LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

merg la ca la 5 sunt in picioare, dar inainte o pup pe Teo de Mimo ale carei rezultate s-au remarcat azi pe scara rulanta de la metrou Unirii!!BRAVOOO!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Si eu...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Naty, iti recomand sa faci cumva sa te hidratezi ca nu e de gluma. Eu am ajuns la Urgente, cu salvarea... Au bagat 1,5 ml de ser in mine si tot slabisem 2.5 kg... Deci daca poti pune-ti branula si baga si tu ser. Eu asa mi-am revenit, desi vreo 3-4 zile dupa eram ametita rau! E pacatos rau Rotavirusul asta, trebuie sa ai grija!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

maiine plecam intr-o mini vacanta pana
duminica la pescuit( cu Eric )
sper sa fie vreme buna
o sa pun poze atunci
Naty sanatate!

va pup:
Blanka,mami de Eric si 20+cu Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bitza f frumoase pozele de la studio...antonia frumoasa ,multa sanatate si ce ajutor de nadejde ai .. antonia..nici eu n-am schimbat mare lucru in meniul lui andru ,doar am introdus ciorbitza nepasata in rest merg pe acelasi meniu..piureuri de legume cu carne/ficatel/outz,spanac,urzici,loboda,fructe dimineata cu biscuiti,iaurt cu cereale si lapte.

remaliss si eu mai am dureri in partea de jos ..si operatia ma mai doare si spatele...

mimo multa sanatate..hai sa-ti zic o faza azi andru fu'cu kuru in sus si imi cam refuza mancarea asa ca la pranz nu lua decat cateva linguritze de ciorbitza ..apoi la ora 16 dupa ce se trezi ma pregatii si io ca omu'cu papica ,piure de cartofi cu spanac,ceapa verde si ficatel de pui ,facut subtire ca nu cumva sa gaseasca motiv ca nu-i place ,ca-i prea gros si iote ca nici la ora 16 nu manca deabia l-am facut sa manance un iaurtel..asa ca la ora 20 il pacali cu piureutul dar nu cu linguiritza si i-l dadui sa-l bea cu canutza si papa tot...ma gandeam sa incerci sa-i faci piureu cu carne mai subtire si sa-i dai cu cana ,fara lingura ..poate merge ..macar ficatel daca nu mananca carne...sfecla nici eu nu i-am dat lui andru ,de ce chiar nu am un raspuns dar as vrea sa incerc sa-i dau sa vad daca mananca...

simo f frumosi baieteii tai ..ce dulce e sam cu castronelul la guritza

olgutzule [pup ] nici eu nu m-am prins la ce bolovan te referi

si mstela nevorbareata si teo nepapacioasa

puppa bine ai venit pe ramurica...e scumpa foc amalia ta...

naty ieri am facut vaccinul am vazut iulia mica .. eu frumusetea ta cu ochisorii ei frumosi

clau spor la cautat, ceface rebe? sa stii ca vor sa fie invingatori

luny distractie placuta la munte si mufa papacios ..asa e si mami mai linistita...

lyvy ce scumpa e iris,f frumos tortul, pt pishu la olita si ce bine e la coafor...

blankar distractie placuta si sa ai grija de burtica

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI VIO! Sa fii sanatoasa si sa iti arate viata numai partile ei frumoase!

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am stat ceva sa recuperez ce-ati ciripit...nu mi-am luat notite, zic din amintiri.

Luny, nu te-am mai gasit pe mess, eu am fost singurica cu baietii si pana le-am facut baita si culcat...s-a facut tarziu...daca le-ai dat la fete pozele le iau de la ele! Drum bun si distractie placuta!
L-am vazut pe Mufy la mamaie!

Naty, imi pare rau ca esti asa rau...ia medicamente sa te faci bine!
Iulia mi se pare doar putin la fata mai trasa, dar e normal si o s arecupereze!

Clau, ma bucur ca si voi sunteti mai bine! a fost racita Rebe?

Bitza, foarte frumoase pozele, superbe!

Lyvy, ce-a crescut Iris!! e atat de scumpa si ce, te miri ca a ales cheile de la masina?? Are cu cine semana Nu pot sa uit cand scriai ca pleci cu masina si mai aveai putin si nasteai
Mi-au placut mult pozele!

Mimo, imi pare rau ca Vladutu nu papa...si zici ca nu-ti place cum miroase sfecla rosie?? noi o adoram Eu sigur cred ca o sa-si revina cu mancatul si e doar o perioada si atat!

