Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 16
katty spune:
Neata.
Annie, trimite si pe aici niste buna-dispozitie, la noi sunt niste nori care mie mi-au imprastiat bruma de dispozitie cu care m-am trezit! Sa aveti spor si realizari in planurile pe care le aveti, sa dea DD sa vi se implineasca visul!
Emma, sanatate multa lui Andrei!
Adi, n-are de ce sa-ti fie teama sa folosesti rochitele respective, daca sunt curate...mai ales ca te scuteste sa mai scoti bani din buzunar pentru altele, Catalina creste, poti sa-i si cumperi, dar banuiesc ca-i trebuie mai multe tinute, nu doar una pe care s-o aibe la toate specatacolele...asa ca sfatul meu e, ca poti sa folosesti rochitele respective...eu spre ex. am inchiriat la Craciun tinuta lui Andrei cand trebuia costumat in craiul nu mai stiu cum ii zicea...Parerea mea!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
szivarvany spune:
Salut si eu trupa, am revenit la lucru dupa o zi de concediu ieri.
A fost tare fain, mai vreau .
N-am citit in urma, sper sa recuperez.
Sper ca sunteti bine !!!
Edit: Adriana, iti zic io: accepta !
Noi nu prea primim
, insa eu asa ma bucur cand primim 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Azi am o zi in care sunt blocata la domiciliu mandra se resimte dupa ziua de ieri
.
Din pacate abia am inceput sa umblu dupa hartii,unele nici nu am ajuns sa le iau(trebuiesc completate)apoi puse la dosar...apoi mai e si "toanta"dr de specialitate-neuropsihiatra care o sa-mi manance ficatii ...niciodata nu vine la program la ora 13 (intarzie cu orele
)...si stai pe hol(acum o sa fiu vineri cu amandoi copii\\\\\\)intre ceilalti copii cu diverse boli.
Sunt in asteptare sa ma sune cand vor fi gata hartiile depuse ieri si alataieri...
....mai am de alergat cu amandoi dupa mani ...mai am...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
va
sunt la servici cu treaba, suparata ca la gradi sunt ambele educatoare racite rau si sunt in medical , in grupa la Bia e o fetitza care tuseste foarte rau iar mama ei nu vrea sa o tina acasa ca cica e ok copila 
masina sa stricat dimineata, adica nu a mai vrut sa intre in viteza,Mihai spune ca ar fi ceva la ambreiaj ca e prea moale, ma rog din tot sufletul sa fie doar atat si sa nu fie cutia de viteza ca ne omaoara 
revin dupa ce citesc ca acum ma retrag undeva sa bazai putin sa ma descarc ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
yoannamarie spune:
Salut!
Hop si eu...printre voi! Repejor...caci, suntem cu program...
...Nus' da'...in Bacau, pana pe la orele 14-15...e soare, cald, exceptional afara...dupa care, incep sa se adune norii si se pune, frate, pe "turnat"...la greu...Pana dimineata! Si, incepe si vantul...Nasol rau! Si, asta se intampla in fiecare zi! Parca are contract pentru cateva ore, soarele asta...
...
Asa ca, profitam cat putem de partea frumoasa a zilei...si stam numa' pe-afara!
Acu', tocmai ce am terminat de gatit, si, imediat ce va raspund...stam la masa si "zburam" afara! Daca nu se innoreaza, pana atunci, bineinteles! 
Dany,
mercic pentru ca ai intrebat de noi! Apreciez gestul... Esti o scumpa! 
Astept sa vad poze...atat cu finutzul dolofanel...cat si pe "fotomodelul" sexy,
, Tzitzi
!
Annie, mey, ce m-am amuzat cu "vantoreasa" si soparla!
Dar...brrrrr! Si mie mi-e teama, greata...nus' o senzatie de dezgust...fata de reptile!
Bafta in ce ti-ai propus!
Copilutz,
...."bestiale" tunsorile! Dar...strutii...urati cu spume... Bleah....Iar, "sezlongul"...practic si comod...pentru urs...![]()
Ai rezolvat problema cu sutienul pentru Perlutza? Ideea...mi-a smuls un zambet larg...![]()
Katty, am notat si eu reteta de cartofi frantuzesti si, in weekend, probabil ca o voi prepara! suna...delicios! Multumim! 
Catutza, nasol cu situatia la gradinita! Sper ca Bia sa fie ok!
Adi, nu refuza...din start, ideea! Nu strica sa vezi ce si cum sunt rochitele respective! Hotarasti pe urma daca sa le accepti sau nu...
