Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Dau o cafea la cine vrea.
Ledi, unde vad si eu pozele ???

Aseara am cazut la pat, o durere de cap, asa ca n-am facut nimic, afara era o zi de kko cu vant, iar azi voi bucatari: musaca de cartofi, dovlecel pane, supica pe pui.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Intre doua rasturnari de lighean..:0 v-am trimis ceva pe mailul comun,sa ascultati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Daria,pozele le poti vedea la semnatura.
Noi suntem bine,galusca doarme acum epuizata de atata tarat prin pat,vorbit etc.Asa ca profit si stau si eu un pic pe net.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.Merg sa mai citesc din urma.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

moi vrea cafea! sar'muna

ledi, ce bine imi pare sa te citesc, ma bucur ca sunteti bine, casa de piatra si multi ani inainte cu bucurii si fericirii
dulce galusca ta, de la numai in brate acum vrea numai i n pat ? protejeaza-l cu perne de jur imprejur

eu pe fuga, dar va pupic pe toate!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ledi, sunteti frumosi cu totii, iar David e superb si ce miscaret si vanjos e

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Saliu
Incep azi cu Cata pe care am uitat sa o trec la condica ieri: draga mea...sper ca ti-ai revenit si nu mai plangi...stiu daca eu nu stiu cat costa reparatiile la masinutze...atunci...mie mi se parea sf si o suma de 1200 lei nu mai vb. de cat am platit la sfarsit 4000 lei.Pompa noastra de injectie a avut 2 sau 3 bube in valoare de doar 2000 de lei. Si apoi basca si calculatorul... 17oo lei. Off...la voi sper sa nu fie asa grav.In leg. cu Bia ce sa zic...nici eu nu suport sa vina alti copii bolnavi si sa-i imbolnaveasca si pe ceilalti....dar la copii mai marisori e cam pe invers...abia asteapta sa se imbolnaveasca sa stea acasa!
Chiar asa Ledi-cum v-ati descurcat cu tratatia musafirilor la nunta/ botez? F. frumoase buchetele... mai ales al tau!
Adi- naspa treaba cu masina. Si eu am un diamant 500 T romaneasca saracuta de tot vreo 13 ani dar doar de 9 ani folosita... merge bine...in caz ca se strica ceva...alta...caci am avut nevoie sa schimb o garnitura si am dat 100 de lei pe ea!
Daria- papa bun-bun!!!
Annie- gata cafelutza??
Sa stiti ca azi fac si eu cartofi frantuzesti ca-mi ploua in gura si un peste la cuptor...sa vad ce gasesc.
Acum o sa incarc si pozele!Si trimit link in contul comun!
Pup trupa.
Lilia- tu esti supi pe noi??? Ca pe la alte subiecte te mai vad din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cu mancarea am stat bine,a gatit mami (soacra-mea) impreuna cu parintii mei..3 zile si 3 nopti.Sincer nu vreau sa intru in detalii,ca am fost tare dezamagita de multa lume si am ramas cu un gust amar peste care incerc sa trec acum.Dar asta este,astia sunt oamenii si nu ai ce le face,iar bunul simt nu se poate cumpara oricat de avut ai fi.Insa nu pot intra in detalii aici,de aia nici nu am povestit nimic si nici poze nu pot pune mai multe din cauza unor pers care apar prin ele.
Tortul a fost comandat si a fost delicios.Aveam si poze cu el,dar nu stiu ce s-a intamplat cu ele,ca cineva s-a jucat cu camera mea si am pierdut f multe poze.(le-a sters din greseala sau nu!)
In fine,ma duc la bucatarie,ca trebuie sa fac papica pt brotacel.
pt toate.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello!
Ledi, frumoase pozici, zic si eu ca sunt putine! Imi pare rau ca ati avut si persoane care v-au umbrit evenimentele frumoase din viata voastra...sper sa treceti peste asta, sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati unul de altul!

Dany, cum a fost vizita la stomato? Te plombasi la masea?

Adi, zici ca te resfata sotul!! Super! Mi-a placut programul Catalinei...foarte frumos...dar cred ca si foarte greu! Am vazut si mailurile...frumoase sfaturi...si super melodia! Imi place cum canta!

Catutza, nasol cu gradinita...La noi e triaj la intrare, ii verifica pe copilasi, daca au rosu in gat sau ii vede bolnavi nu-i primeste in gradi! !

Yoanna, Annie, Copilutz...si restul fetelor !!!

Azi e ziua surorii mele, mergem diseara acolo si nu i-am luat nimic...se serbeaza in weekendul urmator sau cel si mai urmator...asa ca o sa-i duc atunci ceva...azi doar flori...n-am nicio alta inspiratie! Poate ma ajutati!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Katty-am fost la stomatolog...coada mare mon cher...voia sa raman si ma rezolva pe loc..nu era bai ca acest cabinet e vis a vis de blocul meu dar nu aveam bani la mine si mi-era f. foame ...aaa si sa nu mai zic ca ma spalasem pe dinti dimineata dar la pranz nu caci nu ajunsesem acas'. Asa ca a ramas pe sambata la prima ora... restul era full.Aaa..si intrebai si pretul ca si ala e imp. 60 de lei... mi se pare putin. Acum vreo 2 ani cand am mai plombat o masea tot din vina mea( si asta tot din vina mea este) am spart un fistic in masele -am dat 120 de lei parca si nu sunt asa multumita.!Eeee...acum trag ponoasele!Pt. coltul spart acum plombez!Nenea dr. asta e tanar mi l-a recomandat o cumostinta care si-a facut toata dantura la dumnealui!
Ref. la cadou ( LA MULTI ANI !!! pt. sora ta)... sa ne gandim: mai bine o floare in glastra-aici vezi ce-i place... si cand isi serbeaza - ori o geanta, ori un set : bratarusa,cercei, margelute colorate , perlute...etc, sau:o carte buna ( daca are vreo autoare preferata),sau un cesuletz,sau o bluzitza/ camasutza de vara( la Siliana in Obor am vazut o gramada de lucruri frumusele 50-60-70 -80 lei) .Sau un costum de baie!!
Alte idei nu mai am!
Ledi - ce sa zic: no comment! Asta-i lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Dany, merci de idei...cam astea sunt si ce i-am luat pana acum...bijuterii, creme de fata, i-am luat si memoriile unei gheise, anul trecut, un set de prosoape, seturi de argint i-am luat, acum as fi vrut sa-i iau o pijama de vara draguta subtire si cu pantaloni scurti ...sa vad...ea tocmai mi-a zis la telefon sa nu-i iau nimic! dar stii cum e! Flori o sa-i iau : bujori, stiu ca-i plac...

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput