Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 7
catutza spune:
hello
Meems , ma bucur ca ai recuperat actele
ai scapat de drumuri
Mada , unde plecati? cum se mai simte Miruna?
Lavi , cu intarziere va urez si eu mini-vacanta placuta si relaxanta , sa va intoarceti relaxati si odihniti
Noki , cum se mai simte bunica ta?
Anca , foarte dragalasa Sorana ta si tare mandra de bicicleta ei ![]()
va
si va urez o zi placuta si relaxanta...noi suntem singure pentru ca Mihai lucreaza dar maine mergem si noi la gratar ...asta daca nu ploua 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
gabitaco spune:
soanso, foarte frumusica fetita ta. Si bicicleta e frumoasa. sa merga bine si mult pe ea. 

Mada...faine tare rolele Mirunei. Par sanatoase.Rotile sunt din silicon? Mai ca i-as comanda si eu Mateei. Tu ai luat S sau M ?
mara95 e superb baietelul tau..si dolofanel...

roxisialexia bravo alexiei pt mersul pe bicicleta.
Mateea ne fugareste efectiv cu bicicleta prin parc...eu una nu reusesc sa alerg dupa ea..asa ca merge mai mult cu sotul meu cu bicicleta.
Alexia a reinceput gradinita? care mai e situatia la voi?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
madau spune:
Gabita sunt super ok rolele, rotile nu-s din silicon integral, adica nu-s din alea moi ca cele de adulti, am inteles ca nici nu trebuie roti moi pt incepatori, sunt acoperite cu un strat de silicon doar pt aderenta. Ca marime i-am luat XS, pt ca poarta 26 la picior, XS e pt 26-29. Oricum, tin glezna foarte bine si nici nu-s foarte grele.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
gabitaco spune:
Neata...neata...
Da ce liniste pe aici...se pare ca toata lumea petrece
.
Noi nu am plecat nicaieri de 1 mai...avem azi un botez in familie...si din motive de prezenta obligatorie si bugetare...am preferat sa ne distram in familie noi 3... toata ziua
.
Mada ...multumim de info cu rolele...cred ca o sa comandam si noi saptamana viitoare...ca pana acum nu am gasit nimic bun si frumos pe la noi. 
felicia...uitasem ...si Mateea e f sensibila la subiectul cu batranetea...
. Plange daca ii spunem ca bunicii sunt batrani. Ea asociaza in mintea ei batran cu urat.Plus ca nu suporta sa ii faci observatie sau sa o certi
- plange dca ridici un pic tonul la ea, sau daca o mustrezi pt o greseala, shimband un pic nuanta vociei. La gradi educatoarea a sesizat pb ...si se poarta cu ea f finut... nu tipa la ea, vb calm si frumos cu ea...sunt ca 2 prietene
... si se "pupacesc toata ziua " - adica nu pleaca de la gradi fara sa ii dea pupic educatoarei
.
Eu cred ca se va rezolva in timp si de aceea nu insist musai acum pe pb asta a sensibilitatii.Gradinita, scoala o va intari si forma pt viata cu siguranta. Important e sa gasim oameni pregatiti, educatori/invatatori capabili sa ajute copii sa depaseasca usor astfel de momente.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
maria_alexia spune:
Noi vad ca facem 1 SI 2 mai acasa
. Anuca a primit ROR-ul acum o saptamana si acum suportam consecintele, azi e deja a treia zi cu febra
. Plus noptile, mai mult nedormite
.
bb_alinus spune:
Ola si de la noi! Am ajuns cu bine pe taramul insorit si cald, dupa o aventura de o zi in Bucurestiul aglomerat, suntem in calmul legendar din Alba.
Missa il calareste pe bunicu de nu mai poate, io sunt fericita ca 10 zile am cui sa o pasez ![]()
In rest suntm bolnavi cu totii,mai putin missa, deci deocamdata stam in casa, mancam mici, sarmale si ne uitam la TV!
Sanatate poetului, saracutul am citit ca de atata amar de vreme e consemnat la domiciliu! 
Sanatate Anei sa isi revina rapid dupa vaccin!
Lavi asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Meemsulici ce bine ca ti-ai gasit poseta! Ai gasit si cartile de credit, chei si tot?
Missa poarta 26 la pantofi, si doarme de la 19h30 pana la 07h45, la pranz no way, ca e ocupata sa isi adoarma vecinii de patutz.
coralia76 spune:
Neatza,
vacanta placuta celor care pleaca sau au plecat deja!
zilele astea am terminat cu santierul pe care l/am avut in casa,schimbat tevi si altele....Doamne dar mi s/a parut groaznic sa stai cu casa intoarsa chiar si numai 3-4 zile...bine ca s/a terminat totul.In a doua zi de santier am luat/o pe Andreea de la gradi la 1 si am plecat in oras cu ea si prin parc pana la 7 seara...macar sa/i las pe oameni sa lucreze...cu ea prin preajma erau slabe sanse...tot timpul se baga ce faci acolo,de ce imi iei teava aia jos...si altele din astea...
...in fine s/a terminat..inclusiv curatenia de dupa..de la care nu m/am putut abtine si am participat si eu pana cand mi/am dat seama ca nu/i de gluma ca risc sa nasc mai repede si m/am mai domolit...![]()
![]()
Anda77...of ..te cred ca esti terminata cu febra lui Nic care nu se mai termina...stiu ca am inceput parca odata cu febrele inainte de Pasti cu vreo sapt...Andreei i/a revenit dupa 2 zile apoi gata...la noi se pare ca a fost o simpla viroza cum ne/a zis dr. si am scapat fara antibiotic.
Maria lasa ca se face Anuca bine si recuperati voi iesirile la iarba verde 
Despre marimi la piciorus si somn cred ca suntem la extrem la amandoua
..Adica Andreea are o talpa micuta...cam 24 sau 25 poarta ea..depinde de incaltaminte....iar cu somnul ce sa va zic.culcarea e undeva 22 sau 22:30...iar trezirea...6..maxim 6:30..cand e 7 e sarbatoare pentru noi
...De ex ieri seara am fost la niste vecini si ne-am intors pe la 11...a rezistat...dar a adormit abia pe la 12 noaptea iar dimineatza la 6:30 a fost in picioare si ne striga..haideti treziti-va ca e lumina afara![]()
...Acum sper ca reusesc s-o culc de amiazi vreo 2 ore ca altfel agitatia e in toi...
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
mara95 spune:
salut!
sa va destindeti,le-am primit ieri pe e-mail de la o prietena:
mitocania ridicata la rang de stiinta
http://www.youtube.com/watch?v=RFIxlwN7HQg&feature=PlayList&p=FC69B3DEDD162731&playnext=1&playnext_from=PL&index=18
http://www.youtube.com/watch?v=Is7hwrwfNeQ&feature=PlayList&p=7494462594CEEEC8&playnext=1&playnext_from=PL&index=9
gabitaco,
De 1 si 2 Mai am stat acasa, dar am facut vizite la rude. Pentru ca s-a desfasurat la noi Faza nationala de dansuri sportive, bineinteles ca am fost prezenti in cele 2 zile toti 4 si tare ne-a placut.
in rest suntem bine si fara noutati.
meems spune:
Soanso, tare dulce Sorana ta.
Gabitzaco, sa stii ca si Rianna e o fire mai sensibila, cand o descriai pe Mateea identificam oarecum comportarile Riannei. Si eu am fost un copil tare sensibil, probabil pe mine ma mosteneste (tin minte ca in cls. I stateam in prima banca si i-am cerut mamei sa vorbeasca cu invatatoarea sa ma mute in alta parte ca aveam impresia ca de fiecare data cand ne dadea dictare ea se uita la mine in caiet si nu ma puteam concentra).
Alinush, bine c-ati ajuns cu bine! Da, eu mi-am recuperat toate lucrurile ce le-am avut in poseta, mai putin banii. Credit card-urile nu mai sunt bune ca le-am anulat imediat dupa furt, nici cheia de la casa pt ca schimbasem deja lacatul. Poseta am curatat-o bine dar o pun in dulap deocamdata, m-as simti ft vulnerabila s-o port acuma. Portmoneul si ceva bonuri ce erau prin poseta sunt manjite de sange, asa ca le dau la politie ca evidenta. Ma bucur mult ca am recuperat cateva obiecte cu mare valoare sentimentala care le aveam atunci in poseta.
Maria-Alexia
si sa treceti repede peste efectele vaccinului.
Coralia bine ca s-a terminat santierul din casa.
Anda, cum mai e Nic?
joy04 spune:
buna dimineata.
Si noi am stat acasa de 1 mai muncitoresc, daca stiam ca este cat de cat ok vremea, plecam la neamuri.
Si noi ne luptam cu un pic de tuse, mai mult cu nasuri infundate - Vlad - si fornaite -Alex.
La fix o saptamana de la ROR si Alex a facut febra, 3 zile. Asa ca Maria_Alexia ii trece febra si Anucai.
Vlad poarta la piciorus 24-25. Eu credeam ca-i iau sandale 26, dar se pare ca deocamdata ii trebuie 25 si spre sf verii va avea 26. Asa a fost si vara trecuta, cand ii cautam ca nebuna sandale si gaseam numai pantofi ca de, mi se spunea "este august, de acum se incalta mai mult pantofii".
Cu somnul stam asa: daca doarme peste zi o ora sau doua, seara se culca greu pe la 21:30-22:00. Si chiar mai tarziu. In schimb dimineata la 06:30 este sus: "mami, este ziua, trebuie sa stam in picioare"
. Cnad nu doarme ziua, se culca pe la 20:00 maaaaxim 20:30 (cateodata si mai devreme) si doarme pana la 08:00-08:30.
Ca o concluzie, cand doarme ziua doarme in medie 10-11 ore, cand nu doarme peste zi are un somnic de minim 12 ore.
In rest, cu crize cum ne stiti...avem zile mai bune si mai rele...Sunt momente cand ma topesc dupa ei cand se iau in brate si se iuibesc si-si spun unul altuia "ubesc"...de cumpar ceva pt Alex, imediat imi zice "Dadu? una.." Adica inca una si pt Vlad. La fel face si Vlad.
Dimineata cnad se da jos din pat, Alex se duce la Vlad, se intinde pe perna langa el si il mangaie, il pupa...
ce mai, te topesti.
uau..dar cand are Vlad crize si cand numai rezist si eu si ma pun contra lui, iese cu scantei.
Ieri de ex, nu am putut intra intr-un magazin ca nu m-a lasat, a vrut sa stau pe banca cu el. Si cand i-am zis ca eu ma duc in magazin ca amtreaba, daca vrea sa vina bine, daca nu sa ramana cu Cristi afara, s-a pus pe urlete de se uita jumate de cartier la mine.
Acum cam maraie ca nu incepe Scooby-Doo!
Va pup, duminica placuta.