Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata! cafea ?

Daria imi pare rau sa aud ca ai un asemenea we? totusi ar fi trebuit sa mergi la urgente, ceva acolo iti face , macar sa-ti ia durerea

cata sarumana, sa fie, daca ceva mai bun nu se poate

ah am castigat 5olari dintrun pariu cu al meu sot, despre scrierea unui cuvant, a fost ca mie am luat banii, bine nu ia picat, dar, dupa ce ca nici pt ale casei nu-mi da, nu mai spun ca visez un gine, dintolog.....

dany cum a fost la muzee ? miar fi placut si mie sa merg

pup iu!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Catutza, inca n-am luat cadou, am o saptamana sa caut...de-abia in weekendul urmator sau celalalt se serbeaza...acum ziua ei a trecut cu flori!! Ii duc ceva la Visi! Am ramas la ideea cu rama...

Daria, ce weekend dureros ai si tu, te-ai dus pana la urma la doctor!!

Dany, ai ajuns la noaptea muzeelor? Noi ne-am uitat la Eurovision...nice show! V-ati uitat???

Annie, felicitari ptr. pariu!!!

Noi azi avem de gand sa ajungem la palatul Cotroceni unde este ziua portilor deschise...ptr. Andrei sa vada!!! Sper sa si ajungem sa nu ne razgandim!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatzaaa mai pe la pranz
Dragele mele nu am mai ajuns...caci am fost la ziua unei prietene de aici de pe forum de la aspirante... nu ma mai vazusem de mult cu fetele si daca nici acum nu ajungeam ma credeau neserioasa.Am ras de ne-am spart...ne-am simtit bine. Muzeele nu pleaca de acolo.Azi e ziua Muz. Satului.La Muzeul Cotroceni e deja coada cat o zi de post!Am vazut la TV acum ce cozi au fost peste tot si ce caldura!!!
Cata-sa stapanesti sanatoasa rochita. Da si eu tot in cele de sticla merg...dar eu acolo am vazut multe aberatii de tzoale...nu in tarabe ca oricum acolo nu merg.Da...asa este fetelor...cu atentie si rabdare mai gaseti si lucruri ok...cel mai mult imi place insa sus la et. 2 unde sunt restaurantele chinezesti...waw... papa bun -bun!
Daria-te mai doare?
Eu ieri am fost la dintzolog. Surprize: caci eram prima data acolo...pe langa 60 ron plomba si 20 ron consultatia initiala( care fie vb. intre noi a durat 1 min. caci eu daca nu am pb. a zis si el ca e in regula tot )trebuie insa detartraj sa vad cand ma urnesc. Ceea ce parea o mica, cariutza era ditai carioiu dar a fost ok nu m-a durut, a fost bine..dr super meticulos...am scapat de frica!
Annie-dupa cum spusei mai sus nu am ajuns.Felicitari pt. cei 5 para castigati!
Noi azi mergem in parc cu paturica. Fac de acas' floricele, sparg niste nuci sa fie proaspete si cumpar niste smochine/ curmale ceva.mai luam niste fructe cu noi, apa... si stam la aer.
Va urez un sf. de we minunat
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Da, si noi ne-am razgandit! Nu mai mergem la Cotroceni ca sunt cozi imense...iesim in parc!
Dany, pozte ne vedem la paturica...inca n-am hotarat in ce parc mergem dar mergem!!!
Sa aveti o zi buna!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

ma fetelor, sunati-ma dimineata sami spuneti sa nu postez inainte de a bea si a doua cafea pariul a fost de 200 Dhs, = 54 dolari, ca pr 5 numai nu ma incurcam

cata sa ne arati rochita

Katty eu m-am uitat la eurovision, mia placut Norvergia, dar si Estonia si islanda ...cat despre turcia si azerbajan... lasa=ma sa te las

deoc dezamagita de elena, nu prea mia placut cantecul dar incepusem sa-l agreez, parea tare incordata pe scena, tracasa-ta nu stiu , na transmis deloc , si aceeeasi rochie de la semifinala

mia venit rau la schimbul de puncte intre tari , ro- mo ... ca de obicei....

ma bucur pt Norway!!!!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc!
Cununam in iulie. In poza aveam niste cearcane ca nu dormise Andrei in noaptea aia si eram varza. Dar voi la rochie sa va uitati nu la mine ok?

------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Poze

Sper sa puteti vedea!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Aleluia, am terminat de citit doua capitole.. am capul varza, am inceput sa incurc ce si cum pe-aici , am mai notat cate ceva, sper sa pot sa scriu un mesaj coerent.

Va pup, dragele mele!!!!

Am disparut demuult, stiu, da. Ca de obicei, raman in urma cu cititul si nu pot scrie daca nu stiu despre ce se mai discuta pe-aici( tocmai de aia, Dany, mai scriam pe la alte subiecte, pentru ca era usor sa raspunzi la un mesaj acolo, ca nu aveam mult de citit) Nici vorba sa fiu suparata, chiar imi era dor de voi, demult aveam planificat sa termin de citit. Dar cu cat amanam, cu atat mai mult se aduna de citit. Oricum din cap 33 nu am mai citit, dar aveam si acolo de recuperat, dar am luat doar ultimele doua.

