Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi pe toate de la inceput pt ca mi-a fost dor de voi..
magditu ma bucur ca ai avut parte de asa zile frumoase, de relaxare si liniste . Ce iti mai face nepotelul cel micut?
Felix eu am ramas in bucuresti, vineri am fost la buftea , acolo pe marginea unui lac cu o pajiste superba si f curata cu nasii si cu mama mea, a fost fff frumos si chiar cald. In rest acasa,am citit, ne-am odihnit , ne-am uitat la filme,simbata mi=am vazut minunatia de nepoata care pe zi ce trece se mai face mai frumoasa si mai dragalasa. Tu cum ai petrecut la ai tai?
Elly imi pare rau iubita de spermograma, dar din cite stiu eu la barbati cu putin tratament se poate imbunatati ffff bine, vezi ce spune dr Matei si dr T,eee sunteti pe drumul cel bun, o sa vezi ca va fi bine. Ma bucur ca vacanta a fost o reusita. Ai stat linga fata cu burtica da?
Tamy deci tu ai petrecut frumos, fff bine draga mea. DEja te apuci de analize si eco, fff bine , sa vezi ce repede trece timpul si vii cu burtica de la vecini...Ce analize ai facut?
Mada tu nu ne mai spui chiar nimic?
ana ce iti face flacaul?
ALina mai este putin si se intoarce sotul nu-i asa?
Va pup pe toate si va doresc o sapt minunata plina cu vesti excelente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

elly rusaliile sunt pe 7-8 iunie, avem liber luni pe 8, asa ca iar e timp de o minivacanta
seleniu, zinc, ginsavit sunt vitamine bune pt sot, dar asteapta sa vezi de zic dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adriana- au fost 2 burtici - una de 5 luni si una de 7 luni.
Nu m-am dezlipit de cea de 7 luni

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

elly, mi-a placut faza cu indopatul . Al meu se indoapa singur cu fructe, dar are grija si de mine. Daca n-ar fi el...., asi manca doar banane , capsuni si piersici ( cand o fi sezonul lor).

ma bucur ca ai venit incarcata cu optimism. sper sa ai destul , atat ptr tine, dar sa ne dai si noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

tinuta- eu ii curat lui fructe, dar eu nu mananc
I le pun frumos pe platou si le papa- sunt ff bune la botul calului

Mai am momente cand imi iau la serviciu si mananc- dar rar.
O sa incep sa ma indop si eu cu fructe si salate.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Aditule, in banii aia au intrat urm. analize: anticorpi anticardiolipinici, hormonalele (fsh, Lh, Prolactina si estradiol), hiv, hepatita B si C. Ultimele 3 si pt sot.
Chiar ma gandeam...poate ma luminati si pe mine...stiti ca eu am un fix cu anticorpii anticardiolipinici. La synevo se fac doar Igg. Intrebarea mea este: anticorpii astia daca s-au activat in trecut e posibil sa nu fie activi si in prezent?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Adriana , suntem bine . Astept eco morfo de trim 2 , martea viitoare !

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

AAA, ce ma bucur ca vad ca v-ati relaxat si ati petrecut frumos in mini vacanta. Asta e solutia! Si salatele si fructele (asta pt elly si tinuta). Si vitaminele si sportul, ca dau optimism!
Adriana, , zice sotu' ca vine in jurul lui 15 iunie. A mai scazut putin, ca inainte zicea cel tarziu pe 25 iunie. Acum zice ca daca nu e trecut in primii care vin acasa isi face cerere. Motiveaza ca are treaba, ca se deschide sezonul la bbei Eu astept sa imi vina rusii si sa merg sa ma programez la laparo. Desi e mai greu pt mine, as vrea sa o fac inainte sa vina el, ca sa nu mai pierdem timpul, dar sa vedem cand ma programeaza. Pe de alta parte nu vreau nici sa il implic foarte mult in temerile mele, in analize peste analize... sa ne traim viata fara stres, mai ales daca in ianuarie pleaca iar, cum se aude.
Va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,deja incep sa uit frumoasele zile de concediu...Am sperat atat de mult luna aceasta...Nici nu v-am mai povestit,pentru ca deja visam cum va voi face surpriza testului pozitiv,dar totul a fost perfect.Am monitorizat ovulatia,am prestat la timp,am sperat...Dar astazi,am deja semnele de cm.Maine,probabil,va fi z1.Si iar ma incearca o depresie...Am senzatia ca mie nu mi se va intampla minunea niciodata...Mi-a mai povestit astazi si seful meu ca e in asteptarea unui bebe si mai rau m-a apucat...Mai au un copil de 14 ani si se incumeta sa-l faca pe al doilea.Sotia lui are 41 de ani...Si noi?Oare noi chiar nu meritam sa traim sentimentul de a fi mame???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Aerilian stiu ca e greu, nu vreau sa fiu baba cea sfatoasa, dar incearca sa te gandesti la altceva. Cunosc senzatia, si pe mine ma apuca, atunci cand vad "rosu", plang, ma jelesc cateva minute si apoi ma straduiesc sa uit, sa ma gandesc la altceva si sa ma gandesc ca Doamne Doamne ma iubeste, mi-a dovedit-o de multe ori si n-are rost sa il dezamagesc, sa nu cred in el. Si apoi o iau de la capat cu lupta, cu vitaminele, cu sportul, cu optimizarea fortata si imi revin. Te pup si nu te mai gandi, gandeste-te la ce e frumos in viata ta, la iubirea ta, la ce ti-e tie drag.

Mergi la inceput