Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 12
magdita spune:
Felicicul meu drag, vezi de ce suntem noi doua asa bune prietene ? Pentru ca ne asemanam si ne potrivim foarte bine. Chiar aseara am recitit poezia " De-a v-ati ascuns", insa o recitesc destul de rar, pentru ca ma rascoleste, imi aduce aminte de tata , luna viitoare se fac 12 ani de cand a plecat in ceruri. Nici nu stiu cand au trecut acesti ani, par o viata de om. Dar asta e viata, cu bune si rele. Trebuie sa trecem prin toate.
Apropo de poezie purtata in geanta, stii ce poezie port dupa mine zilnic : "Cantec", de G.Cosbuc, poezie care mi-a marcat copilaria. De-abia astept sa-i recit copilasului meu aceasta poezie . V-o scriu mai jos, si gata, scapati de mine, ca am o stare speciala zilele astea, sunt foarte "poetica" :
Cantec - 1896 Fire de tort
George Cosbuc
A venit un lup din crang
Si-alerga prin sat sa fure
Si sa duca in padure
Pe copiii care plang,
Si-a venit la noi la poarta
Si-am iesit eu c-o nuia;
-"Lup flamand cu trei cojoace,
Hai la maica sa te joace" -
Eu chemam pe lup incoace,
El fugea-ncotro vedea.
Ieri pe drum un om sarac
Intreba pe la vecine:
-"Poarta-se copiii bine?
Daca nu, sa-i var in sac!"
Si-am iesit eu si i-am spus:
-"Puiul meu e bun si tace,
Nu ti-l dau, si du-te-n pace!
Esti sarac, dar n-am ce-ti face!
Du-te, du-te!" Si s-a dus.
Si-a venit un Negustor
Plin de bani, cu valfa mare,
Cumpara copii pe care
Nu-i iubeste mama lor.
Si-am iesit si l-am certat:
-"N-ai nici tu, nici imparatul
Bani sa-mi cumpere baiatul!
Pleaca-n sat, ca-i mare satul,
Pleaca, pleaca!" Si-a plecat.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
felix76 spune:
Magditu meu, Imi pare nespus de rau ca ai ramas fara tatal tau asa de tanara! Grea e viata uneori dar trebuie sa facem fata la toate incercarile prin care trecem. Fruntea sus, vin ele vremuri bune si pentru noi, nu ma indoiesc nici o clipa de asta!
Elly, bafta la monito!
Fetele, va urez un sfarsit de saptamana frumos si insorit! Sa ne "vedem" luni cu bine!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
mada23 spune:
Hello va mai amintiti de noi ?
S-a intors fiul risipitor nu dati cu pietre ca in curand ajungeti ca mine si o sa vedeti ce "chef nebun" o sa aveti
Magditzule.. fata care aduce poezia frumoase mi-am amintit de copilarie ....esti pe drumul cel bun ti-o zice o mamica de grasun' , "Marile Sperante" m-a relaxat sa intre bebe la burtica , asa ca cititul e cel mai bun medicament, pe langa rugaciuni si post
Aerlilian... stiu ca e greu am trait cu povara zilei 1 multi ani , insa atunci cand am acceptat ca nu eu fac jocurile si trebuie sa ma bucur de viata ,inclusiv de a face dragoste fara a fi o zi anume , atunci a venit minunea , sincer nu stiu cand am ramas, ca numai in perioda "care trebuie" nu a fost , deci "zarurile" le arunca altcineva ,nu noi.
E greu, stiu ca poate zici ca imi e usor sa vorbesc acum, dar sa stii ca nu am uitat zilele si noptile cand ma trezeam plangand si cum "adulmecam" toti copilasii ce-mi ieseau in cale, ce indepartat mi se pareau aceste clipe, sa simt viata cum creste in mine era de domeniul SF-ului. Dupa ultima inseminare din octombrie 2008,in care toate au mers stuna, dar rezultat negativ, DD mi-a dat in schimb in dar rabdarea si intelepciunea de a-mi accepta soarta, mi-am promis ca nu ma mai chinui si sa nu ma mai inversunez in lupta mea,am sa accept tot ce imi rezerva viitorul cu bune, cu rele...am continuat cu naturiste si vitamine si pt mine si pentru sot, ca sa-mi linistesc sotul am spus intr-o doara ca peste 1 an poate vom face un FIV la unguri, dar in sufletul meu refuzam cu orice celula ideea, am zis mereu cum o vrea DD. Am inceput sa fac lucruri ,ce le-am uitat de ani de zile intr-o parte din mine care murise de cand incepuse lupta pt bebe, am inceput sa redevin eu cea de altatdata plina de speranta ca DD nu ne uita ....si se pare ca nu ne-a uitat si miracolul ne-a gasit.
Elly... imi amintesc si acum de intalnirea noastra cat am insistat sa faci tratamentul homeopatei si cat de sceptica erai si acum ai menstruatie apropare regulata, ai inceput sa ovulezi , esti pe drumul cel bine, ma bucur mult de reusitele tale, nici sotul meu nu era ok cu spermograma, chiar ne recomandase Matei sa face o eco testiculara, dar sotul tot taragana si am amanat, in schimb i-am dat de la sine putere laptisor de matca si spermotrend, cam scumput dar se pare ca a trezit unul din moleseala si a ajuns la tinta
Adriana... fata sa treaca supararea, cate ganduri imi faceam si eu cand se mai intampla sa intarzie, semne peste semne dar nu prea s-a potrivit socoteala, semnele au venit mult mai tarziu orice ar fi nu-ti pierde speranta, trebuie sa poposeaca o barza si pe strada ta
Felixule, Georgicule... apar cireselele in curand, sa pregatiti terenul
Tamy... sus pe pozitie asa te vreau, am vazut si cazuri mai negre cu bebei la purtator , asa ca minunile Lui DD nu au limite
Rocsy.. gasca "veche" imi era dor de tine, pupici de la flacaul meu sa te molipsesti
tuturor mii de pupici, scuze pe cine am uitat, de azi dimineata ma chinui sa scriu
Noi suntem bine, crestem, asteptam morfo de trim 2 la sf lunii, pana atunci suntem cuminti, ma rog cu multe valuri prin burtika
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anadomnica spune:
Fetele, cucuietele, voi stiti ca eu va mai citesc din umbra, ca-mi place atmosfera aici la voi si multe am aflat citindu-va de-a lungul timpului. Acum am ramas impresionata de poezia postata de magdita si ... mi-am salvat-o repede. Citind-o mi-au dat lacrimile. Va multumesc si va imbratisez pe toate de aici
Doamne ajuta!
15+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
aerlilian spune:
Mada,Magdita ,zanele mele bune!!!Imi umpleti sufletul si-mi mangaiati durerea cum stiti voi mai bine...Sunteti minunate...
Felix ,.Sunt atat de fericita ca va am pe voi,femei frumoase,destepte,luptatoare si sensibile...Vaiubesc!
ana-alexia spune:
Fetelor,
Ma puteti ajuta, va rog, pe PM, cu un nr. de tel la care se fac programari pt dl. dr. Iosup, la cabinetul de pe str. Sandu Aldea?!
Am o prietena care doreste sa-si faca echografie la dansul (nu este pacienta d-lui dr. Tutunaru).
Multumesc mult!
ana-alexia spune:
Magdita, si mie mi-a placut foarte mult poezia lui George Cosbuc. ca ne-ai postat-o.
Subscriu si eu la cele scrise de Aerlilian si Anadomnica mai sus, sunteti minutate toate fetele!
Chiar daca nu prea scriu, si eu mai trag cu ochiul pe aici.
Sa aveti un weekend minunat!