Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 7
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu sunt in Z10 si tb sa incep monitorizarile- dar nu am chef sa ma duc azi- asa ca o sa incep de maine
Ileana- incearca sa te detasezi- o sa vina bb cand nu te astepti.
Ma gandeam ieri ca ma mai duc cateva luni la dr. si renunt- o sa incercam natural.
Sau mai bine spus: ce-o vrea DD.
Nu vreau sa-mi traiesc viata la usa dr.
Vreau doar sa traiesc si sa ma simt bine (si atunci sigur va veni si bb).
Deja am inceput sa ma detasez de aceasta problema- care mi-a mancat 4 ani din viata.
Nu vreau sa-mi mai manance prea multi ani.
o sa ma comport ca un om normal si poate se va-ntampla minunea.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
tinuta78 spune:
Offf, Elly, de-ar fi asa usor. De zis e f usor, dar de facut....
Eu stiu ca nu mai am nici o scapare de laparo si totusii..., sper ca o proasta ca poate se intampla luna asta si vine bb. Imi fac si remuscari ca poate era bine sa fi mers si luna asta la moniorizare daca tot m-a programat asa tarziu ptr laparo.( Poate o sa ma si certe dl dr.) Acum am emotii ca sunt in ziua 16 si incepe sa apara mucus, deci.., zilele astea s-ar putea intampla minunea, dar ma gandesc si la stresul de a face un bhcg foarte devreme dupa ovulatie. Cat ai vrea sa nu te gandesti, tot la calcule ajungi,imi vine sa ma urc pe pereti cateodata. Acum mi s-a facut dor de duca, de concediu si incep sa fac calcule macar sa pic in perioada buna, poate nu ne mai stresam atat. Dac afac laparo pe 20 mai, e cam deveme sa caut ceva la inceputul lui iunie, nu?
elly_me spune:
tinutaeu nu mai fac niciun calcul, nu urmaresc mucus, nici temperatura, nici teste ovulatie ... nimik
O sa ma duc la T la monit. luna asta si gata- nu ma mai stresez.
Simt ca, chiar am reusit sa ma detasez de aceasta problema.
M-am schimbat si nu ma mai stresez.
Binenteles- ca in suflet ramane dorinta de a avea un bb- sa ma duc in parc sa-l plimb, sa-l dragalesc .... dar nu ma mai afecteaza asa de mult.
Inainte ma durea cand vedeam ca toti din jurul meu au bbi- imi doream si eu sa am bb-ul meu.
Acum ma bucur pt cei care au si nu mai sunt stresata ca eu nu am.
Zilele trecue vorbeam cu nasa mea care are o fetita de 2 ani si imi spunea: ce bine de voi ca nu aveti copii, puteti pleca unde vreti, cand vreti, nu trebuie sa va faceti planuri in functie de copii.....
Imi venea sa-i spun- ca nu m-ar deranja sa-mi fac planurile in functie de copil si ca imi doresc ff mult un bb.
Dar am tacut si am lasat-o sa creada ca noi suntem 100% fericiti fara bb si ca ne traim viata cum ne place si ca nu ne dorim un bb .
Deci - cei cu copii ne invidiaza
Elly
Astept, astept si iar astept .....
jasmine30 spune:
Fetele si eu sunt in butoi pana la gaaaaaaaaaat.
Azi e ziua 26 si bineinteles ca am un test de sarcina cat se poate de negativ. Cosuri pe fata la greu si o durere de mijloc care nu poate sa anunte decat cm...
Imi vine sa urluuuuuuuu. Am folosit teste de ovulatie, am prestat la greu non stop cand au fost si cand n-au fost pozitive si cu toate astea... rezultat test sarcina negativ.
Nu mai stiu ce sa mai fac, toate analizele sunt bune si eu nu raman dupa ce am ramas de doua ori imediat dar am pierdut sarcinile...
Ma gandeam ca luna asta sa fac o stimulare cu Clomifen dar pe fufu natural nu cu inseminare.
Oare Tutu e de acord cu asa ceva? Ca eu am auzit ca el nu da stimulare decat pt inseminare...
