Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 18
catutza spune:
va pup pe toate 
am vazut poze cu Leditia si bebe mic si dulce
dar nu sunt suficiente, mai vreau ![]()
Danny , tin pumnii pt dintolog ca si mie mi-e tare teama de urcat pe scaunul ala 
Katty , sa-ti traiasca sora
cat despre cadou nu stiu ce sa-ti spun...poate o poza cu voi doua de cand erati mici? pusa intr-o rama frumoasa de argint
Annie , cum mai e cu sotul?
Adriana , ce ai rezolvat cu rochitele pentru cantari?
Daria , nu am uitat, dar inca astept sa vad ce facem cu masina si-ti dau un raspuns saptamana viitoare
si merci muuult de tot 
cu masina merge luni la service ca atunci e programat, dar maine vine un mecanic sa se uite sa vada ce e totusi. eu ma tot rog sa nu ne coste o avere ca ma supar rau
maduc sa scot fata din cada, va 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Bonosire
Am pus in sf. pozeee! Bagati un ochi in contul comun! Vedeti ca am mai trimis ceva...sa nu va stricati prea mult de ras!
Adi- destul de multe concursuri are Catalina. Platesti si taxe de participare? Normal ca trebuie sa-ti si placa costumatiile...altfel...
Cata- eu iti doresc sa fie totul in regula si sa nu va coste prea mult.Bafta multa maine!
Copilutzule ia baga tu ochisorul si admira-mi matza. I-am luat vitamine azi...le-ar fi papat pe toate asa de mult ii plac!!!Dar se iau una pe zi timp de 10 zile.
Va urez o noapte frumoasa!
Annie80 spune:
neata, cafea?
mey ati schimbat parola la contul comun, ca eu nu pot sa intru !
Cata, soata e bine, munceste, e obosit asa ca nu avem timp de discutii
dany , fuga la dintolog, acum cat nu e prea grav , si fara dureri, e mult mai bine
si smotoceli ca nebunica ta.
pup trupa
spuneti-mi ce a avut pisica mea si clau cu mine de m-au trezit d ela 7, cand azi e zi libera!!!!! why? why? why???? 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
am intrat in contul comun
..ce inseamna sa nu bei la timp a doua cafea !!!
Dany, super 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
Salutari din Iasi!
Cam mohorata vremea astazi,cerul acoperit de norisori,pufosei ..dar nori.Catalina voia dimineata cu fustita,fara ciorapei si cu tricou cu spatele gol..hmm nici vorba,am bagat blugi si bluzita.S-au anuntat 24 de grade la pranz,insa dimineata e inca rece.
Am incheiat ziua de ieri,doamna de muzica i-a mai adaugat ceva la coregrafie,sper sa nu zapacim copilul de tot,aseara fiimea a vrut la culcare pe la 8.30..(in loc de 9.30/10 la cat se culca de obicei) si am stat in patut amandoua si am ascultat o poveste inainte de somnic,cipolino,o cunoasteti?
Sa v-o trimit pe mail?
Katty,la multi ani ptr sorella ta!Sa-ti traiasca!Cadou ptr ea.. mi-a placut ideea cu poza cu voi doua de cand erati micute..intr-o rama draguta,superb!
Si eu sant in dilema,deseara mergem la o aniversare la o amica ce are de toate si nu ma mai duce capul ce sa-i luam,si nici timp la dispozitie sa ma plimbacesc sa cauta.Probabil ca voi opri la MAll deseara in drum spre party si voi trage o raita pe la Bamboo sau ceva de genul..I-as lua un colier si cercelusi de argintinsa nu stiu exact care-i sant gusturile si n-as vrea sa ma risc..
Asa ca daca aveti idei..va rog..
Katty,cele care canta melodia sant patru fete ,de vre-o 16 ani,se potrivesc la voce si s-au unit intr-un grup,au castigat locul II la festivalul international de la Alejd,saptamana trecuta.
Pun acum si cantecelul Catalinei..:)pe mail..
Danny,eu am dat 200 ron pe o plomba foto acu vre-o luna..deci 60 e mai mult decat rezonabil!
E putin cam ocupat sfarsitul asta de luna,insa n-am de gand sa repet prea curand.
N-a venit doamna respectiva cu rochitele,mi-am facut griji degeaba,vom vedea saptamana viitoare daca le aduce,intre timp am probat rochia CAtalinei de okazie,cea care ziceam ca i-a ramas mica si o dam,daca o duc la un croitor sa-i bage cordonul la mijloc si astfel s-o lungeasca (cu latimea cordonuluivre-o 7/8 cm)va fi ok,nu mai trebuie sa cautam decat pantofi si ciorapei.E o rochita cu bustul din catifea elastica si fusta din tafta( grena) cu jupa din tul.
MA duc sa vad poze si sa trimit cantecel..
Dodo-pui spune:
si eu sunt prin zona
Azi aveam in program drum/ri la Ct,dar n-am mai plecat dimineata a plouat torential....acum a iesit soarele...dar acolo unde aveam eu treaba li se termina programul la 12...deci nu are sens sa alerg cu copii pana acolo,,,de luni.
Duminica avem botezul

Astrele spun:
Nu te da la o parte si nu lasa pe mana altora proiectele de care te poti ocupa chiar tu .
S-ar putea sa fii prea ocupata distrandu-te si sa nu iti dai seama ca cineva profita de tine.
Nu cheltui fara rost.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Semnez si eu, impreuna cu durerea mea de cap 
Dodo, asteptam pozele
E totul aranjat ???
Adriana, o admir enorm pe fetita ta 
Annie, dai o cafea zici ? 

Katy, sa-ti traiasca surioara 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
adi69 spune:
Gabi,petrecere frumoasa duminica.Faceti si botezul si cumatria odata?
Daria,multumesc,ai ascultat-o cum canta?Nu are nimic deosebit la voce,e doar de placere si de umplut timpul..
Nu reusesc sa trimit povestea pe mail,e prea mare,cine-mi da o adresa de msn,si sa fie si online acum sa pot trimite?
Leditia spune:
neatza si eu..cu cearcanele pana la genunchi.
Ieri a dormit David 10 min,in doua reprize,de-am zis ca innebunesc,in rest..vorbit la greu,jucat,intretinut copil,etc..Aseara eram nava spatiala,am zis ca ma uit si eu la Eurovision,dar imi picau ochii in gura de somn,asa ca m-am dus la nani,numai ca el a avut alte planuri si s-a tot trezit pana la 4,de nu mai stiam ce vrea.L-am luat in pat cu noi..si am dormit asa chinuita,ca deh,nu incapem intr-un pat de 2 m,2 adulti si un copil..adultii chinuiti pe margine ,pe la picioarele patului,care mai de care mai adunat si chinuit sa aiba loc copilul si copilul latit in mijlocului patului.Asa ca de fapt n-am prea dormit nici de la 4 ca stateam prea chinuita..si m-am trezit si c-o durere de spate si de maini,din cauza pozitiei,de abia am putut sa ma ridic din pat..
Azi mergem la dr ca ma ingrijoreaza o chestie la el si vreau sa-l vada,desi am mai fost si inainte de botez la drita asta si sapt trecuta am fost la aia de fam care-i tot pediatra si i-am facut vaccinul.
Acum durracelul meu doarme,iar eu incerc sa-mi revin cu o cana mare de cafea..a doua pe ziua de azi..
POZE CU NOI
de David Christian
katty spune:
Neata !
Multam de urari...sunt un pic bizi!
Telegrafic!!
Adi ti-am trimis PM!
Astept povestea!!! Am auzit si cantecelul!!! Frumos, mie imi place!
Dany, cool poze! Blanoasa ta e superr, vedeta ce mai!!!
Dany, un Codamin ceva, inca o cafea ?
Ledi, ce te ingrioreaza la pui de ce mergeti la dr?
Gabi, sa aveti un botez minunat!!! Si vreme buna!
Annie, vad ca te-ai trezit intre timp!!!![]()
Pupici, revin!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."