Colectia de toamna - iarna 2005 (236)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , merci mult de tot.
Abia astept poze si poate ne spui mai multe macar de Arbanassi. Voi ati fost multumiti de cazare? cat va costat? De mancare nu intreb ca stiu ca e buna

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy

Catutza mai multe despre Arbanassi o sa vedeti in poze :)
Cazarea: noi am dat 80 leva(cam 40 de EUR)/noapte pe apartament si prietenii nostri 70 leva/noapte pe camera cu pat dublu si canapeluta extensibila pt 1 copil.
Am stat aici: http://arbanassi-hotel.com/contact.html
Am fost multumiti de cazare, am avut si mic dejun, nu a fost prea bogat dar OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, arata frumos vila aia. si eu astept poze de-acolo. nu am fost in bulgaria, nu am vazut decat poze din complexuri turistice, sunt curioasa "restul" bulgariei cum este.

joy, ce-ti veni tie cu pisi?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda ai vazut pozele mele si ale lui Noki de prin oraselele Nessebar & Sozopol ; cu Arbanassi & VT incerc sa pun diseara sau maine.

La Arbanassi sunt si mini-hoteluri cu piscina, poti sa te si balacesti vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pardon, da, am vazut, mi-am amintit:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Doua interviuri extrem de interesante si pertinente despre gripa porcina:
Interviu cu un dr de la Harvard Medical School
Interviu cu seful catedrei de epidemiologie la UMF Cluj

Eu una m-am lamurit si n-o sa ma mai uit la stiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria_alexia, multumim pentru link-uri ! Intr-adevar pertinente si oarecum linistitoare!
Acum tre' sa ne punem pe asteptat vaccinul minunte! Oricum, eu sunt convinsa ca toata aceasta "campanie" vrea sa promoveze vaccinurile, sa le "re-aduca pe firmament", avand in vedere cat de controversate au fost in ultimii ani! Dar oamenii care mor de foame, de malarie sau mai stiu-eu de ce ... de acestia nu ne pasa !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi in caz ca s-a inteles gresit mesajul meu precedent am vrut sa spun ca ar fi fost fi-miu in stare sa se mute la Alba ptr a asculta povesti cu trenuri/tari...
si pe asta il scrisesem in prima faza fara noima.sper ca acu e ok.

Mergi la inceput

Miri stai linistita ca am inteles ce ai vrut sa spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

'naseara

V-am tot citit dar n-am avut timp sa postez deloc, am tot fost plecati, vineri la gratare, sambata ne-am petrecuit in avans cu ocazia zilei lui Marius, am ajuns acasa la 5 dimineata, ieri ne-am trezit fooarte tarziu, am luat maimuta de la mama si am zacut in casa. Azi am gatit toata ziua... Maine nu mai fac nimic, ca mi-a promis musiu' ca ne scoate la carciuma

Anda imi pare rau ca nu reusesti sa dai de cap problemelor lui Nic, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, eventual sa-l mai vada un doctor...habar nu am. Suntem alaturi de voi si tinem pumnii sa fie bine pana la urma. In rest...NY.....frumos, distractie placuta!

Tania bine ai revenit, ce mai fac teroristii? Noi am fost la Delphin Palace, in Lara..tu vad ca zici de Delphin Diva. E acelasi hotel, i-au schimbat cumva denumirea? Oricum ar fi, sigur va veti simti bine, n-am auzit pe nimeni sa se planga dupa ce s-a intors din vacanta de la turci

Fug sa intind niste rufe pe balcon..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput