Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

tamaryllis, si eu am gratuitate la medicover si la fel si eu voiam o eco, dar la cei de la medicover toate investigatiile care se fac pentru probeleme de sterilitate se platesc, nu intra in costul abonamentului. asa ca m-am dus la medicul gineco, am inventat ca ma dor ovarele si ca am predispozitie spre chisturi, m-a consultat si mi-a dat imediat trimitere la eco
magdita, multumesc

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cristy, multumesc pt raspuns! O sa procedez si eu asa!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele- vin si eu cu vesti bune si proaste

- bune:
a fost super in miniconcediu: m-am relaxat , mi-am incarcat bateriile - sunt mult mai ambitioasa

-proaste:
spermograma sotului nu a iesit bine : nu prea am inteles eu ff multe, trebuie sa ma duc la dr.Matei sa vedem ce parere are

Rezultatul: oligo-asteno-azo- spermie (ceva de genul asta- nu stiu sigur)
Nu am foile la mine sa va dau si detalii- daca ajung devreme acasa o sa intru s scriu ce scrie pe acolo.

Maine ma duc la T si-l intreb si pe el si incep si monit.

Asta este - o sa-i dau trat. naturist si poate o sa fie ok.,
macar sa am eu foliculi.

Ar fi culmea culmilor- de 4 ani ma chinui eu - si cand simt ca sunt ok sa aiba el probleme.
Ironia sortii.

Vom repeta spermograma si la medlife - luna viitoare.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Elly draga, imi pare rau pt spermograma! E bine sa o repetati, poate s-a strecurat vreo greseala.
Daca nu, batalia nu e pierduta; si ca sa-ti dau un exemplu: o buna prietena a rama gravi si are o fetita super, iar sotul sau are oligoastenoteratozoospermie severa: 2 mil. spermatozoizi/ml (unde 20 mil/ml e limita inferioara).
La noi a mers f bine pt motilitate si numar: carnitina, telina capsule si omega 3-6-9.
Bafta!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna tuturor fetelor, eu sunt Petricia, am facut un FIV la Giulesti in iulie 2008 , reusit dar din pacate sarcina s-a oprit un evolutie, as dori sa merg la domnul docotr Tutunaru, imi puteti da cateva informatii, nr. de telefon de la clinica( am inteles ca are o clinica particulara in Bucuresti), sau cum pot lua legatura cu dumnealui pentru o programare.

Va multumesc mult si va doresc sa aveti burtici frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Uite ca vin si eu la apel dupa minivacanta relaxanta!

Magditu ma bucur ca te-ai relaxat! Face bine la psihic!

Lilisor, am trecut cu ochiu peste pozicile tale. Frumos Parisul! Mi-ar place sa ajung si eu pe acolo candva!

Tamy, si tu te-ai plimbarit prin Srachinezia! Mai fetelor, ma faceti sa va invidiez!

Elly, un sfat prietenesc: recoltarea spermei se face NUMAI dupa ce Matei a sosit la cabinet. NU se duce proba dinainte si NU se lasa acolo pentru ca s-ar putea ca Matei sa nu ajunga in timp util si astfel proba sa fie compromisa. Asa che repeteaza sotul tau figura in conditiile de mai sus altfel sunt bani dati de pomana si stres inutil din cauza de rezultat slab....

Aditu, tu cum te-ai petrecut de minicanta???

Io ma gandesc acum la vacanta de Rusalii , stiti ca si atunci e liber, nu????

Pupacesc gascoteca de tutunici, scriitoare si mai putin scriitoare!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Tamy- cred ca si sotul meu are tot oligoastenoteratozoospermie (nu prea am descifrat eu biner ce sria- o sa ma uit diseara mai bine) - dar este moderata (asta am vazut vine).

Oricum va dau mai multe detalii diseara.

Felix- spermograma am facut-o la clinica lui T si cand am ajuns acolo - d-na dr. era - nu am asteptat-o.
Recoltarea s-a facut tot acolo si a lucrat-o atunci.

Oricum o vom repeta- dar intai o sa-i dau un trat. naturist.

Acum un an si jumatate avea- oligospermie
-toate caracteristicile erau ok in limitele bormale
- cu exceptia nr. de spermatozoizi= 7 milioane (abstinenta 2 zile)- dr. cocei a spus ca este ok la momentul respectiv

Intr-un an si jumatate sa ajunga la oligoastenoteratozoospermie moderata- cam nasol.
Sunt o groaza de detalii trecute pe rezultat si nu prea imi dau seama ce reprezinta.
o sa vi le scriu si sa ma sfatuiti

Adriana- ma bucur ff mult ca sotul tau este ok

Elly

Mergi la inceput

Felix - cand sunt rusaliile? in ce zi pica?

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

elly, draguta, fruntea sus. Vitaminizeaza-ti sotul si o sa aiba o spermograma beton. Al meu e f plinut si toata lumea zice ca e o problema si asta, dar in ciuda kg, el are spermograma buna. Nu trece seara fara sa manance fructe( portocale, grefuri, mere.., lamaia o mananca ca pe portocala) plus ca am mai avut si eu grija sa gatesc pe timpul postului MULTA telina. Eu stau mai prost la capitolul fructe, nu-mi prea plact tocmai cele care contin vitamina C.

Mergi la inceput

tinuta- nu sunt suparata din cauza rezultatului- o sa rezolvam si aceasta problema cu naturiste.
Asta este.

In ceea ce priveste vitaminizarea- sunt ff atenta cu alimentatia lui- caci are probleme si cu trigliceridele , colesterolul ... si gatesc mai dietetic.
Am inceput sa elimin si delikatul de la prepararea mancaruruilor.

Ii dau mult piept pui fript si somon .

In ceea ce priveste fructele- il indop non stop cu fructe.
Ele este lenes- nu-si curata nici macar o portocala- dar am eu grja sa-i dau de toate.

In utimul timp nu i-am mai dat morcovi si telina- dar o sa-i dau
Azi ma opresc la piata si iau telina si morcovi sa fac o salata cu ton (ii place f mult).

Deci cu alimentatia eu cred ca este ok.
Ma gandeam sa iau seleniu sa-i dau - si o sa ma mai documentez.

Saru'mana pt sfaturi.

Elly

Mergi la inceput