Ramo, febra e de la vaccin, nu? o sa fie bine!

Am mai vazut niste poze..dar nu mai stiu...am uitat pe cine sa laud
Aaa, pe baietii lui Simooo!! cate un pup la fiecare!

Asaa, si cum v-a zis Luny, mi-a placut si mie la seminar, ne-am relaxat putin si mai ales am stat si noi la vorba despre pitici . Maine descarc si eu pozele si va arat

Si despre rautatile copiilor sunt de acord cu Naty, la 1 an nu ai cum sa le numesti rautati! si e cred ca nu inteleg tot, chiar daca asa se zice...no way!

Si eu sunt ingrijorata de Vladut...stiu ca mi-a zis Tuchi o data sa-l las in pace cu tusea si mai bine o ascultam, ca mai rau i-am facut dandu-i eu siropurile alea...si inca nu-i trece...de 2 zile ii dau ceai de ceapa indulcit cu miere...of, mi-e mila de el si tare mi-e frica sa nu faca altceva...nu stiu...saptamana viitoare il duc neaparat iar la control...
Iar Stef...mai e putin racit, mucisori nu mai are, dar parca mi-a tusit azi de cateva ori...vaccin inca n-am facut si n-am vorbit cu doctorita...of...
Pe mine ma racaie gatul in continuare...mi-am dat cu tantum verde...
Gata cu vaicaritul...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liana, stai la panda?? ce mai faceti voi? ce face Teutza scumpa?

Bine ai venit pe crenguta, Puppa!

Blanka, vacanta placuta!

LA MULTI ANI, VIO!
Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de baietii tai!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

u randunici!
Iaca abia acum am si eu timp sa mai ciripesc putin cu voi!
Andreea mea e si ea mucioasa, a luat de la mine, bag seama, stranuta si muceste, manca-o-ar mama pe ea! I-am dat Eferalgan siropel si ii pun Vibrocil in nasuc, sper sa nu-mi faca febra!
Azi am facut iar ceva trebusoare, o s-o mai parasc pe maica-mea la voi, ca vad ca are efect, azi a stat cu fata mai tota ziua si mi-am putut face si eu curatenie in baie, uscatorie si hol (pe unde misuna micuta mai abitir), am bagat si la spalat, am facut si mancarica si am fost si la Carrefour pe seara (si cu Andreuta). E bine asa!

Dupa cum bine ati spus unele dintre voi, e bine sa te bucuri de parinti cat ii ai, aveti dreptate, sunt momente insa cand imi vine sa-mi iau campii! Nu stiu daca stiti ca eu am crescut si convietuiesc inca cu tata vitreg, ca cel natural si-a pus coada pe spinare cand aveam 1 an jumate! Si situatia e un pic mai mult diferita. Siti cum se zice, unde da mama creste, dar unde da un strain se invineteste! (si nu se uita)

Am vazut Mufarin dulcel foc in deplasare,mai ales in poza in care doarme cu un piciorus pe masa, zici ca tocmai s-a terminat cheful!. Nu cred Luny ca ai gresit tu ceva. Simte insa ca nu mai e asa de rasfatat probabil, are alt programel si poate nu-si permite sa se rasfete cu mamaie cum o facea cu tine! Zic si eu! Parerea mea e, c-ar fi bine fie s-o aduci si pe mama ta la tine o zi-doua fie sa te duci tu la ei o zi-doua si sa incerci sa respecti programul pe care i l-au facut ei, daca esti multumita si sa vezi ce se intampla.
Naty, si insanatosire grabnica iti doresc!
Clau, mamica in depresie si sper sa va reveniti repejor si tu si Rebe!
Dau send sa nu pierd mesajul si revin.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bitza, , absolut SU-PER-BE pozitele, e delicioasa micuta ta si frumusicaaa foc! Ce rochita frumoasa are ea, si ciorapei subtirei, mai-mai! (unde i-ai gasit?) Eu va tot intreb de chestiute mai deosebite pentru fetite, fiindca o sa botez si eu cat de curand, dupa cum bine stit, si nu prea stiu ce sa-i iau finutei de imbracat.
Olgutzica, mami, n-are nicio legatura ... cu prefectura. Locul intalnirii ramane valabil, numai sa se decida randunimea! Toate trec, zau!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput