Colectia de toamna - iarna 2005 (236)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Buna seara,
am si eu un moment liber la calculator, am alergat zilele astea de-am zbarnait, mi-a iesit pe nas toata relaxarea sudica.
In plus, dragul meu sot a consumat toata largimea de banda rapida cu niste descarcari de filme si acujm pana la sfarsitul lunii imi mananc zilele cu un soi de viteza stil dial-up, ca in tinerete. Avem un ab Vodafone mobil, ca n-a putut sa astepte o linie fixa.

Fata mea a mers saptamana asta la o gradinita particulara de aici din zona, numai in romana, nimic deosebit, n-a plans nici o secunda, a mancat tot la pranz, peste asteptarile mele. De pe la 10 la 14.00 o las, e ok asa. E bine ca avem amndoi timp sa ne facem treburile, ba am dat si o tura cu rolele in parc fara copil, rusine sa ne fie. Un soi de premiera.

Eu studiez si germana intensiv, am dat test si am trecut la nivelul 4, din 12, speram la mai mult dar au fost f multe intrebari de gramatica iar eu nu am studiat niciodata gramatica,am prins din conversatiile din jurul meu, asa ca pt o limba ca germana tot e bine.

Ma apuc sa citesc ce ati mai scris voi, ca sunt tare in urma.

Alinush, felicitari pt job. Casa Doina si Burebista mi-au placut si mie.

lavi, saru mana din nou pt numerele de telefoane, au venit amandoi si au facut o estimare, zilele astea vin sa si repare. Amandoi au fost f curiosi sa stie cine i-a recomandat, mai mult decat numele plus faptul ca aveti doua fetite nu le-am putut zice, si tot insistau: da stau la etajul 7? Dar am fost la ei toamna? etc. Pana la urma electricianul si-a amintit de voi, instalatorul nu sunt sigura. Par a fi f ok amandoi insa, multumesc mult.

anda, tu niste analize de sange i-ai facut lui Nichita recent? sa nu se lupte corpul cu vreo infectie pe undeva si de asta sa faca febra asta cu intreruperi. Ma gandesc la VSH, Aslo, leucocite. Stiu ca la baieti infectiile urinare pot sa nu fie f suparatoare dar sa determine cresterea temperaturii. Sanatate multa!

felicia, la Decathlon au marca lor proprie sau Fila. Eu am Fila, luate de acolo (in Spania), f ok, n-am nici un repros. O prietena si-a luat de la ei din Londra marca Decathlon, si ea e multumita. Si fiica-mea merge ca melcul, m-a zapacit dimineata, noroc ca e gradinita destul de aproape. De imbatranire nu mai povestesc, Maya n-are nici o treaba de ordin emotional, pe ea o preocupa detaliile morbide. Legist o face mama. Nu intru in amanunte ca va sperii.

roxi, felicitari Alexiei pt mersul pe bicicleta!

meems, ma bucur pt poseta.

soanso, bicicleta voastra are si frane? tre sa-i aiu si eu alta, stiti ca i-a pierdut-o taica-su.

trimit sa nu pierd, revin

Mergi la inceput

joy, ce-ai mai facut cu gradinita? nu stiu daca ai scris si n-am vazut eu. La Maya s-a vazut clar ca de data asta a fost pregatita.

proadelina, si eu am luat o tablita de remi in cap...faci copii, ii cresti, ii iubesti ca sa ai de la cine sa o incasezi.

anda, suuuper cu New York, si ca te intalnesti cu Meems. tare mi-ar mai surade si mie ambele. Ai luat usor viza? Chiar am trecut azi prin fata ambasadei si era o coada...

Coralia si Pishi, final de sarcina usor si placut va doresc! ce mult mi-a placut mie perioada aia, plutea ceva in aer, asa.

