Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 4
lauravoinicu spune:
Fetelor eu nu am mai intrat de mult , eu in perioada de primavara sunt f aglomerata la servici si vin rupta acasa....
Am spicuit cate ceva din urma ...
Nu va mai agitati cu microadenomul , ca nu-i grav la toata lumea , atata timp cat ii zice microadenom si nu adenom . Eu am microadenom , si stiu de el de cand eram pustoaica , si atunci pe vremea aia nimeni nu auzize de asa ceva , putina lumea avea asa ceva , cu timpul cazurile sau inmultit . Eu nu am avut proloactina marita niciodata , nu mi-a crescut nimic , dar cea mai grava chestie este ca nu pot face copii din aceasta cauza , adica mie nu imi vine cm-ul din cauza lui , cu toate ca am prolactina in limite , mi-a blocat aceasta functie a hipofizei , si cel mai nasol este ca nu se trateaza (bromocriptina nu te vindeca , ci tine pe loc adenomul , ca atunci cand secreta prolactina inseamna ca este functional) la mine se numeste microadenom nesecretant . Si nici de operat nu se opreaza , decat cele care sunt mari , dar mai bine sa nu se ajunga acolo , fiindca se scoate si o parte din hipofiza .... Efectele pe care le poate da un microadenom sunt multiple , poti face diabet insipid , poti obri , etc ..... dar mie mi-a zis dr sa nu imi fac griji , sunt rare cazurile grave , si multa lume poate avea asa ceva fara ca macar sa stie , ca probabil nu i-a afectat cu nimic sau se poate asorbi .... La mine au incercat sa afle din ce cauza a aparut , se poate de la o lovitura , un soc emotional , sau Cernobalul . Asa ca eu va zic sa nu va speriati.
Magdita , imi pare bine ca incet incet iti revi , eu habar nu am avut , data viitoare v-a fi bine cu siguranta ,
Mada , Anaconda , felicitari pt feciori , sa ii faceti mari si sanatosi , numai buni pt fetitele noaste .......
Va pup !
sandyprs spune:
Buna fetele va postez in continuare un link este de fapt o emisiune in care apare Tutu poate ati vazut-o e din 10.04 .Asta e link-ul
http://.2009/04/11/dna-deputat-sulfina-barbu-si-dl-dr-dan-tutunaru-despre-infertilitate-la-b1tv/
Sper sa fie interesant si pt voi.Pupici!!
anaconda2 spune:
Sandy ...dar mai e cineva care sa nu fi vazut inca emisiunea ?? Eu una , am vazut-o in direct .
P.S- Pentru cine nu stie ....e si pe Youtube .
17 +
alina06st spune:
Buna fetele! M-am amuzat uitandu-ma la pozele voastre in seara asta. Sunt frumoase, cu ale lui lilisor mi-am adus aminte si de excursia mea la Paris, acolo mi-a ramas o bucatica de suflet. M-as duce si maine dupa el.
Casamihaela, nu fi trista. Eu zic ca e foarte bine ca ai depistat problema si o poti trata. O sa fie bine, ai sa vezi.
Va pup pe toate!
cristy1977 spune:
hello, fetelor luni as vrea sa merg la Tutu la o eco, insa nu stiu daca il gasesc la cabinet... voi stiti daca este? si daca este la ce ora ar trebui sa ajung ca sa nu fie aglomerat? va multumesc mult
"After all, tomorrow is another day!"
alina06st spune:
Hm, te duci sa "verifici" intepaturile alea?! Mai bine, ca sa scapi de obsesie. Din pacate eu habar n-am, dar poat a fost vreo graviduta la control. Eu astept rusii si ma duc si eu la un control si o eco si cu ocazia asta sper sa ma programeze si la laparo.
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Laura
Cristy, cred ca il gasesti azi pe dr.T la cabinet, de obicei vine in jurul orei 13. Insa, ca sa nu stai prea mult si sa intri mai repede, ar trebui ca la 12 cel mai tarziu sa ajungi la cabinet. Bafta multa si te asteptam cu vesti bune.
La munte a fost foarte frumos, vreme foarte buna, soare, gratare, mountain bike, am vizitat Pestera Liliecilor, am fost pe la Bran, frumos si relaxant in doua cuvinte.
Feli, Mada, Georgi si toate fetele dragi si o saptamana minunata va urez.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
lorelix spune:
Buna dimineata dragelor fete!
vreau sa va spun ca am fost pe 29 la cabinet la tutu si era tare necajit, a sosit pe la 17:30..a fost o aglomeratie!am scapat pe
la 19:30.
cred ca am vazut-o si pe sarah pe acolo...dar ea nu ma cunoaste:)
va pup si va doresc o saptamana de munca lejera..si multi bb-i!
lorelix 11+ sa fie sanatos/a
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!
tamaryllis spune:
Buna fetelor!
Tocmai m-am intors si eu din miniconcediul in care m-am simtit minunat. Felixuc, Aditule, pt ca ati intrebat: am fost la Londra si am "calarit" tot orasul, in dorinta de a nu rata nimic din minunatiile de acolo!
Camd m-am intors am oprit direct de Synevo unde m-am usurat de aproape 5 mil. Atat au costat unele dintre analizele pt FIV. Asta e, sper sa fie cu noroc si dupa ce o sa-l am pe bb sa-mi aduc aminte doar ca prin vis de perioada asta.
Va pup pe toate!
Uitasem... Trebuie sa fac si o eco transvaginala sa vad daca totul e ok dupa laparo si as fi vrut sa fac la Medsana, caci acolo am gratuit, dar stiu ca imi trebuie o trimitere de la un medic de acolo. Prin urmare trebuie sa merg la o consultatie, dar nu stiu cum sa fac sa imi dea trimitere. Sa ii spun pur si simplu?
La T cat mai costa o eco? (nu monitorizare!)
2009 este anul in care voi reusi!