Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 18
mara95 spune:
buna dimineata!eu am crezut ca abia e vineri azi, si cand colo, era sambata!am pierdut notiunea timpului de tot#536;ba sunt inainte, ba in urma!
Mihaela_80, multumim! reintoarere placuta iti dorim!
Roxi,medicul de familie zice ca-i crescut cum trebuie
si sa incep diversificarea, dar fiind alaptat ,m-am gandit ca pot s-o mai lungesc asa pana aproape de 6 luni.
Ina, multumim!
Coralia, Andrei mananca doar san, dar e mare mancacios si probabil tot ca mananca depune, ca nu-mi explic altfel#537;flavi la varsta lui avea 6,5.
flavi nu-i hiar asa de inalta,dare slaba.are 95-96 cm
o asistenta tinerica, pe care nu o vazusem demult a crezut c are aproape un an![]()
coralia76 spune:
Nu pare Flavi slabuta in poze...doar inalta,ea mananca bine si nu se prinde nimic de ea..sau face mofturi la mancare?Ca noi suntem din categoria mofturi la greu si ma tot rog macar al doilea sa fie mai mancacios
.
Acum Andreea e deja la plimbare cu buni,ca e o vreme super la noi,soare si cald.Sper sa nu inceapa vantul ca atunci se strica toata vremea.
Da..am vazut si eu gafa ministrului cu cele 2 mil,de la inceput am zis ca sigur e o greseala..ce legatura are alocatia copilului cu indemnizatia mamei?
Dar in fine..bine ca s-a clarificat pana la urma.
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
mara95 spune:
Coralia, flavi manaca cam ce ii place, in cantitati nu prea mari, dar mai des.mai nou,cere sa manance peste.este extrem de activa,2 secunde nu ramane in acelasi loc si vorbeste...de nu se opreste zi lumina.acum e si ea afara cu tati, desi inca muceste, dar sta de 5 zile in casa si deja e cam mult.
eu cu andrei -acasa, el inca are nasul infundat si mai tuseste din cand in cand, dar mare noroc cu batista bb.
ieri am aflat de chestia cu ministrul muncii, bine ca nu m-am stresat prea tare
, dar pur si simplu sunt culmea, nu stiu de unde sa mai ia bani!
miri__b spune:
HELLO
LA MULTI, MULTI ANI ANAIS ! Sa ai acelasi efect asupra noastra ca in poza cu margele

Roxi multam mult, stiu site-ul, ma deranjeaza programul de vizita la muzeul asta.Dar peste 2 sapt am vineri libera si poate merg atunci( dc n-o sa fie D. la Ploiesti).
Miha80 uneori am impresia ca impinge copii doar ca sa atraga atentia asupra lui. Dc merge pe trotuar si vine o pereche in fata lui ii place sa treaca printre ei.
Azi am fost iar la Oraselul copiilor, inca nu l-a redat Piedone asa cum spunea in campanie, dar nu l-a impiedicat pe fi-miu sa se urce in toate trenuletele.Acum inca mai doarme rupt, si eu am adormit inaintea lui.Miine mergem in parc cu amicele mele fara copii, D. ma intreaba in fiecare zi ce zi este ca duminica se intalneste cu ele.
Cine imi recomanda un pediatru ortoped?Merge cu piciorul drept usor cu varful spre interior, si parca dupa ce a schiopatat atat mi se pare mai vizibil.
ptr copii pasionati de Thomas http://www.thomasandfriends.com/others/about.html. Tudor de Leea stiu ca era.
felicia74 spune:
Salutare, fetele!
Cum ati petrecut weekendul? Noi am fost la Predeal, a fost super-super, desi primavara vine timid la munte. Abia au inflorit papadiile. Am gasit toporasi, ba si cativa ghiocei (cam trecuti, cei drept, dar nu erau ofiliti).
Ilinca s-a comportat super, a mers cu telescaunul partiei Clabucet si a chiuit de bucurie, asa ca m-am speriat degeaba ca se va speria.
Azi am fost la Cabana Susai, am urcat o ora pe jos, iar fata mea iar a fost la inaltime, nu am carat-o in brate (mai) deloc. Dar si noi adultii am fost rupti dupa drumetie
Ce mai, abia astept sa repetam experienta, ca vad ca Ili este deja tocmai buna de drumetii, nu prea s-a plans de oboseala. Pun si poze si un filmulet in contul cmun imediat.
Eu, in schimb, nu ma laud cu lucruri prea bune, de o saptamana ma lupt cu o cistita, sau cel putin asa credeam la inceput ca este, noroc, ca mi-a trecut prin minte sa fac o urocultura. Am avut dureri de d-abia puteam merge, de aceea nici nu am mai scris, ca nu-mi statea capul la forum. Vineri am primit rezultatul - infectie cu E coli, si nenorocitul de carcalac este rezistent la augmentin si amoxicilina, adica astea mai usoare. Marti ma duc la urolog, sa vedem ce-mi prescrie de pe lista. Dar pana atunci ma chinui. Asta e...
Si acum sa bifam:
Anais la multi ani, sa cresti mare si frumoasa!
Noki sper sa-ti fi trecut viroza. Cum a iesit urocultura lui Sarah? Scuze daca ai scris deja, poate am omis cand ai zis.
Camelia Bafta la gradi!
Ioana sanatate "mucosilor", of, si Ilinca deja haraie, se vede ca a tipat ieri cand mergeam cu telescaunul.
Hai ca ma opresc cu raspunsurile, scuze, dar ma duc sa ma doftoricesc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
am fost si noi pana la roman astazi, cu gandul sa ajungem la Piatra Neamt, dar copiilor le place asa de mult la bunici in curte, ca ne-am oprit la ei si am amanat excursia pt alta data.
A fost f cald, 35 de grade la soare, nu eram pregatiti si i-am lasat la chiloti/pampers.
Intentionam sa ajungem la concert la Depeche, tineti-mi pumnii sa fie bine cu copiii, ca daca-s sanatosi, nu ma intereseaza cum se descurca bunica cu ei
ar fi prima escapada de genul asta, sper sa fie ok
Tania, saru' mana si un camp de
am preparat picaturile de pus in nas si ai mei sunt pe drumul cel bun. Maria e aproape dreasa, STef a dormit ieri noapte lemn dupa doar doua ture de picaturi.
am sa pun si eu poze cand mai apuc.
pupici
camelia_daniela spune:
Hello!
Ce frumos e ca va plimbati!
Asteptam poze!
Eu am inceput sa am pobleme cu plecarile in w-e ... faptul ca ma intorc duminica seara si luni la ora 8 trebuie sa fiu la munca ma darama efectiv! (nu mai ma pot bucura de iesire
)
Nu va mai spun ce probleme am cu trezirea Dariei dimineata!!! Nu vrea sa se trezeasca, plange, zice mereu ca vrea sa stau acasa cu ea ... nu stiu nici eu cum sa o mai iau ! Daca as incepe munca la 9 ar fi suuuper !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Mihaelutat spune:
Hello dragelor si dragilor. Am scos putin capul sa va anunt ca inca traim, in fapt eu ma tarasc, dar merge si asa. Va citesc aproape zilnic dar nu am timp sa scriu.
Roxi 
Ioana si noi o sa mergem la Depeche. Abia astept. Din pacate nu imi mai gasesc blugi si bocanci dar inca imi amintesc melodiile.
Sa avem cu toatele o saptamana minunata.
Pusy
Mita
lavi02 spune:
Noi am sarbatorit un we de stat acasa, facut ordine, curatenie, mancare, iesit in parc... eram in urma cu toate astea dupa diverse iesiri.
Feli sanatate multa si sa va fie de bine iesirea la Predeal! Bravo pt excursionista Ili!
Mitza 
Ioana & Mitza distractie placuta la Depeche!
Coralia
cresc copiii si va puteti aventura pe unde vreti, cu ei sau fara.
lavi02 spune:
Ina gargara cu ceai cu bicarbonat (o lingurita la o cana cu ceai de musetel/galbenele/sunatoare - astea toate sunt dezinfectante). 1-2 ore dupa nu bei, nu mananci nimic. Eu fac seara la culcare dupa ce ma spal pe dinti si dimineata dupa ce mananc.
Mara si eu am divesificat-o pe Nati la 5 luni si 3 saptamani pt ca o alaptam exclusiv, asa ca votez pro amanare catre 6 luni.
Noki ai scapat de examene?