Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Jasmine- histeroscopia se face cu anestezie generala.

Adi- pt monit. nu tb sa-ti faci programare- Daca ajungi la 13.00 T ia inatai monitorizarile si apoi programarile.

Eu am fost pe la 15.30 si am asteptat la rand- nu mai este chiar asa aglomerat.

Acum s-a intors si Ramona- cred ca o sa fi e mai bine.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna fetele. nu am mai scris de mult ca am fost in covalescenta.mi-am scos maseaua de minte acu 2 saptamani si am traso rau de tot.am facut o infectie tare urata,mam unflat rau la fata, tampla si gat de ziceai ca sunt un monstru.am bagat la pastile in mine si ma chinuit dentista ca sa imi dea drumul la hematom si dupa aia la puroi, am mancat ca bebelusi si am baut cu paiu 2 saptamani.nu doresc la nimeni asa ceva si nu pot sa imi explic de ce am patito asa rau? dr a zis ca am eu sistemul imunitar prost si nu am reactionat la antibiotice.medicul meu de familie a zis ca ea crede ca nu au fost unstensilele sterile.cred ca sa dus si mama ei de anexita dupa 10 zile antibiotic.
Elly sa de Domnu sa reusesti sa vi cu 2 liniute ca poate spargi tu ghiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mihaela, sanatate multa, imi pare rau ca ai trecut printr-un necaz asa de urat . Bine ca a trecut.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

fetele

jasmine, PREGNYL 5000UI/1ML X 3FL are la helpnet , strada ion mihalache nr 128 (piata domenii), cel putin asa este trecut pe site-ul lor (40.16 ron)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

MAGDITAnu am reusit sa fac HSG deoarece am fost urmarita de ghinioane tot timpul .Am avut o programare luna trecuta la o clinica din constanta si in ziua cand a trebuit sa o fac mi-au spus ca de fapt este defect aparatul acum luna asta mi-am facut programare in spital tot aici in constanta prin doctorul meu ginecolog de aici si mia spus ca dupa menstruatie sa ami cumpar substanta de contrast si sa il sun ca imi face dar surpriza vineri cand lam sunat mia spus ca este in concediu si nu poate sa imi faca decat dupa data de 20 deci inca o luna pierduta din cauza unor incompetenti care nu ai intereseaza decaty banii mi-am mai cumparat si substanta pe care am dat 100 ron sant deja in ziua 10 de cm si nu stiu daca mai pot sa reusesc sa mai fac programare undeva in bucuresti ca aici nu am nici o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

multumesc Magdita .
am si eu o intrebare am luat antibiotic in perioada fertila si binenteles ca am si prestat.
dauneaza cu ceva daca am luat in perioada fertila?
sau daca raman afecteaza?

Mergi la inceput

Coca, iti pot da numarul de telefon al dr.-ului Albu de la Medlife, insa stiu ca inainte de a-ti face HSG trebuie sa-ti faci neaparat culturile de col si VSH-ul, si numai daca iti ies bine, iti face HSG.
Mihaela, nu cred ca dauneaza antibioticul luat in perioada fertila. Din cate am citit, se merge pe principiul totul sau nimic, ori nu se prinde bebe, ori daca se prinde e totul ok. Deci stai "flexata", vorba lui Georgi.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, ajutooor!
Dupa multe insistente, am pus mana pe rezulattele analizelor. E normal ca prolactima sa fie acum 1476 fata de 216 acum 2 luni, unde limita superioara este de 637?
Nu inteleg cum de este atat de mare in conditiile in care au trecut doar 2 luni de la testare.

Cum e posibil asa ceva? sa fie o greseala? Oare faptul ca mi-a fost f rau cu 2 zile inainte de recoltare sa aiba importanta?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Tamy, nu dispera iubita. Exista doua posibilitati : fie rezultatul analizelor este gresit, fie prolactina a crescut f tare pe baza de stres. Oricum, poti reface prolactina, nu depinde de data cm, si vezi atunci cum iese. Din ce stiu eu, trebuie repetata la acelasi laborator. Vorbeste si cu fetele de la FIV ( de la ele stiu regula : orice analiza proasta se repeta ), ele stiu mai bine, sigur s-au confruntat cu astfel de probleme. Dar nu te mai stresa, ca iti faci rau. Te imbratisez cu drag .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Magditule, Cum esti mereu alaturi cand intervine o problema!
Am citit acum pe net ca pot exista cresteri cand se administreaza medicamente, cum ar fi metoclopramid, ranitidina. Eu am luat metoclopramind, sper ca de aici vine problema. O sa merg sambata sa o repet. Of!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput