LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)
Raspunsuri - Pagina 5
Puppa spune:
Mihatp am observat si eu si chiar ma gandeam ca poate am nascut in acelasi loc, dar coincidenta s-a oprit la data nasterii :))
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Simo27 spune:
Clau,uite aici daca vrei oferte faine pt litoralul turcesc www.fibula.ro/" target="_blank">Aici!am fost tentati si noi,dar pana la urma am ales tot Grecia
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Ati inteles, nu? Copiii sunt afara FARA mine! Sper sa nu se mai intample nimic caci sambata cand am plecat in carciuma cu gascha, s-a cutremurat pamantul!
Mah, eu sunt in urma rau cu discutiile de pe crenguta, dar nu ma mai intorc...mergem inainte, nu?
clauclau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Clau,uite aici daca vrei oferte faine pt litoralul turcesc www.fibula.ro/" target="_blank">Aici!am fost tentati si noi,dar pana la urma am ales tot Grecia Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Simo, mersi mult, il am si pe asta jos la bara, dar deja ma incurc in oferte! Nu e batut in cuie Turcia, ar putea fi si Grecia, habar n-am, n-am hotarat nimic!
clauclau spune:
citat din mesajul lui bitza037 voi ce le mai dati de mancare la puiutzi??ca eu nu mai am nici o idee......de fapt nu prea am schimbat cine stie ce in meniul ei de cand a implinit un anisor???? IRINA Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
Eu ii mai fac asa, in afara de piureul clasic de legume cu carnita pe care il mananca inca cu placere la pranz: supa crema de linte ( mersi Naty de reteta, am luat-o de pe Bucataras ), supa crema de dovlecei( ii place mult de tot), mamaliguta cu branzica, orez cu lapte, pilafior cu pui. Vreau maine sa incerc supa crema de rosii cu pui si taietei. Cam astea sunt, daca-mi mai aduc aminte iti mai spun.
clauclau spune:
La "rautatile" puilor nu prea ma bag...si Rebecca le are pe toate din belsug...ca si Naty nu le consider rautati la varsta asta. Eu zic ca au prea multa personalitate, ambitie, incapatanare, vor sa fie ca ei, ce mai...s-au nascut invingatori!
clauclau spune:
Hm, se mai castiga ceva pe crenguta? Am nevoie de multe c-a venit caldura si inca nu ma incap toalele mele de slabanoaga!
mihatp spune:
aha, vad ca v-ati luat de soacra-mea. se poate si mai rau, poate de aceea n-o bag in seama.
soacra maica-mii, adica bunica-mea, i-a zis atunci cand aveam sub o 2 luni (ca de la 2 luni am fost plasata celeilalte bunici), maica-mea fara lapte din cauza stresului, ca cine vrea sa manance lapte trebuie sa munceasca (la camp) si nu i-a dat. inca nu stim la cine se referea... la mine (nou nascutul) sau la maica-mea (lauza)
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
citat din mesajul lui clauclau ...s-au nascut invingatori! |
ce frumos...trebuie sa afisez asta undeva
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile