Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

tamy prolactina poate varia scumpa mea, deci da este posibil ca in doua luni sa creasca, la fel cum este posibil sa si scada data viitoare. Eu te-as sfatui sa o repeti eventual in alta parte, si sa te duci cu rezultatele la un endocrinolog. Oricum prolactina se poate trata, si chiar scade f repede la tratament. De obicei la o prolactina marita se mai fac si alte analize pt e vedea exact implicatiile ... iti pot spune in caz ca vrei sa le faci, dar pt mom repeta prolactina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

MAGDITAvad ca au preturi mari si mar ajunge prea mult o simpla HSG .Am dat deja 100 ron pe solutie plus benzina pana la bucuresti plus tariful interventiei si dupa aia trebuie sa fac histeroscopie sa dau iarasi 1000ron mi se pare totusi prea mult ,vreau sa caut sa fac undeva in spital sa dau doar o atentie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Tamy, si mi-e mi-a iesit prolactina mare (50% peste max) prima data cand am facut-o. O facusem intr-o zi in care eram fff stresata. Doctora de atunci m-a pus s-o repet inca 2 luni si mi-a zis ca nu-mi da tratament decat daca vede ca imi iese mare de cateva ori consecutiv ( nu-i spusesem ca am fost stresata, la vremea aceea nici nu stiam ca stresul influenteaza prolactina...eram la inceput de cautari). Apoi mi-a iesit bine de fiecare data.
Poate ar fi bine sa o repeti, inainte de orice.

Fetele, sa aveti o saptamana frumoasa, cu multe realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adriana ,sunt ok,dragutza,astazi am avut glera si ma gandeam ca e mult prea devreme,pt ca e z7.Dar imi amintesc ca am mai avut eu ovulatie in z9 si T mi-a spus ca nu-i nicio pb,sa prestez cu spor.Asa ca,in seara asta sunt ocupata...
Magditza...
Elly ,succes mult,scumpa mea,sa fie cu ochisori!!!M-a intristat si m-a pus pe ganduri povestea de la clinica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
Mihaela, vai ce ai tras si tu de la o masea! Imi pare rau, dar vorba ta, cu atatea antibiotice ai rezolvat si cu anexita. Sper sa te recuperezi repede si sa nu te mai doara nici urma de la masea...
Tamy, cred ca te-au linistit deja fetele. Repeta analiza, nu cred eu sa fie chiar asa vreo problema.
Lilian, spor la... stii tu!
Eu nu mi-am mai facut programare la dr. T pt miercuri. Asta e, nici nu mi-a mai zis de programare, mi-a zis sa ma duc. Sper sa nu se supere nimeni. Azi mi-am facut si eu TSH, T3 si T4 la Synevo, cred ca maine am rezultatele. Am inteles ca si astea sunt influentate de stres. Nu sunt intr-o perioada foarte buna, dar sa vedem rezultatele. Cel putin eram dupa week-end, inca nu ajunsesem la serviciu, sper ca inca organismul meu era relaxat
Puup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, va multumesc pt raspuns!
Mi-a mai trecut un pic; ma gandesc ca nici nu m-am odihnit bine, caci la 3 noaptea a aterizat avionul, iar eu la 8 imi recoltam analizele, am mai luat si metoclopramidul acela...ori asta, ori e o greseala. Cel putin eu asa sper!
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati sarit in ajutor!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Buna dimineata, fetele!
am o rugaminte la cele care stiti, care e treaba cu tratamnetul gratuit pentru endometrioza dat de Dr. T? ca intotdeauna, cand e ceva gratuit, te intrebi si de ce , sau daca e la fel de bun.eu am incredere in Dr. T, dar am o prietena care e medic, si-mi povestea ceva de genul acesta, ca sunt pacienti care se inscriu intr-un fel de testare gratuita cu diferite medicamente, care nu sunt in vanzare inca la noi pe piata, si li se urmaresc reactiile...eu ma gandesc la un cobai, intr-o chestie de genul asta.
va rog, lamuriti-ma si pe mine, e aceeasi schema clasica de tratament cu Diphe sau e altceva? eu trebuie sa revin la cabinet vineri pentru analize, si vreau sa merg cu inima deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Tamy, ma bucur ca ti-e mai bine, dupa ce ne povestesti nici nu ma mira ca ti-a iesit prolactina mare : somn putin, oboseala si medicatie. Sunt sigura ca atunci cand o vei repeta, iti va iesi in limite.
Coca, iti tinem pumnii, sa reusesti sa faci HSG si sa ai un rezultat bun .
Rocsana, legat de tratamentul ala gratuit, nici eu nu am riscat sa il fac. Si eu auzisem acelasi lucru si nu am putut sa imi asum riscul de a incerca asa ceva pe corpul meu. Pana la urma, dipherelinul este tratamentul care se da pentru endometrioza peste tot, este un tratament facut de mii de femei, deci era "safe", sa zic asa. Chiar daca eu l-am luat la pret intreg, m-a costat 1800 lei, a meritat. Acum stiu ca se da si compensat 50%, deci la jumatate. Si eu am deplina incredere in dr.T, e posibil ca acest tratament gratuit sa aiba efecte pozitive, dar eu am vrut sa merg pe tratamentul clasic.
Lilisor, spor la prestat saptamana asta , sa fie cu II . O data e ca niciodata !

Pup toate fetele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Csana- ce ti-a spus prietena ta este adevarat.
Ileana- spor ..
Tamy- incearca sa te relaxezi si asculta fetele- repeta analizele si o sa fie ok

Coca- incearca la Giulesti- dar acolo se face programare din Z1 si tb sa vezi un dr. acolo.

Pup toate fetele

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Neata la fete ! Azi am programarea la Iosup , ptr eco morfo de trim 2 . O sa intru si la T .
Poate pun si ceva poze cu putzulica ...

19 +

Mergi la inceput