Ma gandeam sa merg la alt doctor dar nici nu mai stiu pe unde sa mai merg...
M-am saturat de infertilitatea asta nenorocita...
adrianaady spune:
Buna fetelor, pe umde umblati toate?
Ana bafta la eco marti si sa ne spui vesti despre flacau...
Alina e bine sa faci laparo pina iti vine sotul acasa,profiti de faptul ca inca esti singurica, si o faci si pe asta. O sa fie greu, dar sa vezi in iunie ce fericita vei fi...
Tamy iti tin pumni sa va iasa analizele perfect. Nu stiu sa iti raspund la intrebare, nu am facut analiza asta si nu ma pricep
Tinuta off te cred ca nu stii cum sa procedezi luna asta....offf eu zic sa ai incredere in instinctul tau....
Felix tu nu ne spui nimic azi?
magdita
Elly e bine daca reusesti sa te detasezi , daca gindesti asa cum ne scrii noua e fff bine. EU din pacate nu imi pot concepe viata fara un copil, desi am o viata frumoasa, un sot minunat, parinti, nepoata, nu sunt completa si astept copilasul asa mult dorit. Uneori ma simt ca intr=o pauza asa de asteptare , parca nu imi mai doresc nimic altceva, nu imi mai fac planuri....offf si e ff greu.
Eu sunt f puternica ca fire, dar acest sentiment si aceasta imensa dorinta si nevoia de a avea un sufletel mic linga mine e mult prea puternica ...stiu ca nu este bine sa traiesti luna de luna cu aceasta asteptare si dorinta.
In luna asta se face un an de cind incercam sa avem un copil, a fost cea mai grea perioada din viata mea, cu f multe lacrimi, durere, dar a fost o perioada cind m-am apropiat f mult de D-zeu, am invatat multe de la voi toate,sunteti cele mai puternice si cele mai extraordinare femei pe care le-am cunoscut, relatia cu sotul meu este mult mai strinsa si mai unita acum ca niciodata si stiu ca indiferent ce s-ar intimpla vom ramine mereu impreuna. Asa ca a fost un an minunat din multe puncte de vedere, si pt asta ii multumesc lui D-zeu.
Va pup pe toate
adrianaady spune:
jasmine capul sus draga mea.... in ce au iesit testele de ovulatie pozitive? poate e devreme z26...
vb de analize, analize hormonale ai facut ? la vreun medic endocrinlog ai fost?
eu una nu as face nici o stimulare de capul meu, fara un profil hormonal si cu sfatul unui endocrinolog....
jasmine30 spune:
Testele de ovulatie au iesit pozitive in seara zilei a 14-a, iar un mucus super abundant am avut la vreo doua zile dupa.
Dar oricum am prestat la greu o zi da una ba, asa ca....
Vreau sa fac si analize hormonale, dar sigur ovulez la jumatatea cm...
Oricum vreau sa fac stimulare indicata de ginecolog nu asa aiurea. de aceea si treb sa ma duc urgent ca din zilele 3 sau 5 sa incep sa iau tratamentul. de aceea intrebam daca Tutu e de acord cu stimulare dar cu fufu nu cu inseminare...
Pup
anaconda2 spune:
Jasmine , daca tot ai face stimulare , de ce nu vrei cu inseminare ..? Sunt cu mult mai mari sansele .
18 +
jasmine30 spune:
Momentan nu sunt pregatita sufleteste pentru o astfel de metoda... Stiu ca pare ciudat dar vreau sa stiu ca incercat tot ceea ce e posibil pe cai naturale si apoi...Mai vedem...
Anaconda tie in ce zi ti-au iesit testele de sarcina pozitive?
adrianaady spune:
jasmine draga mea eu ma gindeam ca cele hormonale iti pot spune mai multe, nu neaparat ca ovulezi, de ex poti avea un nivel mai scazut de progesteron in ultima faza ,cea lutelala si poate nu se prinde bine...
sau poti face niste analize pt tiroida, si astea mai pot avea infuenta asupra infertilitatii.
oricum intr-un fel sau altul sigur o sa se intimple minunea