Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Saru'mana pt sfaturi
O sa o sunt pe dr. Matei sa ma duc la ea

Stiti ce nr. de tel mai are??

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi
De dimineatza ma tot chinui sa va scriu, dar nu imi merge deloc netul asta....offff si scrisesem un mesaj lungggg
Elly felicitari pt folicului baban....e super bine draga mea, sa il vezi maine ce voinic se face....Referitor la spermograma sunt de acord cu magdita si felix sa vb cu dr Matei , eventul faceti si chlamidya care se pare ca face atita rau si sigur cu un tratament se va rezolva....Bafta maine si sa ne tii cu curent.
Sandy felicitari pt inimoara
Magdita, offf ai trecut prin atitea draga mea, ca uneori sunt absolut uimita ce femeie puternica si increzatoare esti, de asta sunt absolut convinsa ca visul ti se va indeplini cit de curind
Felix poate pina in toamna nici nu vei mai avea nevoie de alte analize, poate vine barza cit de curind. Iti tin pumnii sa vezi doua liniute la testele de ovulatie, si apoi si la testul de sarcina, asa cum a fost la mine in decembrie, dar la tine va dura 9 luni minunate
Tamy sa stii ca aseara aveam nevoie de putina bataitza .... offf unoeri este atit de greu si de dureros ca ti se fringe sufletul in doua.... iti tin pumnii la monitorizare si tie sa vezi foliculi buni si sa fii optimista pina la toamna.
Eu sunt azi in z31, aseara am facut un test neagtiv din pacate, inca cm nu a venit. Sincer nu stiu de ce, de 5 ani imi vine fix la 29-30 zile, luna trecuta insa a innebunit si a venit la 32 de zile si acum vad ca iar face figuri. Ma dor sanii, ma mai inteapa ovarul, putina durere de cap, moleseala - le simt pe toate. Duphastonul l-am terminat simbata seara, si in mod normal in 3 zile trebuia sa vina cm.....nu stiu ce se intimpla...orice ar fi, numai vrei dereglare sau problema sa nu fie... Va dati seama ca aseara am tras o portie de plins cind am ramas singurica, dar azi gata sunt optimista, pregatita pt o luna noua plina de speranta.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_me

Saru'mana pt sfaturi
O sa o sunt pe dr. Matei sa ma duc la ea

Stiti ce nr. de tel mai are??

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor si va multumesc pt urari. A fost in general o zi ca oricare alta, ca n-am avut chef de sarbatorit. M-au sunat toti cei apropiati si am promis ca sarbatoresc impreuna cu sotul cand vine, ca e si ziua lui pe 21 iunie si daca vine pe 17, e numa bine.
Adriana, o portie de plans si dezamagire cand vezi testul negativ, n-are cum sa nu fie. Important e sa treaca repede.
Ely, frumos folicul, daca pot spune asa... E semn bun.
pentru toate fetele, fara exceptie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Buna fetelor,

Ma puteti ajuta, va rog, pe PM, cu actualul nr de tel al doamnei dr Matei? Il am pe cel vechi, care am inteles ca nu mai este valabil, si trebuia sa iau legatura cu dansa zilele urmatoare.

Multumesc mult!

fetele si va doresc bebici cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Aditu, multumesc pentru aprecieri, nu sunt chiar atat de puternica, am si eu momente cand cad, Feli si Georgi stiu prea bine, insa fac tot ce tine de mine sa le depasesc si sa ma ridic. Ma rog la DD sa aiba in grija Lui toate femeile care isi doresc copii, iar voi, fetele dragi de pe forum, sunteti printre primele in rugaciunile mele.
Ana_alexia, lume "noua" la subiectul nostru...

Pup toate fetele dragi si sa aveti un inceput de sfarsit de saptamana minunat .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Magdita sunt in trecere doar
Simt chemarea butoiului, ca se apropie posibila z1... si nici noutati nu am: tot suplimente alimentare, ceaiuri, homeopatie, cat de cat dieta si incercari de relaxare (aici cand urc, cand cobor ).
Ma gandeam sa-si repete sotul spermograma...

Am luat un exemplu bun de la tine: voi citi si eu beletristica, pentru a-mi mai abate gandurile de la proiectul bebe.

si tot ce e mai bine pentru fiecare dintre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana_alexia, offf, e destul de grea infertilitatea asta, dar trebuie sa-i facem fata si sa luptam cat de mult putem sa o infrangem. Ma bucur ca citesti, sigur iti vei abate gandul de la bb si te vei relaxa. Eu recitesc si poezii foarte, foarte dragi din adolescenta, Verlaine, Baudelaire, Blaga sau Arghezi care imi plac la nebunie. Aseara am intrat pe net numai sa caut o foarte frumoasa poezie a lui Blaga ( poetul meu preferat ), "Amurg de toamna", al carei inceput nu mi-l mai aminteam .
V-o postez si voua, eu sunt topita dupa ea :

Lucian Blaga - Amurg De Toamna

Din varf de munti amurgul sufla
cu buze rosii
in spuza unor nori
si-atata
jaraticul ascuns
sub valul lor subtire de cenusa.

O raza
ce vine goana din apus
si-aduna aripile si se lasa tremurand
pe-o frunza:
dar prea e grea povara -
si frunza cade.

O, sufletul!
Sa mi-l ascund mai bine-n piept
si mai adanc,
sa nu-l ajunga nici o raza de lumina:
s-ar prabusi.

E toamna.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magditu, frumoasa poezia! Mi-am amintit ca si mie imi placea tare mult Blaga dar si mai mult Arghezi. Stiu ca m-a marcat profund poezia lui "De-a v-ati ascuns", am tinut-o mult timp in geanta si o reciteam, chiar daca imi dadeau lacrimile de fiecare data....

Aditu ar fi asa frumos sa fie cum spui tu! Vedem, prestam cu iubire si incredere si cine stie? Poate va veni o surpriza frumoasa!

Pup gasca de tutunici,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele

Azi Z13- ma duc la monit.
Sper sa vin cu vesti bune

In rest sunt fff bine dispusa- nu stiu de ce
De un timp ma simt ff vesela - sunt ff energica
Sper sa nu pic in extrema cealalta

Elly