O zi buna tuturor felinelor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Leditia spune:
Buna si de la noi.Ne-am mutat,ne-am instalat,ne-am acomodat si acum am si net.Partea proasta e ca nu am timp de net.![]()
Voi ce mai faceti?V-a fost dor de noi?
nu am timp sa citesc din urma si sincer nici nu stiu pe unde am ramas cu cititul,dar cand voi avea timp poate recuperez.
David este bine,l-am botezat,noi ne-am cununat...am plans in biserica ca prea l-a bruscat preotul ala si plangea de mama focului,asa ca maica-sa ce sa faca si ea..a inceput sa planga,ca deh,i se rupea sufletul cand il auzea.In rest ,se intoarce pe burta mereu,se taraste prin pat si desi avem un pat imens,nu-i ajunge.
Si uite asa trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie.Am inceput si diversificarea,supa nu-i place sub nici o forma(insa i-o pun peste legume si ii fac piure,deci tot o papa pana la urma
),legumele le papa doar daca ii pun putin mar sau para in ele,altfel mi le scuipa,imi da peste lingurita,peste castronel,isi lipeste buzele si nu deschide gurita deloc,daca vede el ca nu e bun..Dar per total e ok si cu diversificarea asta..
Ar fi multe de spus ,dar tre sa fug la el,ca nu se aude nimic in interfon si linistea asta ma ingrijoreaza.![]()
Voi pune diseara niste poze in contul meu,acum nu am timp.Va pup si sper ca sunteti bine toate.
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Gata,am pus si cateva poze cu noi.
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
copilutzu spune:
Katty super au iesti cartofii si fara smantanicaaa …mmmm papa buuun!!!
Mercicutz iar!!
Annie spor la invatat franceza , io nu mai am tinere de minte.. am hard-ul plin… batrantile ..deh..
Si Doamne Ajuta!!
Emma si Andreiutzu sanatate multa, muuulta!!!
Vaaai Adi ce frumoasa-i soparlicaaaa!!!
Si daca tot ai intrebat, eu as imprumuta rochitzica . De ce sa nu fie OK. Este super OK!!!
Te mai scuteste de o cheltuiala..
Dodolina iti doresc rabdare maxima ptr. depus dosarele !!
Offf ....Catutza pup fata poate mai trece !!!
Sper sa te mai linistesti !!!
Ledi am vazut pozici !!
Frumoase rau!!!
Dany si printishorul puuuuup!!
Imbratisez leoaicele!!!!
Are we there yet???
danyalo spune:
Bonsoire
Mai pe la miezul noptii si eu ![]()
Katty-daa sunt datoare cu poze stiu...sper ca maine sa le pun.Nu prea stim sa umblam cu ea...am setat pe dimensiunea cea mai mare...abia le-am descarcat...iti inchipui cat mi-o lua la incarcat pe net??
Multumesc pt. link-ul cu noaptea muzeelor deschise! O sa mergem cu siguranta!
Daria- minunat ca ai avut o zi libera... asa iti incarci bateriile!
Gabi- ce pot sa-ti urez decat toate sa-ti mearga din plin sa scapi repede si sa depui tot ce trebuie pe unde trebuie!Mi-e greu sincer sa-mi imaginez cum procedezi exact...cu ei doi pe mijloacele de transport in comun!
Offf... 
Lediii 

aleluia...ai scris in sfarsit! Ca sa-ti spun mai repede: ca ai un pui scump -scump- scump si ca vreau sa ti-l fur???![]()
Asa pletos cum e dragul de el???!!!!Doamne ce frumos copilash!!!Ce sa va urez: CASA DE PIATRA, COPIL CUMINTE , SANATATE, ARMONIE, BELSUG, IUBIRE....
Sa stapaniti sanatosi si casuta!
Emma- sanatate strumfelului si voua! Profitati de vremea buna cand este si aer liber la discretie!![]()
Adi- si parerea mea este sa imprumuti costumatii . Hainele oricum le speli si tu...si asa cum au zis si fetele...scutesti niste bani!
Annie-
Copilutzu-
si eu fata!
Mey Adi - poze cu Teo nu am si ce am avut recent am dat link...ca n-am ajuns la tara dar cu proxima ocazie facem si pozici! Acum am cu grasanelul de finutz- Robert....dar putintica rabdare...tomorow
. Am zis -am zis!
Acush vad un sooomn!
Ioana
- las' ca vine ea si vremea aia de o astepti tu...da sa nu te vaiti atunci!![]()
Pup si mitzu!Ia zi: cum stati la capitolul pipi si caca la olita, si la cap. vorbit! Hai da raportul repede ca mitzu a ta e cel mai aproape ca varsta de Teo si nu prea am cu cine vb. Si cate kile are donsoara!![]()
Destule intrebari stiu .dar eu sunt directa!![]()
Aaa... si daca e mancacioasa...Stiu ca fiecare copil e unic...ca fiecare are stilul sau...dar e bine sa mai auzi si pe la alta lume cum sunt alti copilasi!
Azi -a fost o vreme de toata jena: cum imi plac mie umbrelele de mor...m-am carat cu dumneaei la mine -pt. 3-4 stropi. Mai mare deranjul! Si se stransesera atatia nori de zici ca venea potopul!
Aaaa... si de la atatia nori mi-au vajait creierii toata ziulica...si un somn pe mine...ioi...acu' de oftica am luat o gurita de vin sa dorm fara vise!
Maine sa-mi tineti pumnii ca merg sa rezolv cu o plomba la o masea.Eu cum nu prea am pb. si dau o data pe an pe la astfel de doctori... am un stres.Mi-e frica de stomatologi...dar saracii nu prea au avut ce lucra pe la mine! Cu pacienti ca mine ar da faliment!
Va urez o noapte frumoasa!
adi69 spune:
Buna dimineata de la Iasi!
Sant o privilegiata ,de trei zile duce sotul copilul dimineata la gradi,nu ma mai trezesc la 6 ci la 7..iuuuuhuu!
Azi avem muzica,sa vedem daca aduce rochitele si ce fel sant..
Eu nu ma gandeam la sanatate si curatenie cand intrebam daca sa le iau sau ba,ma gandeam la ideea in sine,sa imprumutam rochite de la o colega de cerc..si cum se vede asta din afara..
Am trimis aseara fisa de inscriere la festival la Barlad,gata nu mai e cale de intoarcere.Si am completat si fisa ptr concursul din Iasi,de acum ..totul depinde de Catalina.
Pe 24 concurs in Iasi,pe 25 posibila filmare la un post tv local(TVR Iasi )pe 29 festival la Barlad,pe 6 iunie spectacol lansare cd (nr 2 al cercului de muzica) iar pe 7 sau pe 8 spectacolul de sfarsit de an de la balet.
Va place? Mie mi-e putin teama..oare se va descurca? Nu va avea trac ,sa uite tot sau sa se blocheze,sau ..sa nu cumva sa raceasca..UF!
Ledi,felicitari s casa de piatra,santeti frumosi cu totii iar David e scumpel foc!
Cum v-ati descurcat cu masa de botez ca-mi amintesc ca aveai oarece emotii?
Katty,tinuta poate fi aceeasi la spectacolele unde canta acelasi cantecel,chiar trebuie sa fie in ton cu cantecul sa nu faca nota discordanta caci se puncteaza..de asta ma si agit eu atat..
Daria, cum de ai avut o zi de concediu,adica cum de s-au indurat sa-ti dea? Sa-ti fie de bine!
Dodo,sper sa termini cat mai repede cu cosmarul depunerii actelor.Tinem pumnii !
Cata
nu mai fi atat de suparata.
E urata situatia in care vine cate un copil bolnav la gradi,maica-sa spune ca e ok,apoi incep pe rand sa se imbolnaveasca cate unul..m-am lovit si eu de cazuri de acestea.
Daca nu e nimeni care sa trimita copii bolnavi acasa,asta e,de multe ori preferam s-o tin acasa eu.
Cat despre masina,poate nu e cutiaaa..
Si lasa bazaialaaa unde ai vazut tu leoaica plangacioasa?
Ioana ,trimite si la noi ploaie.Asteptam de o luna sa ne ude ploaia gazonul,pe aici doar cateva ploi usoare ,una mai serioasa marti insa nu a reusit sa ude pamantul suficient,a mai fost si vantoasa mare si a doua zi pamantul era din nou uscat.
Gazonul nostru e iesit pe smocuri si bucatele..urat.Are nevoie de o ploaie sanatoasa,degeaba il udam noi loa doua zile cate juma de ora..
Copilutz,de ce nu mancati smantana?
Se putea inlocui cu niste iaurt,dar daca au iesit buni si asa..
Era simpatica soparlica si ceva cu totul inedit ptr noi..de aia am si pozat-o.Doar ca a fugit repejor.
Dany,e scumpel si finutul vostru insa Teo..m-a dat gata.Astept pozici cu el.:)
Tinem pumnii !
Ma duc sa-mi scot apa din masina,s-a stricat pompa ,cred, si nu mai evacueaza singura,asa ca tre sa spau pe langa ea sa scot apa cu ligheanul..vai de salele mele.
Si nici nu se preconizeaza inlocuirea ei pana nu ne mutam....iar de reparat..nici atat,cica nu se mai fac piese de schimb ptr ea de vre-o cinci ani,noi o avem de ..13!
Norocoasa de mine!