maria_alexia, ufff, e mult de spus cu decizia de revenit. Sper sa ajungem vara asta in Sibiu si sa iti povestesc personal. In mare nu ne simteam prea bine acolo, din motive de clima, mancare, gradul de educatie al oamenilor, n.am mai vrut eu eu sa mergem la intamplare pe undeva, aici mai aveam lucruri si legaturi care sa ne usureze viata de oameni cu copil...plus ca mie mi-a fost de la inceput foarte dor. Ma supara multe lucruri in Bucuresti, in capul listei calitatea aerului, dar sunt si multe multe motive pro, in capul listei prieteni si oferta culturala. Cam asa...mie mi-ar placea sa ma mai mut de colo-colo dar cu un copil mic e greu, ma simt vinovata ca ii fac rau neoferindu-i stabilitate. As sta o perioada si in Franta, de exemplu, si in Australia, poate cand merge ea la facultate.
De gripa porcina, da, nu m-am speriat nici un moment, nici la cea aviara, nici la cutremur, nici la nimic din ce nu pot controla cat de cat. Mai frica mi-e de accidentele pe trecerea de pietoni, ieri a agatat un idiot o fetita de vreo 6 ani chiar sub nasul meu. Era singura, alerga pe strada, el a intrat in intersectie cu viteza...N-a patit nimic grav, dar m-am speriat.

Imi pare rau ca n-a iesit bine cu bona. Dar din ce-am mai vazu prin jur e mai bine ca parintii sa nu fie acasa, copiii se mai si alinta si vin la ei la primul semn de plictiseala, plus ca si bona ocazionala e mai timorata.Poate incercati din nou cand mai creste Ana si poate fi atrasa si ea de activitati statice. :)

bic, n-am vazut filmul, dar nu pot decat sa il aprob pe sotul tau in legatura cu simplitatea barbatilor. F frumos din partea lui ca recunoaste, odata inteles lucrul asta , viata cu ei e asa de usoara. Fetitele alea nu ii dau voie Smarandei sa se joace cu ele in mod constant sau numai uneori? Ca daca e o respingere permanenta eu as interveni, sa nu ii spuna chestii prea dure daca insista ea. Am avut 2 vecine asa, doare, vorbesc din experienta.

madau, La multi ani sotului tau! Cum a fost tortul pana la urma?

lavi, bine ati revenit! Maine ma uit si pe poze, n-am mai vazut nimic de la colectie de vreo luna.

camelia
, sanatate Dariei!

corap, frumos cu Grecia! La multi ani, Anais, cu un pic de intarziere, sa fii sanatoasa si fericita! Ce propozitie lunga a spus la 2 ani, oau. Sunt de acord cu grupa de copii cu varste diferite, asa e si in Germania, asa e si aici la Maya.

monet, bine v-ati mutat, spor la smotru!

miri, dar de ce impinge David copiii? Eu pe Maya o mai intreb pe ocolite de ce face divese lucruri, inventand povesti cu pisicute/veverite suparate care fac acelasi lucru, si o intreb ce simt ele cand fac asa, etc. Si merge.

Noki, sanatate bunicii tale! Si tie refacere usoara si spor la treburi! Cu gradinareala...eu sunt cum erai tu inainte

melku, super cu faci numai ce vrei. ce bine-ar fi sa fie asa. eu ma trezesc de cateva ori pe zi gandindu-ma ca fac ceva ce nu vreau de fapt, dar trebuie. of,of.

Ma duc si eu la culcare, sper sa pot intra mai des.

Lavi, maine dupa 5 pot veni in parc, daca nu intru pe forum sa vad ca ai raspuns iti trimit un mesaj pe mobil. La intrarea principala, langa terenul de baschet?

Pupici tuturor, somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Imi cad ochii in gura, dar nu puteam sa nu urez si eu
La multi ani!!!!!!! lui Anais

Parol ca m-am gandit daca nu cumva e sarbatorita zilele astea, fara sa fi deschis forumul. SI iaca, asa era.

Corapino, sa-ti traiasca mandrete de fata, sa fie norocoasa, ca de frumoasa si destepta nu ma indoiesc ca va fi

ai mei is raciti amandoi. iar eu am avut astazi una din zilele in care m-as fi duuuuus cat vedeam cu ochii, dar nu am putut. Nasol sa nu ai ajutor.dar maine va fi mai bine, presimt.

pupam colectia

Mergi la inceput

Ioana, sanatate Mariei si lui Stefan! Mai e maine si vine week-en-ul, poate te relaxezi atunci un pic, daca se ocupa tati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anais scumpa, La Multi Ani! si multe, multe bucurii Corap, sa-ti traiasca dulceata de fata! Intru cu intarziere sa fac urarile, dar la mine e inca ziua de 7.

Abia am recuperat cu cititul. De cand cu incidentul cu masina, parca toate mi-s date peste cap. Si mai ales ca nu am mai avut nici laptop. Dar ieri am achizitionat altul, asa ca sper sa-mi reintru in ritm.

