Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 19
aeperju spune:
Daca doriti sa ne revedeti:
http://family.webshots.com/album/572095161plQXOk
----------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
Sunt ceva mai libera!
Dany, foarte frumoasa ideea ta cu rama,
pot inca s-o folosesc, desi am fost aseara la sora mea nu i-am luat decat un buchet de trandafiri albi cu irisi, iar cadou ii luam cand se serbeaza peste o saptamana!
Emma, e tare dulce Andrei in poze!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Buna si pe seara!
Ce liniste si pace pe aici! Nobody???
Am tras un puiut de somn si iata-ma-s aici! Voi ce gatiti in weekendul asta ca n-am absolut nicio inspiratie!!! Idei pls!
varsta lui Andrei
catutza spune:
leutzele dragi
Katty , ideea cu rama si poza cu voi doua a fost a mea
sa ne spui totusi ce ai cumparat pt sora ta 
Gabi , ma gandesc la voi sa fie bine la botez , va
si astept pozici 
Daria , voi ce faceti, cum sunteti? ce mai face Giulik mic si scump? tot asa tacuta este?
Danny , azi am cumparat piesele 250 lei iar luni merge la service unde schimbatul piesei este 200 lei...si acum sper sa nu mai fie nimic altceva (la service la dacia toata treaba asta costa 1000 - 1100 si chiar nu inteleg de ce!?! )
ce a mai facut Edy, a gasit altceva de munca?
Emma , tare dulce Andrei iar tu
arati foarte bine! cand veti fi nasi?
Annie , ma bucur ca e mai bine situatia la voi, atunci sa tot aiba sotul de munca 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma duc sa fac dush la fata ca e fleasca saracutza, am facut mancare si ea transpira mai rau decat amandoi la un loc!
maine mergem in niro/europa ca sa-mi iau rochie pentru nunti si sper sa si gasesc!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
katty spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui catutza leutzele dragiKatty , ideea cu rama si poza cu voi doua a fost a mea ![]() |
Vezi, asa se intampla cand esti pe graba si raspunzi la fel!!! Scuze mii
Bafta maine in Niro, pregateste ptr. tocit pingelele!
varsta lui Andrei

danyalo spune:
Sara buna :))
Cata- pai scaparati ieftin draga mea...super ieftin...mda... in service-urile autorizate...sunt diverse comisioane pe acolo incluse... bla bla...Da pt. lucruri marunte mergem si noi la unul dar ce am avut noi la titiu trebuia musai si garantie la lucrare macar un an. Si nu am fost la service scump dar la unul autorizat caci offf... daca ar fi 4 lei...nu m-as uita cui ii dau. Edy tot in aceeasi situatie este...:((
Spor la shopping maine! Eu nu prea am vazut rochii asa mai deosebite pe acolo...numai baltaturi...ultima data cand am fost chiar mi-a lasat un gust amar...mai nimic numai prostii!Voi merge si eu dar in dragonul de sticla sa-i cumpar prin iunie la sfarsit lui Robert tot ce trebuie pt. motz!Am vazut cateva firme cu haine de f. buna calitate pt. bebelaci.In rest plin de chinezisme si turcisme. Si mie imi trebuie o rochie caci se apropie banchetul claselor a VIII-a sa vedem din care parte ma rup...dar am vazut la un magazinash prin centru ceva dragutz...si deloc scump...sa vad cand ma duc sa si probez...etc .Mai am fix 2 sapt. la dispozitie.Mama si ce tzoale si-au cumparat mandrele de-a 8-a... te doare capatzana!Dar ma bucur ca macar si-au luat tzol festiv si cei mai multi baieti costum, pantofi, cravata. Greu, f. greu conving parintii copiii ca la o astfel de petrecere de sf. de ciclu de invatamant sa nu se imbrace comun asa cum si-ar dori ei adica in blugi, tricou si adidasi!!! 

