Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 13
sandyprs spune:
Fetelor gravidute stiti ceva despre durerile in zona pelvina asemanatoare unor intepaturi de scurta durata si numai in anumite situatii(stat in picioare , mers)?Eu una le am de ceva vreme .Voi ati avut asa ceva ?Stiti ce anunta ele sau sunt de rau ?Va pup si va rog spuneti-mi si mie daca stiti ceva.
7+
alina06st spune:
Sandy, cum iti mai e? Poate it raspund maine fetele gravidute. Ca asa e in week-end mai slaba miscarea.
Miercuri intentionez sa merg si eu la dr T sa imi mai faca o ecografie si sa ma programez pt laparo. Asa imi zisese sa procedam. Ultima data am fost in martie si i-am zis ca prin mai as vrea sa fac operatia. Mi-a recomandat sa incerc si ceva naturiste si cand ma hotarasc sa vin sa mai faca o ecografie si sa ma programeze la opertatie. Iar cand vin la operatie sa ii dau poza de la eco ca sa verifice el pe acolo tot ce s-a vazut si la eco. Miercuri suntem in 13. Am inteles ca acum te programeaza destul de... departe ca sa zic asa. Daca ma programeaza peste o luna, tot ar fi bine, ca pe 16 vine sotul in tara. Dar as prefera mai devreme. Vedem insa. Va pup.
sandyprs spune:
Multumesc pt grija Alina eu azi sunt bine nu ma mai doare , ce-i drept durerile pe care le am nu sunt continu.In rest ma pregatesc sufleteste pentru noua saptamana de lucru.Iti doresc sa ai o operatie reusita , intr-adevar conteaza f mult alimentaia eu o simt pe pielea mea noi nu prea mancam carne , dar cateodata cand am pofta si mananc nu imi e bine, de salam sau alte chestii nici nu poate fi vorba nu am asa ceva in casa.In cearca sa mananci cat mai natural si mancarurifara prajeala sau ulei.Va pup sa auzim numai de bine.
7+
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Anadomnica, ma bucur ca ne citesti si ca ti-a placut poezia copilariei mele .
Ana_alexia, esti binevenita oricand la subiectul nostru, te pup dulce si bafta multa la spermograma. Sa veniti cu cele mai bune vesti .
Madutz, ca intotdeauna, stii ce trebuie sa spui ca sa ne incurajezi. Cred ca o sa recitesc si eu "Marile sperante", poate se ia, si vine o grasunica si la mine .
Sandy, usoare intepaturi sau un usor disconfort cred ca sunt normale, uterul se mareste, implicit si ligamentele, deci nu te stresa inutil.
Alina, bafta multa miercuri la dr.T, sa te programeze la laparo cat mai repede, ca sa ai timp sa te refaci pana ajunge sotul acasa.
Coca, din pacate, nu te pot ajuta. Nu am numarul de telefon al acelui dr. Tu ce ai mai facut? Ai reusit sa-ti faci HSG?
Lilisor, si noi te iubim scumpa noastra, aici pe forum mi-am facut prietene adevarate, pe care poate in jurul nostru nu le gasim. Cel putin Feli imi este ca o sora, nici daca era sora mea nu ne intelegeam asa de bine. Cu sora-mea am mai avut conflicte , dar le-am depasit .
Va pup pe toate si va urez o saptamana minunata, cu mult soare afara si in suflete .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Salutare fetele.
Eu sunt ok.
Vineri am fost la dr. T la monit Z13- folic. avea 20.3 mm si E 6.6 (cam micut).
Cand am plecat mi-a spus sa fac un pregnyl si sambata inseminare la clinica.
M-am dus sa fac pregnyl- il aveam acasa la mama - la cea mai apropiata clinica din zona MedCenter - NU au vrut sa mi-l faca pt ca nu aveam reteta.
M-am dus mai departe si am ajuns la urgenta la sp bagdazar arseni.
Nici acolo nu au vrut sa mi-l faca- m-au luat la intrebari : am reteta? cine mi l-a recomandat? cum l-am cumparat? cine este dr??
Sa ma intorc luni cu reteta si mi-l face. ....
M-au pus sa-l sun pe T si l-am sunat ; saracu's-a cam suparat pt ca el putea sa spuna ca e dr- si putea sa fie oricine- ca sunt boi dr. de la bagdazar ...
Pana la urma le-am spus ca daca ei nu-mi fac imi fac singura si sa ma lase in pace
Am plecat .
Am sunat-o pe mama si a vb cu dentista noastra- care a fost super draguta si mi l-a facut
vai de vai
Sambata dim. m-am dus la clinica la 8.00- pe la 9.30-10.00 a recoltat sotul si pe la 11.30 mi-a facut inseminarea.
Am stat vreo juma de ora pe masa si am plecat acasa.
Iar acasa nu am fost deloc cuminte - am facut curat, am fost la cumparele si duminica la o cumetrie (unde m-am jucat cu nepotii si am dansat cu ei , i-am ridicat ...)
Asta este ce-o fi o fi.
Daca se prinde bine - daca nu - mai incerc
FAZA- la clinica
Era fff aglomerat ...
Pana la 11.30- T facuse vreo: monit, 3 histereoscopii si vreo 2 punctii, apoi eu inseminarea si mai avea vreo 3 interventii .. si inca nu stiu cate consultatii..
1. prima pacienta- histeroscopie investigatie
2. a 2-a operatie pt desfundare trompe si nu mai stiu ce ..
3. a 3-a histeroscopie de investigatie
Iar pacienta nr3 a intrat in locul pacientei nr 2 si i-a facut operatie pt desfundare trompe.
Cand s-a trezit si-a dat seama de incurcatura (cand a citit rezultatul)- s-a suparat ff rau.....
Si i-a spus sa se intoarca luni sa-i faca histeroscopie si sa plateasca doar histeroscopia.
Bine ca pacinta nr.2 nu avea vreo poeratie de extirpare trompe.
Asa ca sunt in asteptare- nu cred ca se va prinde pt ca :
- nu am fost cuminte
- sunt ff racita jos
- sotul nu a apucat sa faca trat decat 2 zile ...
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Buna dragutele mele!
Va doresc o saptamana insorita si luminoasa! Pup gasca de tutunici optimiste!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
jasmine30 spune:
Fetele voi stiti cum face Tutu histeroscopia? Daca o face cu anestezie totala, locala sau fara ?
Acum nu mai cheama duminica la spital pt monitorizari? Ne cheama la noua clinica sau la cabinet ca nu am inteles prea bine...
Voi de unde mai faceti rost de Pregnyl?
tinuta78 spune:
fete frumoase
o bila neagra ptr personalul clinicii. M-ai speriat elly cu incurcatura asta.Daca la clinica particulara unde se platesc bani grei se intampla asa ceva, la spital ce mai patim???? Doamne fereste de mai rau, dar nu-i normal ce s-a intamplat, m-am cutremurat toata.....
Despre mine,..., sunt in asteptare. Mai am o saptamana si MA TAIE.... Saptamana trecuta nu m-am gandit deloc la operatie, am prestat cu multa dragoste sperand sa nu ajung la TAIERE, dar acum.. se va face voia Domnului. Parca incepe sa-mi fie teama si trebuie sa ma pregatesc psihic de ce va urma . Lunea viitoare o sa merg la synevo sa fac un bhcg . sa fie bine pentru ca de data asta am facut un test de ovulatie luni- slab pozitiv ( rezultatul cred ca a fost influentat de faptul ca am baut mult ceai la servici in ziua respectiva). M-am suparat si n-am mai urmarit nici mucus, n-am mai facut nici alt test; doar ne-am iubit si atat. Parca de data asta n-am mai fost nici asa stresati, n-am mai facut-o ptr bebe ci doar pentru placere( a fost minunat).
Despre laparoscopie, si internare asi mai avea cateva
intrebari. Mai este nevoie sa-l sun pe T cu o zi inainte, sau marti pe 19 (cu o zi inainte de interventie) merg direct la spital? Cand ajung la spital mai sun pe cineva, sau dau actele la parter si chiama ei pe cineva, cum se procedeaza?
adrianaady spune:
Buna fete dragi! ce mai faceti?
Magdita
Felix
Sandy asa stiu si eu cum a spus Magdita, ca la inceputul sarcinii si chiar mai incolo poti avea disconfor si chiar dureri in zona aceea, daca nu exista si alte motive nu e cazul sa te ingrijorezi. ai grija de tine si asteptam vesti bune
Anaconda bafta multa maine la eco, sa ne spui si noua ce iti mai face flacaul
Alina bafta miercuri la eco, si sper sa scapi usor cu laparo , sa fie totul bine pina vine sotul acasa
Elly pai nu prea ai fost cuminte, dar sa stii ca atunci cind te astepti mai putin, atunci ramai graviduzta, asa ca nu se stie, tu ai grija in continuare si asteptam o veste buna.Foliculasul a fost chiar baban..... Naspa faza de la clinica, sincer, vorba ta bine ca nu a avut alta operatie....
Jasmine tu nu ne mai zici nimic?
Tamy cum au iesit analizele?
Lilisor cum mai esti?
Mada
Eu azi fetelor sunt in z3, simbata a venit , abia dupa 33 de zile, exact ca luna trecuta. Nu stiu ce se intimpla, eu il aveam fix la 30 de zile, ovulatia la 15, acum deodata a innebunit..... imi fac o mie de ginduri, va puteti inchipui... Oricum luna asta tre sa ma duc la monitorizare la tutu, martea viitoare e z11 si atunci ma voi duce la cabinet. Stiti cumva programarea la ce nr o mai facem?
Va pup , o saptamina excelenta
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmine30 Fetele voi stiti cum face Tutu histeroscopia? Daca o face cu anestezie totala, locala sau fara ? |
Dr.T face histeroscopia cu anestezie generala.
Elly, sa fie intr-un ceas bun inseminarea si cu o mare reusita .
Tinuta, sa nu-ti fie teama de laparo, ca nu e o interventie de speriat. Cel mai bine ii trimiti sms de confirmare dr.-ului T inainte cu 2 zile de laparo, o sa te cheme la analize cu o zi inainte, sa mergi nemancata ca e mai bine asa. Cand ajungi la spital, mergi direct la biroul de internari si iti faci foaia de prezentare cu care mergi la etajul 2 unde dr.T sau dr.Ioana iti vor pune diagnosticul si parafa, dupa care mergi din nou la biroul de internari si iti face foaia de internare, cu care te intorci din nou la etajul 2 pentru analize. Important e sa ajungi la spital si sa iti puna parafa, ca dupa aceea totul merge de la sine. Orice intrebari ai, suntem aici.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!