Colectia de toamna - iarna 2005 (236)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, habar n-am cum se face badijonarea bucala (am cateva imagini:)), dar VREAU reteta minune. merci anticipat

pediatrii au zis , ca ma si enervez pe ei... unul otita unul amigdalita. cand era copilul in febre si spume. si a doua zi nu mai avea nimic, zici ca eram in filmele sf. si a treia zi iar febra. si a patra iar era brici, fara febra si cu energie cat 10. si seara iar urca termometrul....uite asa m-a tinut...acum e mai multe zile bine si pac urca febra ca la balamuc...si iar mai multe zile bine, chiar perfect... deci am progresat, ce sa zic...
nu-i dau nici muscata antibiotic (augmentin a prescris doctorul cu otita) pt ca asta nu este comportament de infectie, nici pe sfera orl nici pe alta. dk avea o infectie nu avea perioade bune si apoi o zi de febra si tot asa.

si mi-a trecut prin cap medicina in liceu si am zis ca e prea grea pt fluturii din capul meu de-atunci. si rau am facut. acum nu mai dadeam din colt in colt cu copilul si cred ca imi placea si mai mult meseria:))...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

IOANA si ANDA aveti PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Tania, merci mult pt reteta. de ce n-o postezi? pare cu spectru general. pot eu s-o postez? poate vor si celelalte fete ma gandeam...

ieri si azi au fost 2 zile bune ale lui nic. nici urma de febra, vioi, am iesit nitel cu bicicleta chiar. Doamne ajuta sa fie si maine asa.

coralia, hai ca mai e nitel. Doamne , ce departe imi par lunile de gravida. parca eram in alta viata:))
vad ca sibiul e numai in perechi:))

maria-alexia, si eu am simtit amprenta pana la sange a lui woody allen, dar personajul penelopei mie mi-am parut fte ine conturat. ceilalti erau varza din acest punct de vedere, iti impartasesc opinia.
eu mai am 4 filme (dintre care pe 3 le am deja dar nu am apucat sa le vad si unul imi lipseste) si termin filmografia lui almodovar. bravo pentru andreea!!!
alaltaieri mi-am pus Kika in pat, pe laptop, am vazut un sfert, dimineata era laptopul deschis! zic asta cu mirare pt ca , pentru cine nu stie, toshiba au toate mari probleme de supraincalzire, pe oricati suporti ii pui, se inchid de la fierbinteala cand iti e lumea mai draga. in pat nu l-am mai pus pe 2 suporti de piatra (asa sta pe birou) ci pe niste carti. ma asteptam sa moara intr-o ora, desi era cablat. eh, uite, cand nu te uiti la el ca adormi, atunci n-are nici pe naiba, merge pana dimineata, altfel se inchide numai inainte sa dai send la un email de 2 pagini, nesalvat eventual sau cand aproape ai terminat o comanda pe net...

tania, bine pt vacanta turceasca. ai mai fost? dk nu si nu stii, iti zic eu ca o sa-ti placa. pt mine a fost cu mult peste ce ma asteptam de la tara aia.

joy, nici o grija ca uiti sa-mi urezi, va anunt eu inainte sa plec, ma voi plange groaznic p-aici de primul transatlantic din viata mea, de rechini care asteapta hulpavi..deja imi e nitel frica:))

ceva poze noi prin cont? ia sa vaz io...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA, o sa trimit eu retetele in contul comun.
Nu vreau sa le postez, ca nu stiu cine citeste si eu am incredere in noi/voi ca mame responsabile (e, totusi, o indicatie medicala), dar...mai stii cine(din afara grupului nostru)/ce/cat preia din ele si nu vreau sa dam in altceva.

In plus, nu e un leac-minue, doar ca la noi functioneaza, la ambii copii, sper ca va fi la fel si la voi.

Ma bucur de incurajarea cu Turcia, eu am ales vacanta asta pentru cel mai recent scop al meu in viata: sa LENEVESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am reusit in sfarsit sa culc trupa. Scuze de postarea anterioara, total in afara temei si a contextului, dar deh... rar mai prind si eu un film .

Anda, super ca reusesti sa pleci la NY! Si mai tare e intr-adevar intalnirea cu Meems - mi-ar placea tare mult sa stiu daca voi v-ati cunoscut doar de pe forum, sau mai aveti si alte legaturi?
Sanatate multa lui Nik! Mi se pare intr-adevar tare ciudate simptomele si chiar nu ma pricep. Pot spune doar ca si Ana ne-a chinuit cam o luna cu pusee de febra, tuse si muculeti semi-permamenti si aleatori inainte sa-i rasara 4 dintisori cam de-odata. Chit ca eu eram convinsa ca nu exista asa simptome de la dinti.

Mihaela80, bine ati revenit! Subscriu si eu: poate ne povestesti odata cum de ati luat decizia sa reveniti.

Si bravo tuturor pentru intalnire - o asteptam pe Noki cu pozele

Noki, banuiesc ca nu te prindem la prea multe povesti nici saptamana asta - spor la invatat, bafta si revenire in forta pe forum iti doresc! Sper ca ai gasit-o cu bine pe bunica.

Lavi, de-abia astept impresii si poze din Veliko T. Inca mi le mai amintesc pe cele ale Catutzei, frumoase locuri intr-adevar.

Ina, esti fenomenala cu cat timp inainte si cu cata grija pregatesti tu aniversarile copiilor! Recent am vizionat o caseta din sept 2006, in care tati il filma pe Cristi la joaca. Iar eu citeam forumul, se pare, caci la un mom dat ma aud: "fii atent, Ina din CA a pregatit deja aniversarea lui Rachel!!!"

Coralia, nici nu stii cat ma bucur ca s-a intors bb mic!! Bravo lui, sa fie cuminte sa mai stea la caldurica pana se intoarce dr din concediu, apoi sa mai fie cumintel si sa doarma mult, sa scapati de colici si... gata, va linistiti si voi!

Camelia, tot n-am apucat: daca gradinita pe care ti-o doreai initial a ajuns asa de fitze, poate e mai bine ca nu va merge Daria acolo, te-ai fi enervat zilnic.

Feli, cred ca Ilinca e mai sensibila (asa le si sta bine fetitelor ), dar din faza pe care-o povesteai eu sunt sigura ca ea nu prea intelege cum e cu imbatranitul/crescutul mare si a impresionat-o mai mult tristetea pe care a simtit-o la tine.

Alinush, bine ai revenit si tu! Deci ati beneficiat de mici autentici de 1 mai .

Tania, Coralia, noroc cu pozele sa ne mai vedem si noi copiii . Poate reusim si o intalnire cu toata trupa, desi... cred ca vom avea 6 copilasi pana atunci

Noapte buna, deja am bifat si prima tura de trezit a Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maria-Alexia, iti raspund eu in locul Andei: nu am avut nici o legatura cu Anda, copilasii nostri (forumul) ne-au "facut cunostinta". De altfel, nu am cunoscut personal nici o alta mamica din colectie inainte de a fi membra aici. Si chiar daca in 2007 am fost la Bucuresti la intalnirea aceea destul de numeroasa, nici macar atunci nu am apucat sa ma intalnesc cu Anda. Asa ca New York-ul va fi ceva inedit din mai multe puncte de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello,

Ne-am intors de la Veliko Tarnovo & Arbanassi, n-am uitat umbrela dar nici n-am folosit-o, a plouat putin pe 1 seara si apoi noaptea, in rest am prins verme buna.

La Arbanassi ne-a placut f mult, recomand pt un we de relaxare. Toata statiunea are numai case in stil traditional bulgaresc, albe, cu grinzi de lemn cu etajul in exterior fata de parter si garduri din piatra. Lipsesc cu desavarsire pensiunile baltate de pe la noi. De vizitat - o casa traditionala bulgareasca (amenajata), cateva biserici, am vizitat-o doar pe cea mai vestita "Nativity church".

O gramada de restaurante, multe cu curte mare, cu verdeata, cu bazine si paraiase artificiale. Verdeata foarte multa. In centru un parculet cu niste leagane & co.

In Veliko am fost sambata, am urcat la cetate apoi am luat-o prin oras, am mancat, ne-am plimbat pe niste stradute pietonale dragute dar 2-3. Ma asteptam la mai mult de la VT dar cred ca nu l-am vazut tot, pt ca la un moment dat cei mai mici au obosit si a trebuit sa o luam spre Arbanassi la

Revin cu poze diseara sau maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza

Anda , multa sanatate lui Nichita! chiar e cidat ca 2 zile e bine apoi face iarasi febra
calatorie placuta, sa faci multe poze si o intanlire frumoasa cu Meems ...eu una va invidiez-in sensul bun, ca va vedeti mai ales la New York

Lavi , ma mai fierbi mult? cum a fost la Veliko? abia astept sa ne povestesti si mai ales sa vad pozele. Spune-mi te rog cat mai e podul la Giurgiu? ca am inteles ca se plateste in euro si la noi acum.

Noki , cum a fost la Bistrita, cum se simte bunica?

Tania , bine ai revenit , sa va fie de bine aranjatul concediului

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Maaaaiiiiii sunt DUSA cu pluta rau de to!!!!!

Eu cand am intrebat "este Pischi ?" stiti la cine m-am gandit????

LA PISI.................

Stiu.
ca Pischi a noastra este gravi...
fug ca nu ma lasa Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza la dus am platit 30 RON taxa de pod, la intors 12 leva in monedele in care am zis. Vigneta bulgara pe o saptamana 16 leva.

Anda & Meems distractie faina la NY! Sunt tare curioasa de impresiile vostre.

Tania concediu placut la turcaleti!

Mergi la inceput