Mortale replicile fetitelor

Ina si bafta sa scapati de belele. In NY ne intalnim pe 21 Mai, s-a nimerit perfect sa mergem amandoua acolo in acelasi timp.

Ioana, sanatate si multa putere. Vorba Mihaelei80, vine weekend-ul si te mai scuteste George de sarcini. Bravo ca ti-ai amintit de Anais!

Am mai vrut sa mai raspund si la alte subiecte, dar nu mai stiu acuma... Asa ca ma duc sa vad pozele, ca si-acolo-s in urma.

Pupici colectiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Asa, sunt la zi cu pozele!
Intalnire Cismigiu: toate fetitele imbracate in fustite! Continui sa sustin ca Sarah si Nati seamana una cu alta si sunt tare dulci pozate impreuna. Noki, imi place cum ai asortat-o pe Sarah Maya are parul scurt! Alex de Joy e deja mare si el.
Lavi, tare dragute pozele voastre din mini-vacanta. Cel mai mult imi place cea cu copiii la masa, la desert.
Coralia, e tare frumusica Andreea ta, mare smechera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Miha80 OK, pe la 5 ne intalnim in parc.
cu instalatorul si electricianul, bine ca se rezolva.
Ma bucur mult ca ai reusit cu Maya la gradi, faptul ca vrea sa mearga e super.

Ina sanatate multa! Cine n-are de lucru, isi face (vezi terasa) da' asa esti tu
Vorba unui coleg de-al meu de la servici: pozele alea cu bebelusul care sta asezat pe jos si se joaca singur, linistit sunt fake.

Viza americana mai nou se da foarte usor pe 10 ani multiple entry la oameni mai in varsta sau la oameni tineri care au loc de munca stabil, locuinta, de-astea. De la un moment dat au inceput sa o dea foarte usor, stiu oameni care au fost respinsi de mai multe ori dar mai recent au obtinut-o. Cunostintele tale - sa mai incerce.

ioana sanatate multa copilasilor!

melku & roxi misto replicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Melku, bine ai revenit pe forum! Daria e bine in rest, nu ? Cum a mers la gradi, nu prea ati avut probleme de sanatate, nu???

Madaule, tot ma tin sa te intreb ... nu ne mai arati si noua nicio poza cu Miruna??? Hai ca nu v-am mai vazut de anu' trecut!!!

Melku si Roxi, delicioase replicile domnisoarelor! Daria mea zice ca nu vrea sa creasca mare, vrea sa ramana asa...

Multumim pentru urarile de sanatate! Daria e bine, putin fornaita, dar e bine!

Acum ma pregatesc la la 9 vreau sa ajung sa las dosarul la gradinita buclucasa!
Joy, tu ce ai mai facut cu privire la inscrierea la gradi?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

va multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult de tot de urari!
nu pot sa scriu mai multe ca am tb ca la balamucul balamucului
inei desigur

pupici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Camelia, a fost foarte des bolnavioara, dar nu grav, multumesc lui Dumnezeu! Muci care dadeau in tuse ce nu se mai termina, o chemam pe mama, mai statea cu ea. si isi revenea, era sanatoasa vreo 2-3 saptamani si o luam de la capat.
Acum ultima data a avut un pui de enterocolita luata tot de pe la gradi, de am sarbatorit 1 mai pe wc.

In rest, e bine, si-a facut muulti prieteni acolo, spun educatoarele ca e foarte cuminte si le cred pentru ca se sperie foarte tare dac-o cearta si mai bine in capul ei sa nu faca nimic care sa le dea motiv alora sa-i zica ceva.
In schimb, scoate untul din noi acasa…e destul de artagoasa, urla, tipa, tre’ sa fim tari cu nervii sa preintampinam, da’ nu ne iese de fiecare data...refuleaza de atatea abtineri la gradi, ce sa-i fac...e si foarte obosita...ea dintotdeauna a huzurit dimineata, se trezea destul de tarziu si nu reuseste deloc sa-si intre in ritm cu trezitul asa de devreme...

Mult succes la inscrieri! Ti-a primit dosarul? Mi-aduc aminte ce emotii am tras si io cu inscrierea asta anul trecut….

Ioana, multa sanatate piticilor! Da’ oare nu se mai termina cu racelile astea, ca doar a venit primavara?!

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput