .

eu va pregatesc o suplizaaa, dar inca nu zic nimic aici ...curand va voi anunta pe mess sau prin alte cai. cateva fete stiu, ca le-am cerut parerea, dar inca nu e gata ...

eu va "clocesc" ceva

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Bun venit, Puppa! Ai un fluturas tare dulcee si scump, sa-ti traiasca!
Am vazut-o si pe Iuliutza, mai are putere sa si rada, manca-o-ar mama! Naty, stiu c-ati tras-o rau si inca nu s-a terminat, dar zic si eu ca daca dai un titlu optimist pozitelor ajuta!
Drum bun si distractie placuta, Luny! Nu te ingrijora ca Mufa e pe maini bune!

Doamne, ce m-am speriat! A cazut fierul de calcat! Zici ca-s in casa groazei! Ptiu-ptiu!

Vaai, Lyvy, ce frumusica e Irisuca! E dulcica foc! Si ce domnisorica s-a facut!
Vacanta placuta, Blanka, sa va intoarceti sanatosi!

Meey, voi plecati in vacanta cu toatele?
Nu pot pleca la nani, inainte de a spune:
VIO, SA FII SANATOASA, VOIOASA SI LA PUNGA GROASA!

Aoleu, mai Aricel, ne speriezi, zau! Bafta la clocit!
Noapte buna!

P.S. Cuscra te intrebai ce-o pui pe fata cu curatenia sa faca, maine ma intalnesc cu a mea si nu stiu ce sa-i spun, si cat ii dai?

P.S.2: Nici de prescuri nu zise nimeni nimicuta, auzisem ceva de Real, dar n-am ajuns sa vad. O sa vorbesc tot cu vecinul sa mi le faca, nu mai vroiam sa apelez la el, dar... asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata,
Trimit o cafeluta, un pupic si multa sanatate.
Vazut poze - facut ciuda. Si eu vreau fetita! dar sa poarte altcineva sarcina si nasterea. De la alaptata, scutece si alte alea, ma descurc.

O zi buna sa aveti, La multi ani pentru sarbatoriti, si dati cu bolile de pamant. Va sarutam.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.
Hai ca zic cate ceva:
In primul rand, bine ai venit randunica noua!
Naty,of,sper sa fiti bine cu totii..
Cuscra,sanatate ginerelui.Saracutul,ce mai raceste!
Sanatate si celorlalti puiuti raciti si bolnaviori.

Eu,de "bine" ce ma simteam ieri,luptandu-ma si cu o durere groaznica de gamba si genunchi stang,ce ma apuca din cand in cand din cauza reumatismului,mama lui,aseara,m-am masat cu un gel de la plafar din gheara dracului,bine recomandat de multa lume si m-a trezit Tea azi noapte la 3, tipand,si am constatat ca nu-mi pot misca deloc piciorul.Tea urla,randunoiul continua sa sforaie (cred ca-i tai nasul intr-o noapte),eu intrasem in panica fiindca nu-mi mai miscam piciorul stang.Simteam ca o iau razna.Pe Tea am luat-o intre noi,a continuat sa se vaite (banuiesc de la masele),eu din cauza piciorului pe care il taram dupa mine,si in disperare,am mai tras un masaj cu gelul miraculos.De dimineata,si mai rau...Abia,mi-am luat curajul sa plec,abia m-am tarat prin troleu,in drum mi-am luat si un gel cu diclofenac 5%,un coleg mi-a varat pe gat si un ibuprofen si parca parca se vede luminita din tunel.
Posibil ca din cauza gelului rece,scos din frigider,sa mi se fi accentuat durerea,in loc sa scada?

Acum, intrebari pentru cunoscatoare:
-ibuprofenul,diclofenacul gel,diminueaza efectul AC?Nu m-a lamurit gogu,desi stiam ca doar antibioticele diminueaza.
-cele care iau AC,iau si un hepatoprotector in paralel? M-a zapacit o farmacista cum ca ar trebui neaparat sa iau si un hepatoprotector sa nu-mi distrug ficatul.Ar fi Liv 52 , silimarina, essentiale , farcovit,pe baza de plante,deci nu ar strica.Dar,ia cineva asa ceva?
Va pup si oricum va urmaresc.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi ani, Vio!!! Sa fii fericita, sanatoasa si tot ce iti doresti, sa se implineasca!

Neata, dragelor!

Saru'mana tuturor pentru urari si pentru incurajari !!

Am vazut pozici cu Iuliuta-slabuta, ooooof, bietul soricel Da' mi-a placut ca tot ranjita a ramas, cam asa ceva Iar Iris...ce oooochi!!!! Si ce pletuteee

Luny, drum bun si dixtractie placuta!!

Fetelor, eu nu mai inteleg nimic cu pestii astia...iete ce zice nenea Mencinicopschi, e primul pe care il citesc cu parere favorabila pangasiusului http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/849273/DOCTOR-EVZ-Pot-sa-i-dau-copilului-pateu-de-ficat/ Oricum, e de citit ce zice omul in rest...

Si asta am primit pe mail de la Babycenter, pentru cine are chef si timp de citit:

http://www.babycenter.com/0_motor-development-ten-red-flags_11640.bc?scid=momstodd_20090428:2&pe=2UuAno3

http://www.babycentre.co.uk/toddler/development/milestonecharts/13to18months/

Acestea fiind zise, sa muncesc si eu putin ( ca azi ne cinstim de ziua mea, ca ne strangem toti - colegii, adica )..Mai vroiam sa mai zic ceva, da'nu mai stiu . Mi-oi aduce aminte si scriu.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Puppa, bine ai venit !!!

Stelutz, da, mie mi s-a spus de hepatoprotector pe langa anticonceptionale, acum multa vreme, chiar, taman cand ma hotarasem sa renunt la ele, pentru ca mi-o luasera toate analizele ce aveau legatura cu ficatul razna rau. La prima intrebare nu am cunostinte , dar stiu ca sunatoarea diminueaza efectul AC.

Nu asta uitasem, dar...tot imi aduc eu aminte !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am si io pozici de la un an, da inca n-am reusit sa le pun pe picasa, le pot arata doar pe mess pt cine-i interesat.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI SI TOT CE E MAI FRUMOS,VIO DRAGA!SA FII FERICITA!

Olgu,sarumana.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput