Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 20
Ina869 spune:
Lavi
sarut'mana ptr pont, o sa incerc si asta
mamaaaa, imi inchipui ce poate manca nevasta aluia la mic dejun/prinz/cina , daca numai la o gustare consuma atita ![]()
o zi buna tuturor!
People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.
melku spune:
Joy, super ca ai reusit sa-l inscrii pe Vlad.
Daca vrei parerea noastra, si io zic ca mai bine il dai si pe Alex la cresa. Sa nu-i desparti. Si neaparat ramai in relatii bune cu soacra pentru cazurile de imbolnaviri ca o sa fieee destuleeX2
Felicia, foarte frumoase poze. Imi place asa mult cum ii sta Ilincai parul. Faina excursia, bravo.
Multa sanatate iti doresc.
Ioana, am vazut si pozele voastre. Ce frumos se joaca ei cu nisip. Mi-a placut mult imbracamintea Mariei, cea cu pantalonii albi. Super.
Miri_b:
| Citat: |
| Cine imi recomanda un pediatru ortoped?Merge cu piciorul drept usor cu varful spre interior, si parca dupa ce a schiopatat atat mi se pare mai vizibil. |
Miri, io am dus-o pe Daria la un pediatru ortoped foarte bun cand era mai mica: dr. Mihai Jianu.
Abia incepuse sa mearga si aveam noi niste dubii. Ni le-a demontat frumusel. Uite aici: http://www.mediclass.ro/spec01-14.php
Atunci ni s-a parut destul de scumpa consultatia. A fost simpatic dr. ca ne-a dat si o carte de-a lui despre ortopedia la copii ca a zis ca de banii dati la consultatie nu a avut ce consulta
o mai am si acum pe acasa, chiar pe unde-o fi.
Ina869:
| Citat: |
| aha, deci tu iti permiti luxul sa faci ce vrei? cum reusesti, da-mi si mie reteta! |
Ina,
m-ai facut sa rad...ce-o fi in capul ei de crede ca fac numai ce vreau. i-am explicat io ca n-as vrea sa ma duc la serviciu, sa calc, sa fac mancare si altele si as vrea numai sa ma joc toata ziua cu ea, dar n-am de ales ca in viata nu facem numai ce ne place, blabla.
nu stiu cat a inteles ca in continuare abia vine la masa si nu ca nu i-ar fi foame, dar mereu inaintea mesei, isi gaseste rapid ceva de facut...razvratita lui mama...
imi pare tare rau de cercelusul tau. n-ai lasat vorba acolo sa te anunte daca gasesc ceva? ma gandesc ca n-o fi disparut in ceata...sau pe fundul bazinului cu apa..
Multa sanatate! Si pe mine ma racaie ceva pe gat. Iau trachisan, pastile de supt cu antibiotic local. Vad ca-si fac efectul.
Roxi, am vazut poze superbe cu piticii tai. Alexia este o frumusete si nici bondarelul nu se lasa mai prejos. Sunt niste scumpi amandoi, seamana foarte bine intre ei.
Cami, daca parintii tai te mai pot ajuta, adica daca mai pot sta cu Daria, eu zic ca e mai bine pentru ea s-o lasi la program scurt.
Am vazut din proprie experienta, dupa masa de pranz si somn, nu mai au activitati curiculare sau cum le-o zice, nu mai fac nimic decat se joace de capul lor. asa ca n-ar fi o mare pierdere din punctul asta de vedere.
Plus ca doarme in patul ei, acasa. La Buzau nu e problema distantelor mari sa te prinda orele tarzii sa n-o mai poti culca la timp (respectiv mama ta).
Plus ca, daca alegi sa manance acasa la pranz, o mai feresti de oaresce toxiinfectii alimentare.
Daca aveam de ales, cu siguranta o lasam la program scurt si pe Daria mea. Asa ca daca iti doresti asa de mult la gradi aceea care te primeste numai la program scurt, io zic ca nu-i o varianta rea.
Anda, bravo pentru viza...se cred buricul pamantului.
De ce oi fi auzit io asa de des in ultimul timp: "cand America stranuta, Europa ia aspirina"?
Cum mai e Nichita?
Adina si Daria
miri__b spune:
Melku 

Si noi mergem la Depeche .Nu sunt fan, doar Sorin, ma asasineaza de 2 luni cred cu ultimul album, cred ca vrea sa invete versurile.
Dc vreti bilete...firma la care lucrez tine contabilitatea ptr organizatori, char la noi in birou...
[![]()
Bic spune:
La Multi Ani Lui Anais, ciresik! 

Ce copii mari ai Cora!
Anda felicitari pentru viza! Si disctractie placuta fetelor.
Mihaela80, nu refuzurile din partea fetitelor nu se intimpla tot timpul. In ultimile zile, Smaranda si cu sora cea mare au lasat-o la o parte pe cea mica, deci cind sint trei fiecare ajunge fraieru la un moment dat.
Smaranduca mea e cam miriita de citeva zile si nu prea inteleg de ce. S-ar putea sa fie pentru ca am fost cam absenta din viata ei in ultimul timp. Trebuie sa ma gindesc la ceva care sa o faca sa se simta importanta in urmatoarele zile.
Pupici tuturor.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
meems spune:
Bic, ce-ar fi sa faceti o plimbare "peste deal"? Poate o revedere cu Rianna ar ajuta-o pe Sma
Ca pe Rianna sigur ar binedispune-o.
lavi02 spune:
Vazut poze de la Roxi, Feli, Ioana tare frumosi copiii si frumoase pozele!
Feli, unde v-ati cazat la Predeal si care iti sunt impresiile? Ce frumos se vad in zare muntii cu zapada!