Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 19
soanso spune:
Buna dimineata,
dispozitia mea e precum vremea de afara "mohorata,plouata"
, am si febra musculara,ma doare burtica.
miha80,abia azi am vazut intrebarea ta referitoare la bici,are frane pe roata din spate , se pune cu pedalele daca se dau in spate.Sorana parca nu mai e asa incantata de ia,dar nu ma mir avand in vedere ca se plictiseste repede de orice.
mara95,foarte frumosi copii tai,felicitari pt asa copii reusiti!
Anais,LA MUTI ANI! fetita frumoasa,sa cresti mares si sa ai parte de bucurii mii!
felicia,sanatate infinita,super weekend ati avut! noi doar prin Cj am stat prin parc-cu barcuta, am vazut ratuste micute de doua zile,multe mirese
,am fost la un spatiu de joaca amenajat in aer liber ..a sarit Sorana pe trambulina si ne-am bucurat de o zi calduroasa in trei(raritate mai nou avand in vedere programul lui Sory din ultima vreme ).
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Am scapat doar de primul examen, ca celalalt mi s-a amanat pentru joi, in schimb m-am repatriat la serviciu.
Deci sesiunea e abia la inceput.
Noi am avut un week-end de party-uri: sambata toceala, apoi botez, apoi aniversarea nasei lui Sarah, iar ieri examen de dimineata si parc cat cuprinde dupa-amiaza. Ne-am intalnit si cu Mihaela80 din intamplare, nada programat de data asta.![]()
Feli- urocultura? CAre urocultura, ca noi nu am facut nimik de genul asta. Sau m-am dilit eu de tot si nu mai stiu ce fac? Ca zau daca nu mi-am pus intrebarea....
Ca cica prea multa scoala tampeste.
Sanatate multa si sa scapi de carcalac.MA bucur ca v-a priit la munte. Unde ati stat?
Mitzo- da' repede v-ati fofilat sambata!
De fapt am vazut ca plecati, da' mi-a fost imposibil s-o extrag pe Sarah de langa piscina. I-a facut toata seara baie papusii in apa.
Lavi- am vrut sa te sms-uiesc aseara, da' la intrarea in parc(la voi) Sarah nu a fost in chiar cele mai bue toane si nu m-am riscat sa traversez parcul catre voi. Apoi i-a revenit cheftul, dar era prea tarziu.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Mihaelutat spune:
Noki noi nu ne-am fofilat repede ca eram veniti de la 13.00. Mai mult m-am tot uitat dupa voi da nu v-am mai vazut asa ca am sters-o repede ca deja Titi protesta si noi trebuia sa ajungem in alta parte. dar Sarah era foarte prost dispusa sau mi s-a parut? Ce avea?
Mita
Noki_Lara spune:
La inceput a fost nitel timida, apoi a facut o pasiune pentru piscina si abia dupa a 2-a runda de scufundari ale lui Barbie, a inceput joaca cea mare cu Eva. Apoi baietii au lansat barcile lui Cristi la apa si fetele fugeau de mama focului cand veneau barcile spre ele. A fot cool dupa aia. Pacat ca ati plecat.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
joy04 spune:
LA MULTI MULTI ANI CU SANATATE celor ce au implinit mai multi sau mai putinei anisori!!!

Sunt grabita, am intrat numai sa va spun ca am REZOLVAT cu gradinita, a vorbit prietena mea cu educatoarea fetitei ei, si azi dimineata am depus dosarul, am luat fisa medicala.
Si am niste EMOTII SI O STARE EMOTIONALA......... naspa rau.
Soacra'mea imi zice ca pe Alex sa nu-l dau la cresa, ca face ea naveta intre tara si Bucuresti. Adica sa-l mai tina si acolo cate o saptamana, apoi vine aici...Cristi imi zice cum vreau/cred eu...
Nu am apucat sa citesc decat pe sarite, acum vrea si Vlad sa scrie, si deci va trimite si el cateva vorbe.
Eu va pup.
lfggglggllglglglglgggggllglglgglgg/gg ggktggyggtgoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
alexandrina spune:
Joy ai scapat de-un mare stress, acum incep emotiile si o sa fie o aventura despartirea de Vlad. La noi dupa cate-o vacanta iar ne despartim greu la gradi. Dar impreuna cu educatoarea facem tot felul de distrageri de atentie si-si revine si-i place.
Eu votez sa-l duci pe Alex la cresa pe cat se poate si soacra e foarte utila pentru cazuri de boala si de vacante.
La vara oricum, niste imunizari la copii ar prinde bine.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
madau spune:
Joy bravo!!!!!
Mitza 
Noi am avut un we full, sambata am fost la gratar si la pescuit, ieri am stat numai in parc, cu o mica pauza de pranz si nani...in rest am haladuit pe strazi. Miruna behaie iar, m-a scos din minti copilul asta cu tusea, toata ziua nu tuseste deloc si noaptea o apuca cat un acces de tuse de nu se mai opreste. Cred ca e ceva alergic, pt ca altfel nu-mi explic. Muci a avut doar o zi, febra la fel...acum e bine...doar ca tuseste. Abia ce terminase de data trecuta. Simt ca-mi iau campii
Si noi mergem la Depeche...facem o intalneala de forumiste depeche-iste![]()
Fug la mancarica, barbatul meu cica tine cura de slabire, pt cine oi gati nu stiu...da' nu ma poci abtine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
lavi02 spune:
Joy super veste ne dai cu inscrierea la gradi! 
Bineinteles ca sa-l dai si pe Alex la cresa.
In primul rand ca va fi egalitate si solidaritate, toata lumea la datorie! ![]()
In al doilea rand ca le e mai bine ambilor in oras, cu tine.
In al treilea rand ca scapi acum de acomodarea in colectivitate pt ambii.
In al patrulea rand ca e mai bine pt Alex la cresa, intre copii decat la tara cu soacra.
In al cincilea rand ca trebuie sa te intorci si tu la servici.
Dar nu o supara pe soacra, e un ajutor pretios in caz de imbolnaviri.
Madau si Silvia tuseste sec, mai ales noaptea, si eu dar mult mai putin. Simt o jena in gat, mica, in rest nimic. Nici ea nu are febra, muci sau ceva si e in forma (ca si comportament).
Ii dau Prospan pe moment si vad ca s-a mai potolit.
camelia_daniela spune:
Joy, ma bucur ca ai rezolvat cu gradinita!
Bravoooo! Mare realizare!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!