Katty- am citit azi ce ati scris dar nu am putut sa intru sa scriu... Nu este ideea mea si ma bucur ca a intrat Catalina si a lamurit...dar este o idee minunata!Go for it! 
Adi- am ascultat si eu piesa fetelor! Au voce !!!
Ledi-
mamica si galusca!
Emma- niste poze superbe...si voi asemenea!
Gabi- veti avea vreme buuna! Asteptam sa vedem pozici cu mica crestina !!
trupa de la Navodari!
Daria- pasez eu codaminul d ela Katty- care a ajuns la mine! Gata...vezi ca nu te mai doare capul!!!!

Adi- la tine am auzit ....nu rade te rog de mie ce inseamna cumatrie?Cumva masa de dupa botez? Sau cum?
Annie- tu ce ne mai zici?
Fug sa ma spal pe cap... mancare de we am caci am tot gatit...asa ca...maine somez...
O sa mai incarc niste poze cu printisorul Teo dar maine... le-am primit de la sorela!Sunt superbeee!V-a placut pps-ul ala ?? Am ras cu lacrimi !!!
Annie80 spune:
neata 
cine vine?
ma gandesc cu groaza ca a venit we si voi nu o sa apareti pe aici, si o sa fiu singurica
dar sper sa aveti vreme frumoasa si distractie maxima
Katty La multi ani pt sora ta, scuza-ma eu unt o uituca si jumate, am citit scris , dar uitat (
)
cata, cum mai e Bia
eu papi am facut, spanac, cu piept de pui (cred ca in curand or sami creasca aripi de la atata pui) cu cartofi prajiti, seara a vrut al meu creer (super daca as f putut face transplant cu el)
si cirese, Clau foarte incantat, ne-am pus si cercelusi si ne-am jucat, incasa, ca afara e scump 
Al meu a completat aplicatia de emigrare in Australia, acum sa vedem rezultatul, el zice ca ne incadram, si o sa reusim, eu astept si inca visez la
, dar poat dupa ce luam cetatenia australiana, ne vom muta la canada
sper sa pun niste poze ca sunt datoare si de la fakir
pup iu!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
katty spune:
Neata intru si eu scurt sa fac prezenta!!!

Astazi nu facem nimic deosebit...iupii, doar curat, gatit si spalat!![]()
![]()
Annie, buna ideea cu spanacul, o sa fac luni ca trebuie cumparat, acum pe weekend ne-am hotarat la ficatel cu piure, mai am ciorbita, si fac o prajitura cu zmeura...
Dany, Catutza, in Niro, Dragon etc., daca cauti cu sarg si bati bine standurile, ai sanse sa gasesti ceva...dar trebuie rabdare...mai bine cauti in magazinele de firma poate ai sanse la reduceri, imposibil sa nu gasesti ceva...![]()
Spor la treburi sau plimbari!!
Si...un weekend minunat!
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Io vin sa va urez un we frumos,
nu ca al meu, ma dor dintii de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti 
In rest a, fost la plimbare cu Giulik , e f cald afara, insa am cam stat cu nervii intinsi
si abia am asteptat sa beau painkillers. Nu m-as duce la urgente stomatologice pe aici 
So, we frumos la toata trupa 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
catutza spune:
hello pe seara 
Katty ce ai rezolvat cu poza? sau ai cumparat alt cadou?
Daria , multa,multa sanatate! cum te mai simti? ai ajuns la dintolog?
Danny , Mihai merge cu masina la service la Speed taxi si are garantie la lucrare(dar nu stiu cate luni)
Annie , va tin pumnii sa va iasa pasenta cu Australia
de acum fac galerie
Gabi , te astept cu drag sa ne spui cum a fost la botez la mica crestina 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
am fost azi in europa/niro si sper fericirea mea am gasit rochie, e neagra simpla cu o brosa, acum mai trebuie sa-mi iau o gentutza aurie sa se asorteze cu sandalele si gata. Am dat pe rochie 220lei mi sa parut ok pretul.
Aveti dreptate cu preturile si produsele, sunt multe chinezarii dar si lucruri bune, trebuie sa ai rabdare sa cauti. Noi mergem in dragoane de regula , stiu ca sunt mai scumpe dar decat sa ma plimb pe gangurile alea mai bine asa.
va
, noapte buna!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala