Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
melku, da' poze?
mihaela80, inca suspectez maselele ca fiind responsabile de mizeriile suferite. analizele facute cu ta-su cica sunmt bune dar nu le-am vazut, doar mi-a fost adus la cunostinta ca sunt "bune"...ar fi prea mult pentru el sa-i cer sa le si ia de la spital....ca sa vad practic ce a hotarat pediatrul respectiv sa testeze, ca sa vad ce a ramas de testat.
ina, da, au relaxat vizele dar numai pentru anumite categorii. am vazut multe perechi de parinti in varsta, parinti de emigrant tanar adica, refuzati in fata mea la interviu, desi prezentau documente proprietati/extrase cont/pensii etc. imi era mila de ei, unii plangeau cand ii refuzau, probabil nu-si mai vazusera copilul de ani de zile. spre surprinderea mea parintii batarani sunt o categorie foarte prost vazuta. daca cer amandoi viza. daca cere doar unul, sunt sanse muuult mai mari. pt ca le e frica ca raman acolo pe capul lor, cu ajutoare sociale etc, au mai fost cazuri. pt un singur parinte de emigrant dau mult mai usor. pt perechi de parinti nu prea. mai refuza si pe cei cu frati/surori care au obtinut cetatenia deja, indiferent dk pretendentul e tanar sau batarn, se considera ca vor sa ramana in procent de peste 50%. mai refuza clar daca prezinti vreo legatura cu un roman care a ramas in state desi a intrat acolo doar cu viza turistica. am un amic refuzat luna trecuta, in conditiile in care a avut 4 ani viza de studiu in state ( a facut college acolo) si inca un an viza de munca! a plecat singur din state ca venise recesiunea si pierduse locul de munca. acum a vrut iar sa plece, a zis ca macar cu viza de turist, nu vroia sa ramana, vroia sa se vada cu fosta iubita:)). nu i-au dat. au zis ca sa se mai chinuiasca sa se adapteze in romania si peste un an, dk tot vrea sa se intoarca in state, o sa--i dea, ii promite:)))))))))
eu nu am avut documente de proprietate, nu am avut extrase de cont, desi mi-au cerut, nu am apucat sa-i arat documente ca ramane fiul meu minor in ro , deci ma intorc mai probabil:)), nu am avut DECAT adeverinta de salariu.
partea buna este ca e salariul ok, plus ca adeverintele de la avas sunt cu stema romaniei color, apoi scrie mare pe juma' de pagina: "guvernul romaniei" etc:)))
atat.
m-a mai intrebat pe unde am mai fost, probabil sa-mi exerseze engleza in conversatie ca ea oricum vedea daca mint sau nu pe computer, erau afisate toate calatoriile mele de cand am scapat de scutece.
m-a intrebat doar, cu maxima obraznicie si pe ton superior asa, de ce vreau sa-mi serbez ziua de nastere in US si nu ma duc tot la paris ca se vede ca-mi place acolo. ...mi-am muscat buzele sa nu-i zic ceva de ma-sa, educatia ei si natia ei de infatuati si i-am raspuns cu cel mai prefacut ranjet de care dispuneam ca vreau sa taste a piece of america...
atat, a fost cel mai scurt interviu din sala aia. am fost printre ultimii intervievati si am stat 2 minute in fata ei sau mai putin. repet, adeverinta de salariu mi-a deschis usa statelor unite, sa traiasca guvernul romaniei:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Melku, multumesc de intrebare ... nu mi-a primit dosarul acolo, mi-a oprit doar cererea pe care am trecut numarul de telefon. Numi-a dar nimic in "buna", mi-a zis ca eventual mi-o poate primi la program scurt, pentru ca nu au patuturi pentru toti copii de la camin. Om vedea... Noi avem dosarul dus si primit la o alta gradi, dar nu e din cartier. Oricum pot sa spun ca sunt scarbita de sistemul invatamantului din Romania
, asta ar fi unul dintre motivele pentru care as pleca din tara asta chiar si maine!
Bine ca nu ati avut probleme grave, sincer, eu le prefer pe astea mai usoare si mai dese, decat alea "urate"!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mara95 spune:
salut!
am reusit sa va citesc oarecum pe diagonala![]()
Andrei azi a implinit 4 luni si ca atare :are 9,200gk si 66 cm
, ceea ce ne bucura.
In schimb sunt mucosi amandoi, a doua oara intr-o luna si asta datorita flaviei care a achizitionat oarece virusi din parc. in rest suntem ok.
cateva poze si de la noi, in fuga : http://picasaweb.google.com/flavi2005/AndreiSiFlavi#slideshow/5333441464563777154
va pup!
mihaela_80 spune:
lavi, ne vedem la 5, atunci.
mara, oau, 9 kile la 4 luni..creste ca din apa baiatul asta al tau.
anda, cum adica vede tanti de la ambasada toate calatoriile tale de cand ai scapat de scutece? Vrei sa spui ca la iesirea din tara se stocheaza datele si ambasadele au acces la ele? Si cine mai are, püe langa ambasade? Eu credeam ca se fac liste cu cei care incalca legea in diverse moduri, mai ales ramas dupa expirarea vizei, si asta pot vedea intervievatorii, dar numai din tara lor. Cum scrii tu suna a Big Brother.
Noki_Lara spune:
Pe fuga 2 cuvinte...
LMA pentru Anais draga, sa creasca fericita si sa duca o viata linistita si plina de impliniri! Corapino, nu am uitat ieri, doar ca nu am avut deloc timp de forum.
Anda, bravos pentru viza. Ti s-a parut tanti de la ambasada cu aer de superioritate? Eheheeh...stai sa ajungi acolo, pe aeroport si sa dai pasaportul la unul din cele ghisele opuse : "US citizens" vs "Non-US citizens"...ATUNCI o sa simti cum pute a discriminare si aer superior.![]()

Multumesc de urarile de bine la adresa bunicii si rosiilor!
Ma reapuc de invatat, ca maine am o zi full.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
roxisialexia spune:
miri, uite ce am gasit :http://www.onlinegallery.ro/muzCFR.html
cred ca o sa merg si eu cu alexia intr-o zi cu mai putin soare.
noki, succes!!! 
mara..wow!!! pediatrul ce spune, nu e cam mult? cand incepeti diversificarea?( matei are un an si abia atinge 8.600kg). arata insa delicios in poze
Sanatate maxima kinderilor.
miha80 ramaneti pentru o perioada mai lunga, nu? ma bucur ca aici in ro maya este incantata de gradi, in sfarsit ai si tu timp pentru tine, succes cu drumurile.
mitza, mi-e dor de tineee!!! te-a acaparat statul asta de tot, sper sa mai dai un semn ca duc lipsa umorului tau,
.
mama ta este bine, alex ce mai face?
melku, chiar asa, niste poze recente cu micuta ta??
meems
Ina869 spune:
Roxi o sa pun poze, promit, si o sa dau de stire. deocamdata febra mea a luat-o razna. am luat doua aspirine si ma duc in pat sa zac. ma doare si gatul, ma omoara durerea de cap. ce dieta, ce dieta, nu auzi ca in fiecare we am fost pe la cite o sindrofie? era pacat s-o incep ..si s-o las balta.
Dordia, ai apucat sa te odihnesti acasa?
Maria rabdare si tutun ne trebuie, in cativa ani n-o sa mai avem prea mult de lucru in jurul celor mici, vor fi si ei mai independenti.
Melkutule, multam fain'.
aha, deci tu iti permiti luxul sa faci ce vrei? cum reusesti, da-mi si mie reteta!
Mada o sa pun poze. deocamdata a darimat-o si a inceput sa-si construiasca o magazie
, ca sa aiba unde depozita sutele de scule pe care si le cumpara, fiindca in garaj - unde ar trebui sa stea masinile - troneaza la loc de cinste scule si materiale si nu mai este pic de loc
Ioana, subscriu, super-nasol fara ajutor. 

daca am fi mai aproape, ne-am lua de mana! 
ieri am avut o zi nasoala, in timp ce o asteptam pe Rachie sa-si termine ora de inot, m-am jucat cu Bobby care incepuse sa se plictiseasca. la un moment dat el m-a tras de cercei, de abia acasa am remarcat ca am ramas doar cu unul in ureche. m-am dus inapoi, am cautat pe la vestiare, am luat fiecare metru la scotocit, nici pomeneala de cercel. mi-a parut rau fiindca, pe langa faptul ca erau foarte scumpi ( na, cine ma pune sa port cercei scumpi la ora de inot!- adevarul este ca dimineata am fost plecata undeva si ei imi purtau noroc, de-aceea ii luasem, apoi am uitat sa-i schimb) aveau si o valoare sentimentala. eh, invatatura de minte, cind ma trage fii-meu de urechi, sa mi le controlez. ![]()
Meems, ce frumos! sa aveti o intilnire de neuitat! de ani de zile imi propun sa vizitez NY fiindca acolo locuiesc prietenele mele din copilarie si tare ne-ar placea sa ne revedem. din pacate, mereu a fost cite ceva si nu am ajuns. poate cind vor creste copiii mei mai maricei.
Lavi,dreptate ai,nu stiu de ce nu ma potolesc si pun paie pe foc, mai ales cind vine vara o iau razna de tot.
adevarat graieste colegul tau! presupun ca are cel putin doi copii?
Corapino, spor la trebaluit! ![]()
Anda, felicitari ptr. viza si ptr ca ti-ai controlat atitudinea fata de urita aia! sa stii ca este de-ajuns un gest, o grimasa mai nu stiu cum, si nu ii mai scoti din ale lor, te resping cu zambetul pe buze. eu am prieteni/rude/cunostinte care au fost respinse fara sa li se spuna clar de ce anume, au incercat ani de zile la rand, cu extrase de ct de la banca, cu dovezi ca detin proprietati aici, ca sint in scoala, ca au copii, etc. la fel si ptr canada, am incercat sa-mi ajut fratele, varul, nik. nu s-a putut, nu le-a dat drumul. am incercat mai multe variante ( cu dovezi din partea noastra ca ii sustinem pe perioada vacantei, ca ne obligam la plata oricaror cheltuieli care ar putea interveni pe neasteptate, etc, etc.) am mers si la avocatul nostru, nu s-a rezolvat nimic. in final li s-a raspuns ca nu prezinta garantia ca se vor mai intoarce inapoi ( au meserii bunicele amindoi, frate-meu programator si varu-meu arhitect , primul si-ar fi gasit rapid de lucru, dar varu-meu nici vorba, deci nu ar fi avut de ce sa ramina aici, amindoi au situatii bune in tara, ei vroiau sa vina in vacanta numai).
ei da, un asa mod de-ati sarbatori ziua, mai zic si eu! o sa fie ceva de neuitat! deci tu in 12 zile iti iei zborul! 
| Citat: |
| Oricum pot sa spun ca sunt scarbita de sistemul invatamantului din Romania , asta ar fi unul dintre motivele pentru care as pleca din tara asta chiar si maine! |
Cami draga, asa si pe aici. poti crede ca l-am inscris pe Bobby la gradinita cind eram gravi in 4 luni? sa aiba un loc asigurat ( desi nimeni nu-mi garanteaza !) la gradinita din cartier cind va fi de 3- 3 1/2 .
Mara sa-ti traiasca grasunelu . in curind il ajunge pe fii-meu la greutate ( avea 9,500 ultima data cind l-au cantarit).
ce-l mai stringe in brate Flaviuta.
sanatate multaaaa tuturor!
va pup, un we placut si voios!

People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.
Ina869 spune:
uitam: ce metode ptr. tratarea gatului (mai) stiti?
am incercat ceai+ meire+ lamaie multa, gargara cu sare, lamaie stoarsa in gat. ma ustura de mor si nu am timo sa ajunga la dr. sa-mi dea prescriptie ( sau poate nici nu-mi da)
pup!
People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.
coralia76 spune:
neatza,
ieri dupaamiaza nu a mers deloc forumul...am reusit sa intru...am scris un mesaj si nu l/am putut transmite nicicum..
Mara ce grasunel si frumusel e Andrei...deja 9 kile?
Il hranesc doar de la san?Ce faini erau amandoi unul langa altul..Flavia pare inaltuta asa-i?
Ina..remediu pentu gat acum in perioada de sarcina cand nu puteam lua tratament alopat m-am axat pe homeopate:homeogene in special...nu stiu cat de eficient a fost ca ma tinea cate o viroza 2 sau 3 saptamani..
Mai este varianta de vitamina C cu miere si ceaiurile...altceva eu nu mai stiu....A ba da..tinctura de propolis luata cu miere sau cu un cub de zahar(asta chiar m-a ajutat mult).
Anda felicitari pentru viza!
Fetelor asa mi s-a facut un dor de a merge si prin alte locuri decat la mare la noi sau prin imprejurimi...Dar anul asta sigur nu mergem nicaieri...poate la anul ...Am 2 prietene care calatoresc destul de mult,cate 2 sau 3 vacante pe an si anul asta merg in Spania apoi catre toamna vreo 4 saptamani prin Asia(china,thailanda..) si m-a apucat nostalgia vremurilor cand mergeam si eu cu ele prin excursii prin Europa...asa fara a avea un traseu anume..ne hotaram pe moment unde vrem sa ajungem si plecam...Ele nu au copii si fac ce vor si acum,dar ma consolez cu gandul ca vor creste si copilasii si voi recupera si eu...
Azi s-a trezit Andreea la 6 si un sfert...dar a dormit toata noaptea bustean de la 10 nu m-a trezit deloc...as aca sunt fresh si eu..
![]()

Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
crissy77 spune:
Petitie pentru demiterea din functie a ministrului Muncii, Marian Sârbu, datorita faptului ca nedreptateste si isi bate joc de femeile cu copii si institutia familiei, nealocand nici pana acum cei 85% promisi
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_demiterea_din_functie_a_ministrului_muncii_marian_sarbu_datorita_faptului_ca_nedreptateste_si_isi_bate_joc_de_femeile_cu_copii_si_institutia_familiei_nealocand_nici_pana_acum_cei_85_pro-p04653049.html
Cristina & Elise-Stefania