LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)
Raspunsuri - Pagina 4
Puppa spune:
Buna fetele!
M-am trezit si eu acum sa ma alatur voua! Amalia Ioana s-a nascut pe 9 aprilie 2008. A avut 3,600 kg, 51 cm, scor Agpar 8. Am nascut normal, fara epidurala, la Maternitatea Polizu cu dr. Claudia Sai.
Acum Amalia are 76 de cm, 9,200 kg, merge in picioare de la 1 aprilie, si bombane intr-una.
Ma primiti printre voi?
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
natynic spune:
Cu mare si nerusinata intarziere urez si eu DIN TOATA INIMA LA MULTI ANI, Irinei si Olgutzei!
Olgu, despre ce bolovan e vorba?...Cand ai chef...
Bitza, mi-am trimis shontorogul dupa Ercefuryl, ca ma ameninta ca daca nu iau nimic ma duce la spital la perfuzii-fac in continuare diaree in cantitati imense, am tras si o hipoglicemie tzeapana cu Iulia in brate, singura in casa, am bagat zahar in mine ca la balamuc de frica sa nu-mi pierd cunostinta, acum al meu umbla sa-mi ia si sa-mi faca un piept de pui, vai steaua noastra...6 kg cred ca voi slabi, nu 4!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Puppa Buna fetele! M-am trezit si eu acum sa ma alatur voua! Amalia Ioana s-a nascut pe 9 aprilie 2008. A avut 3,600 kg, 51 cm, scor Agpar 8. Am nascut normal, fara epidurala, la Maternitatea Polizu cu dr. Claudia Sai. Acum Amalia are 76 de cm, 9,200 kg, merge in picioare de la 1 aprilie, si bombane intr-una. Ma primiti printre voi? http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ |
Bine ai venit!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
natynic spune:
Puppa , eu te stiu de la subiectul cu frustrarile mamei bucurestence...bun venit si ma bucur sa mai fie printre noi o mamica "de parcul Moghioros" -bine, chit ca Iulia mea n-a mai iesit din casa la plimbare de peste 3 saptamani
Ramo, dar de ce are febra Andru mititel? sanatate lui...
Si Sam cum mai e, Simo?
Eu am depasit nr de 20 de scaune diareice (care, sa ne intelegem, sunt FIECARE o explozie consistenta, parca as avea dizenterie) Iulia e non-stop de gatul meu si pur si simplu nu o mai pot tine in brate Iar al meu iar a trebuit sa plece...intai sa-si ia de mancare, apoi iar la apartament. Diseara iar i se va umfla piciorul ff rau....
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Naty, ce nasol mah! Multa, multa putere iti doresc ca ai nevoie din belsug. Te pup si sunt alaturi de tine.
Puppa, bine ai venit, ti-am vazut fata in poze, e o dulcica.
Am vazut si pozele superbe ale Antoniei de Bitza!
Eu caut disperata oferte pentru litoral Turcia si m-am incurcat in pagini, link-uri, nu mai inteleg nimic!
mihatp spune:
randunimea
ete Puppa, bine ai venit, avem puii din aceasi zi. sa ne traiasca!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 poze de saptamana trecuta dedicatie pt Simo-Mimo Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Sunteti niste frumosi toti.
clauclau spune:
Ramo, imi pare rau de noaptea grea si de febra puiului, stiu ce inseamna ca am avut si eu o saptamana crunta. Multa sanatate puiului.
mihatp spune:
simo, am vazut puii care sa dragalesc!frumosi foc care mai de care.
si o Amalia, abia aterizata pe crenguta, frumusica si poznasa.
olgutzica sper sa se aseze lucrurile
naty, sper doar sa treaca repede
stela, lasa plictiseala ca asa trece vremea!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
Abia l-am culcat!
Puppa,bine ai venit!frumusica foc Amalia
Naty,Sam tuseste,dar e vesel,mananca bine,umla,se joaca..nu e chiar asa de afectat de tuse..mai mult eu sunt!si cat a fost treaz numai la scari s-a dus si batea cu piciorul si zicea Pa!e inebunit sa stea afara
Simo-Mimo,ai mare dreptate:fiecare cu rolul lui!cu mine nu Sam isi da talente ci David!...
Cuscra, ca sa fi iar vorbareata
Luny,l-am vazut pe Mufarinul in deplasare,nu are nici o grija,se vede ca o duce bine la bunici
Clodute si Blanka,haideti cu poze
...ne vedem pe seara
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008