Noi suntem bine, am cam racit acum in prag de vara, eu cu sotul mai putin, Amelia mai mult. O sa trecem si peste asta, asa speram.
Asa ca we asta, desi cald si frumos afara, am stat mai mult prin casa. Curatenie, mancare( ieri peste la gratar+cartofi noi la steamer +salata si azi: chiftelute la cuptor si un bors moldovenesc cu varza si legume muulte)

Comentarii la general:

- Am vazut si noi Eurovision( inclusiv Amelia care a analizat rochiile si pantofii participantelor). Nu am fost mirata ca Elena a fost printre ultimele locuri, nu m-a impresionat melodia ei niciodata, dar imi place de ea si merita un cantec mai bun pentru vocea ei si un loc mai in fata.
Despre voturi: mie mi se pare ok ca Romania si MOldova se voteaza reciproc, cei din MD tin cu sufletul la Romania, iar aici in Romania sunt multi moldoveni. Si daca nu votam originile noastre, atunci ce?
Nu mi s-a parut ca cantecul Norvegiei e cel mai bun, dar m-a impresionant vioara lor. In rest, in fiecare an, exista nemultumiti si oameni placut impresionati.

- Despre cutremure: nu am simtit nici unul deci a trecut fara evenimente.
- Despre timp: imi place soarele, frigul ma deprima.
- Despre baloane, am citit prea tarziu, poate anul viitor vom reusi si noi.

Pff, acuma ar trebui sa incep cu comentariile ca vroiam sa imi zic si eu parerea la cateva subiecte discutate pe-aici.

Mergi la inceput

Dany, am vazut ca intrebai ce e aia cumatrie. Nu stiu cum e pe la Adi, dar banuiesc ca fiind din zona Moldovei, e cam la fel ca la noi in Moldova: cumatria este petrecerea de dupa botezul in sine. Stiu ca in Bucuresti, cand zici ca ai botezul poti intelege si petrecerea de dupa, in Moldova: botezul e botez, cand spui asta, inseamna ca te referi strict la momentul botezului la biserica.
La noi, copilul poate avea muuulti nasi de botez, care devin cumatrii parintilor copilului. ( pot fi 10-15-20 cumatri) La cumatrie, vin cumatrii si alti prieteni de familie numiti laturasi( probbabil vine de la laturalnic, de la "pe langa" cumatri). Toti cumatrii( nasii de botez) primesc cadouri de la parintii copilului( seturi de vase, lengerii de pat, prosoape, paturi, etc) si prin urmare cumatrii cotizeaza mai mult la petrecere, laturasii mai putin.
Nu mai zic ca o cumatrie e ca o nunta, cu lautari, cheltuieli mari, etc..
Cam asta e in MD, sa ne zica Adi cum e la Iasi.

Moamaa, m-am intins numai cu explicatia asta.

Imi pare rau pentru sotul tau ca nu mai are serviciu. E urata situatia la toata lumea, sper ca sa se rezole cat de curand.
Felicitari pentru achizitia noului aparat. Sa va tina mult si bine.
Ziceai intr-un post ca soacra ta e tanara. Aici te-am luat ca a mea are doar 51, sic, sic! Si eu ma impac bine cu ea, desi nu ma are doar pe mine ca nora.
Ai scris intr-un post, o urare : " la cat mai multe kilograme.. " moment in care am zis ca iti bati joc de noi , noroc ca am citit repede mai departe, ca " de sanatate", deci kilograme de sanatate nu de grasime, e de bine.
Unde este stomatologul de care povestesti?

Mergi la inceput

Leditia, felicitari multe: Cu casa noua: sa petreceti numai clipe frumoase in ea, cu cununia religioasa: sa aveti multi ani fericiti impreuna, si cu botezul: sa fie intr-un ceas bun si sa il aiba Dumnezeu in paza pe David, toata viata lui.
Imi pare rau ca ati avut si momente neplacute, dar important este ca totul a trecut si voi sunteti impresuna fericiti.

Cat despre faptul ca ai plans la botez, mie mi-au dat lacrimile cand am fost nasa de botez, cand am vazut cum manevra copiii, mi s-a facut mila( desi stiu ca asa e manevrarea mai brusca, ca sa ii bage repede in apa)
Succes cu diversificarea. Inca nu am reusit sa ma uit la poze. Desi am vazut unele, mai am de recuperat multe poze.
Hihi, nu stiu ce mi-am notat aici la tine " par ondulat, spirale" dar nu mai stiu de ce , ce ai zis despre asta?

Daria, cum te mai simti? Sper ca e mai bine cu dintii. Unde esti de zici ca nu mergi acolo la urgenta?
Cine este "butterfly-ul" vostru din poze ?Superbe pozele cu ratustele.

Ioana, cred ca nu am apucat sa ne cunoastem pana acuma. Pot spune ca mesajele tale sunt foarte placute si pline de optimism mereu( in afara de zilele cand ploua ) Ai o fetita tare frumusica si tu esti o slabanoaga, ferice de tine. Mi-a placut cand ai povestit cum v-ati distrat, la livada, la lumina farurilor, pe role. Bravo! Candva, in tinerete , dansam si noi la lumina farurilor( cu gasca din Moldova). Aici am prieteni mai seriosi oleaca , dar nici cei de acolo nu stiu daca se mai distreaza ca pe vremuri ca au mai multe griji.
Merci pentru compliment, nu sunt chiar frumoasa, sunt o persoana obisnuita, dar eu zic ca sunt frumoasa sufleteste , cred ca se vede si in poze, de aia ai zis

Gabi, nici nu stiu daca am apucat sa te felicit cu nasterea Izabelei. Acuma iti zic si sa fie intr-un ceas bun cu botezul, sa fie mereu sanatoasa si norocoasa, si impreuna cu Bogdan sa va aduca numai bucurie si fericire.
Ma bucur ca Iza si-a facut deja un oarecare program de alimentare si somn, si ca doarme in patutul ei. M-a amuzat mult, faza cu Bogdan, care a zis sa nu mai stai cu ochii asa mult la Izabela. E un scump. Iti tin pumnii cu hartiile alea, sa scapi de ele cat mai repede, ca e tare greu in Ro cu atatea hartii.

Mergi la inceput